مدیرکل روابط عمومی شورای نگهبان:
تفکر سازش با آمریکا، شهید حججی و سردار سلیمانی تولید نمیکند/ طراحان خارجی فتنه در سال 88، بدنبال تسخیر ایران بودند
مدیرکل روابط عمومی شورای نگهبان گفت: آنهایی که مدافع رفع حصر سران فتنه هستند، پاسخ بدهند که در طی این 8 سالی که از فتنه 88 می گذرد، یکی از این آقایان سندی دال بر ادعای باطل خود ارائه کرده است؟
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، علیرضا رضازاده مدیرکل روابط عمومی شورای نگهبان در همایش بزرگ ناظرین انتخابات که صبح امروز در حسینیه امام خمینی (ره) شهر مشهد برگزار شده بود، با اشاره فرمایشات مقام معظم رهبری اظهارداشت:همه ما باید قدردان قانون اساسی کشور و خون بابرکت شهدای گرانقدر این ملت باشیم و یکی از نهادهایی که ضامن اسلامیت نظام بوده و پایدار رسمی این میراث گرانبهاست، شورای نگهبان است.
وی افزود: از افتخارات این نظام است که همه مناصب در این کشور مستقیم یا غیرمستقیم ارتباطی به نظر و رای مردم دارد. حتی رهبری هم توسط خبرگان منتخب مردم مشخص می شود و این اوج تبلور مردم سالاری است.
مدیرکل روابط عمومی شورای نگهبان ضمن برشمردن سه وظیفه اصلی شورای نگهبان خاطرنشان کرد: اصلی ترین رکن اقامه مردم سالاری دینی در کشور، شورای نگهبان است؛ به همین جهت، تطبیق قوانین کشور با اصول قانون اساسی و شرع مقدس اسلام، نظارت بر برگزاری قانونی و سالم انتخابات در کشور ـ اعم از خبرگان، مجلس و ریاست جمهوری ـ و تفسیر قانون اساسی در مواقع لازم برعهده فقها و حقوقدانان این شورا است.
وی ادامه داد: آنهایی که درباره بودجه شورای نگهبان شیطنت هایی می کنند، باید این گردهمایی ها را ببینند که افراد، بدون هیچ گونه حقوق و پاداشی خود را در برابر اجرای شرع و قانون مسئول می دانند. کدام ارگان می تواند با چنین بودجه ای، این عملکرد گسترده و مسئولانه را داشته باشد؟
رضازاده، با گرامیداشت سالروز یوم لله 9 دی و روز بصیرت گفت: فتنه سال 88 فتنه خطرناک و عمیقی بود که نه فقط نظام و اسلام، بلکه مشروعیت و مقبولیت آراء مردم را نشانه گرفته بود. اگر آن فتنه به بارخود می نشست، دیگر صندوق های رأی فصل الخطاب نبود. اگر باب می شد که بازنده انتخابات مردم را دعوت به لشکرکشی خیابانی کنند و حق خود را از کف خیابان جمع کند، دیگر مردم سالاری دینی اعتبار و آبرویی نداشت. شورای نگهبان نه فقط در سال 88، بلکه در همه انتخابات ها ازجمله 92 و 96 هم پاسدار حرمت آرای مردم بود.
وی درخصوص موضوع حصر سران فتنه اظهارکرد: این نکته مغفول مانده است که دلیل حصر این آقایان برای چیست. پس از حماسه باشکوه 9 دی، آقایان در 25 بهمن سال 1389 برای پیوند دادن جریانات فتنه به جنبش های به قول خودشان بهار عربی و ایجاد تغییرات در نظام بیانیه دادند و مردم را به برگزاری اجتماعات دعوت کردند و این گونه شد که شورای عالی امنیت ملی تشکیل جلسه داد و حکم قانونی خود درباره این فتنه گران را صادر کرد.
مدیرکل روابط عمومی شورای نگهبان خاطرنشان کرد: خیلی از بزرگان جبهه و جنگ گفتند که خسارت این 8 ماه فتنه از 8 سال جنگ تحمیلی اگر بیشتر نباشد، کمتر نبود. تیم های متعدد از سازمان منافقین و عوامل خرابکار سرویس های امنیتی بیگانه شناسایی و بازداشت شدند. اطلاع داریم که بعضی عوامل مرتبط با بیگانگان در جلسات خصوصی خود اظهار می کردند که اگر خون ریخته شود، رهبر ایران کوتاه می آید.
