کد خبر: ۵۲۹۰
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۳- 23 July 2018

فساد در سازمان مبارزه با فساد!

تامین مالی سازمانهای بین المللی همیشه محل بحث بوده و عاملی است برای نفوذ ناروای کشورها و یا تامین کنندگان مالی آنها و البته ورود فساد و انحراف از اهداف در نظر گرفته شده!
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، دکتر کدخدایی در یادداشتی در کانال شخصی خود نوشت:
فساد در سازمان مبارزه با فساد!
در گزارشی اعلام شده که بودجه پلیس بین‌الملل با ۱۹۰ عضو کفایت ماموریت‌های بلندپروازانه‌ آن را نمی‌کند. به همین دلیل اینترپل دست به همکاری‌هایی زده که زمینه‌ برای فساد احتمالی در این نهاد را فراهم کرده است.
تاکنون رسانه‌هایی اندک نگاهی به پشت پرده اینترپل (سازمان بین‌المللی پلیس جنایی) انداخته‌اند. اینترپل بیش از ۱۰۰ سال است که تأسیس شده و هدف از تشکیل آن تقویت همکاری بین پلیس و سازمان‌های انتظامی در کشورهای مختلف بوده است. از آن زمان تا کنون ۱۹۰ کشور به این سازمان پیوسته‌اند. چرا که با شتاب گرفتن روند جهانی شدن، جنایت‌های سازمان‌یافته نیز افزایش پیدا کرده و چالش‌های پلیس و نیروهای انتظامی دوچندان شده است.
بنا به گزارش خبرگزاریهای خارجی، با شروع دبیر کلی رونالد نوبل، سیاستمدار آمریکایی در اینترپل در سال ۲۰۰۰ چرخشی بزرگ نیز در این سازمان آغاز شد. رونالد نوبل رؤیایی در سر داشت. او می‌خواست اَبر پلیس بین‌الملل به‌وجود بیاورد. بدین منظور انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری با شرکت‌هایی بزرگ مانند فیلیپ موریس اینترنشنال و سانوفی یا سازمان‌های مظنون به فساد مالی مانند فیفا در دستور کار قرار گرفت. اینترپل در پاره‌ای موارد به بی‌توجهی به برخی مناقشات جدی متهم شد که می‌تواند ناشی از نفوذ احتمالی اعطاکنندگان خصوصی پول باشد. همزمان برخی از کشورها در تأمین مالی پلیس بین‌الملل دچار تردید شدند. امارات متحده عربی در مارس سال ۲۰۱۷ پول هنگفتی بالغ بر ۵۰ میلیون یورو به اینترپل پرداخت کرد که برابر با مجموع پولی است که سایر اعضا در این سال به اینترپل پرداخت کردند.
برخی کارشناسان مطرح می‌کنند که آیا چنین پرداختی آن هم فقط از سوی یک کشور استقلال سازمان دریافت‌کننده پول را زیر سئوال نمی‌برد؟ اینترپل دست به چه همکاری‌ها و اتحادهایی زده است؟ آیا با پرداخت‌های خصوصی می‌توان وظایف دولتی نهادی را تأمین مالی کرد؟ آیا این نهاد در ازای دریافت این پول‌ها تبدیل به ابزار شرکت‌ها و نهادهای خصوصی نمی‌شود؟ تامین مالی سازمانهای بین المللی همیشه محل بحث بوده و عاملی است برای نفوذ ناروای کشورها و یا تامین کنندگان مالی آنها و البته ورود فساد و انحراف از اهداف در نظر گرفته شده!
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: سواستفاده رژیم‌صهیونیستی از وضعیت این روزهای سوریه جنایت بزرگی است/ آمریکا و هم‌پیمانانش باید پاسخگو باشند

آیت‌الله یزدی از ابتدای نهضت اسلامی نقش مهمی در روشنگری‌ها داشت/ در مقابل انحرافات و جریان نفوذ فریاد می‌کشید

باید نسبت به رعایت احکام دین تعصب داشته باشیم/مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با رسیدن به نقطه مطلوب، الگوی خوبی برای جهان اسلام خواهد بود

بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

فیلم|حضور دکتر طحان‌نظیف در نشست علمی «حقوق ملت در قانون اساسی» در دانشگاه شهید باهنر

دکتر طحان نظیف: جریان دانشجویی همواره در تحولات اجتماعی ایران حضور موثر داشته/ قانون اساسی ترسیم کننده آرمان‌های جنبش دانشجویی است

سخنان آیت‌الله مدرسی یزدی پیرامون برخی مسائل روز

عَلَم مبارزه با استکبار از دست دانشجویان نمی‌افتد

نخستین شماره ماهنامه خبری پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

پربازدید ها

سومین دوره آزمون ملی قانون اساسی برگزار می‌شود

آزمون ملی قانون اساسی چیست؟

برگزاری نشست علمی«لایحه بودجه ۱۴۰۴ و پی‌ریزی اقتصاد صحیح و عادلانه» در پژوهشکده شورای نگهبان

«حتی اعدام هم برای اینها کم است»

الزامات و بایسته‌های اصلاح ساختار بودجه

نشست علمی«ظرفیت‌های شورای نگهبان و هیأت عالی نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی نظام در اصلاح ساختار بودجه با نگاهی بر لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور»

دکتر مولابیگی: قانون اساسی کشورمان مبتنی بر جهان‌بینی اسلامی است و اقتباسی نیست

دکتر طحان‌نظیف: «قانون اساسی» محور تعامل قوا و سند انسجام ملی است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در دانشگاه شهید باهنر کرمان

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در دانشگاه الزهرا (س)