کد خبر: ۱۰۰۸۹
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۹- 15 May 2024
در جلسه شورای نگهبان مطرح شد؛

توصیه آیت‌الله جنتی به منتخبان مجلس دوازدهم؛ اولویت اصلی چاره‌اندیشی برای حل مشکلات کشور باشد

دبیر شورای نگهبان گفت: برگزیدگان مردم باید رقابت‌های انتخاباتی را پایان‌یافته بدانند و اولویت اصلی‌شان، چاره‌اندیشی برای حل مشکلات کشور باشد.

توصیه آیت‌الله جنتی به منتخبان مجلس دوازدهم؛ اولویت اصلی چاره‌اندیشی برای حل مشکلات کشور باشد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) این شورا در خصوص مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که روز جمعه ۲۱ اردیبهشت در ۲۲ حوزه انتخابیه برگزار شد، اظهار داشت: با مشخص شدن تکلیف ۴۵ کرسی باقی‌مانده، در روز‌های آینده شاهد آغاز به کار دوره جدید مجلس شورای اسلامی خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: فرصت چهارساله نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی یک نعمت بسیار ارزشمند است و نمایندگان باید با تلاش و جدیت در انجام وظایف قانونی خویش، شکرگزار این نعمت باشند و به نحوی عمل کنند که این دوره نمایندگی جزو باقیات الصالحات آنها باشد.

دبیر شورای نگهبان همچنین تاکید کرد: برگزیدگان مردم باید رقابت‌های انتخاباتی را پایان‌یافته بدانند و اولویت اصلی‌شان، چاره‌اندیشی برای حل مشکلات کشور باشد و در این راه، سیاست‌های کلی نظام قانون‌گذاری که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده را مدنظر قرار دهند و برای اجرایی شدن آنها برنامه‌ریزی کنند.

 

دهه کرامت فرصتی برای نشر آموزه‌های الهی است

آیت‌الله جنتی در بخش دیگری از صحبت‌هایش ضمن عرض تبریک به مناسبت دهه کرامت گفت: امروز روز بزرگداشت حضرت احمد ابن موسی (ع) شاهچراغ است و در آستانه سالروز میلاد با برکت امام رضا (ع) نیز قرار داریم. این مناسبت‌ها فرصت‌های مناسبی برای نشر آموزه‌های الهی است که در سیره بزرگان دینی جلوه‌گر شده است.

وی عنوان کرد: آشفتگی دنیای امروز که تحت تاثیر مناسبات منفعت‌‌طلبانه و ظالمانه جهان سلطه به وجود آمده، درمانی جز معارف و آموزه‌های الهی ندارد. معرفی صحیح حیات طیبه اولیای الهی، تشنگان حقیقت را جذب خواهد کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۵ اسفند ۱۴۰۳

آیت‌الله جنتی: ماه رمضان فرصتی برای همدلی و دستگیری از محرومان جامعه است

گزارش تصویری کاشت چند اصله نهال توسط اعضای شورای نگهبان

کاشت چند اصله نهال توسط اعضای شورای نگهبان به‌مناسبت روز درختکاری

آمریکا صلاحیت مذاکره ندارد؛ از رفتار ترامپ با زلنسکی عبرت بگیریم

حقوق ملت، ستون فقرات قانون اساسی است

نتایج علمی همایش باید در سیاست‌های اجرایی کشور اعمال شود

بازخوانی نقش سیدحسن نصرالله در ارتقای سطح سیاسی و نظامی حزب‌الله لبنان توسط دکتر پروین

چهارمین شماره اساسنامه منتشر شد

دشمن می‌خواهد مردم را نسبت به حکومت دینی بی‌اعتنا کند

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف: شورای نگهبان ابهام و ایرادی نسبت به تعویق ۱۰ ماهه انتخابات شورا‌ها ندارد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱ اسفند ۱۴۰۳

جمهوری اسلامی ایران امروز به عنوان الگوی مردم‌سالاری دینی در جهان مطرح است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش توجیهی – بصیرتی جهاد تبیین

راز محبوبیت جریان مقاومت

دکتر طحان‌نظیف: دشمنی استکبار با اهداف و ارزش‌های مندرج در قانون اساسی است/ همه باید برای تحقق اصول این قانون تلاش کنند

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ اسفند ۱۴۰۳

بنیان‌های فلسفی هوش مصنوعی

نتیجه حاکمیت قانون، افزایش اعتماد عمومی مردم است

روزی تاریخی و ذخیره‌ای برای مقاومت