وی گفت: خانم کاندولیزا رایس در مصاحبه ای بعد از دوران وزارت خود با یکی از رسانه های آمریکایی گفته بود که ما برای براندازیی نظام ایران برنامه ریزی ها و هزینه های متعددی می کردیم اما به خاطر وجود یک ابرحریف بعنوان آیت الله خامنه ای تمام نقشه های ما خنی می شد. ایشان گاهی با یک سخنرانی چنددقیقه ای زحمات چندین ماهه مارا برباد می دادند.
رضازاده اظهارداشت: آنهایی که مدافع رفع حصر سران فتنه هستند، پاسخ بدهند که در طی این 8 سالی که از فتنه 88 می گذرد، یکی از این آقایان سندی دال بر ادعای باطل خود ارائه کرده است؟ آیا بابت جفایی که درحق ملت کرده اند، عذرخواهی کرده است؟
وی ادامه داد: ملاک حال فعلی افراد است. روز 9 دی ماه، ملت به فرمان آقا به میدان آمدند نه برای اینکه از یک فرد دفاع کنند، بنابراین نباید کسی گمان کند که مردم پشتیبان یک شخص خاص هستند.
مدیرکل روابط عمومی شورای نگهبان با اشاره به یکی از فرمایشات رهبر معظم انقلاب گفت: ایشان در تبیین انچه که در این 8 ماه برای کشور و ملت گذشته، میفرمایند «این فتنه فتنه عجیبی بود. می خواستند ایران را تسخیر کنند. سالها که بگذرد، قلم های بسته شده آگاهان بین المللی روان خواهد شد و خواهند نوشت که پشت اتفاقات سال 88 چه قصد عجیبی بود. شاید من آن روز نباشم اما شماها خواهید بود و قضاوت خواهید کرد.»
وی ادامه داد: یکی از آن قلم ها که بعدها ابعاد پنهان فتنه 88 را افشا کرد، مربوط به تیری میسان، یک نویسنده فرانسوی بود که در مقاله خود با عنوان «The Color Revolution Failed In Iran » می گوید " پس از گزارش رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا مبنی بر ناتوانی قطعی طرح های براندازی نظامی ایران، 400 میلیون دلار برای برپایی یک انقلاب رنگی در ایران تخصیص داده شد که از نظر استراتژی اجرا بسیار پیچیده تر از انقلاب های مخملی دیگر بود اما مردم ایران مثل اوکراین و گرجستان در دام نیفتادند."
در ادامه این مراسم، رضازاده گفت: حقیقت به وجود آمدن داعش به خاطر راه اندازی جنگ نیابتی در منطقه و جبهه سازی علیه نظام اسلامی ایران بود و در حقیقت، تروریست ها به دنیا آمدند که اسلام را مخدوش و بدنام کنند که اگر فتنه سال 1388 موفق می شد و نظام ما دچار دگرگونی و براندازی می شد، دیگر آمریکا گسل داعش را فعال نمی کرد.
وی تصریح کرد: تفکر سازش با آمریکا، سردار قاسم سلیمانی و شهید محسن حججی تولید نمی کند. گاهی عده ای در برابر داعش و تروریست ها گریبان چاک می دهند اما برای «مرگ بر آمریکا» مردّد می شوند. خون حججی قلب و ذهن بسیاری را روشن کرد اما یادتان هست که چه کسانی قبل از حججی در حق مدافعان حرم کم لطفی می کردند؟ یادتان هست که چه کسانی تا قبل از شهادت حججی، درباره حضور نظامی ما در منطقه شبهه افکنی می کردند؟
مدیرکل روابط عمومی شورای نگهبان در انتها ابراز امیدواری کرد: مشکلات کشور به فضل خدا حل می شوند و فتنه هایی که در پیش هستند، با تلاش مسئول و بصیرت مردم خنثی خواهند شد. ان شاء الله خداوند متعال از چشمه دینداری شهید حججی و رشادت سردار سلیمانی به ما بچشاند و عاقبت بخیری را مشمول حال ما بگرداند.