کد خبر: ۱۰۱۱۵
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵- 26 May 2024
آیت‌الله حسینی خراسانی:

دل‌های مومنین در داغ شهید رئیسی سوخت/ مردم بین خدمتگزار و عاشق ریاست فرق می‌گذارند

عضو فقهای شورای نگهبان گفت: مردم با هر سلیقه‌ای در تشییع شهید آیت‌الله رئیسی حضور داشتند و مردم بین خدمتگزار و عاشق ریاست و صندلی فرق می‌گذارند.

دل‌های مومنین در داغ شهید رئیسی سوخت/ مردم بین خدمتگزار و عاشق ریاست فرق می‌گذارند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری رسا، آیت‌الله حسینی خراسانی عضو فقهای شورای نگهبان در مراسم بزرگداشت شهدای خدمت که شنبه شب از طرف مجلس خبرگان رهبری و مجمع نمایندگان طلاب و فضلای خراسان در حسینیه امام خمینی(ره) دفتر مقام معظم رهبری در قم برگزار شد، ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت خدمتگزار خوش نفس و پرتلاش و همراهان شهیدش گفت: براساس آیات الهی معیار ارزشمندی هر انسانی در درگاه خدا و ملاک ماندگاری هر کسی در جامعه و تاریخ بستگی به مقدار نفعی است که او به حال دیگران دارد.

وی با استناد به آیه مبارکه سوره رعد ابراز کرد: رییس جمهور خدوم محمد علی رجایی نماد و فرهنگ خدمت و مردمی بودن در جمهوری اسلامی است، پس از گذشت سال ها از آغازین روزهای انقلاب شهید آیت‌الله رئیسی یاد و خاطره خدمتگزاری شهید رجایی را برایمان زنده کرد.

عضو فقهای شورای نگهبان با بیان اینکه عالمی که جامعه از علم او نفع ببرد از هفتاد هزار عابد برتر است، اظهار کرد: ما طلاب که مفتخر به شاگردی مکتب امامین صادقین و سربازی امام زمان (عج) شده ایم باید عالم به زمان، عارف به زمان و بصیر به زمان باشیم.

وی ادامه داد: در علم و فقه باید شیخ اعظم باشیم و در ورع باید سلمان باشیم و افزون بر سه عنصری که ذکر شد باید با مردم و در میان مردم باشیم و با مردم زندگی کنیم و به درد جامعه بخوریم.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: شیخ کلینی، شیخ اعظم ها تا سید بروجردی ها و تا بنیان گذار انقلاب و امام امت میلیون ها سال ماندگار خواهند بود چون نافع به حال مردم و نافع برای دین و دینداران بوده اند.

دل‌های مومنین در داغ شهید رئیسی سوخت/ مردم بین خدمتگزار و عاشق ریاست فرق می‌گذارند

وی با اشاره به حضور باشکوه مردم در تشییع شهدای خدمت خاطرنشان کرد: در زمان حیات، مردم شهدای اخیر را شهدای راه خدمت به ملت می‌دانند و این امر موجب محبت مردم و حضور میلیونی در تشییع شد.

وی با بیان اینکه وجدان عمومی خطا نمی‌کند و این حضور معنا دارد، افزود: امروز هم شغال ها و کفتارها رقاصی می‌کنند اما مردم متوجه هستند چه اتفاقی افتاده و با حضور خود ثابت کردند.

آیت‌الله حسینی خراسانی اظهار داشت: مردم با هر سلیقه ای در تشییع شهید آیت‌الله رئیسی حضور داشتند و مردم بین خدمتگزار و عاشق ریاست و صندلی فرق می گذارند.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم مانا و ماندگار باشیم باید در کنار مردم و خدمتگزار به مردم باشیم، می توانیم رجایی، بهشتی، سردار حاج قاسم سلیمانی ها و سید ابراهیم رئیسی باشیم.

عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به دیدار رهبر معظم انقلاب با خانواده شهدای خدمت گفت: رهبری معظم در وصف رئیس جمهور فرمودند: رئیسی عزیز خستگی نمی شناخت و امروز در دیدار خانواده های داغدار شهدای خدمت فرمودند مردم ثابت کردند پای ارزش های انقلاب هستند چون رئیسی را رییس جمهور انقلاب می شناختند.

وی اضافه کرد: دل های مومنین در داغ شهید رئیسی سوخت چرا که او را خدمتگزار به مردم می دانستند، انقلاب، کشور و ملت راهش را یافته است و قدرتمندانه به پیش می رود، ان شاء الله مردم در انتخابات پیش رو هم اداء دین خواهند کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «مرتضی طیب‌مسعود»

تکریم «امین مردم» در خانه «سردار گمنام»؛ روایت دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید طیب‌مسعود/ دکتر طحان‌نظیف: مجاهدت شهدا، مردم ایران را در جهان سربلند کرد

دکتر پروین: اندیشه‌های آیت‌الله نائینی، نقش برجسته‌ای در تبیین حکمرانی اسلامی و مردم‌سالاری دینی دارند

«اساسنامه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر» تایید شد

بررسی اساسنامه سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

مسئولان به سرعت در فناوری‌های نوین سرمایه‌گذاری کنند

دکتر مولابیگی: شهید مفتح الگوی نظریه‌پردازی عمل‌گرا در تاریخ انقلاب اسلامی است/ «وحدت و همدلی» راز عزت و بقای جامعه اسلامی است

تقویت پژوهش‌های علوم انسانی- اسلامی از برکات تعامل حوزه و دانشگاه است

آذربایجان شرقی؛ مقصد نخست دومین مرحله رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان/ رقابت‌ها در تهران و سه استان دیگر ادامه می‌یابد

تاکید آیت‌الله جنتی بر تقویت وحدت حوزه و دانشگاه/ شورای نگهبان از پشتوانه مجامع علمی بهره می‌برد و پژوهش نقش کلیدی در اتقان نظرات این نهاد دارد

پربازدید ها

«احمد علیزاده»؛ از یاران شهید بهشتی و هم‌سنگر برادرش در شورای نگهبان

اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند/ برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در ۵ حوزه و انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان در ۳ حوزه

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

آیت‌الله جنتی درگذشتِ «احمد علیزاده» را تسلیت گفت

«احمد علیزاده» عضو پیشین حقوقدان شورای نگهبان درگذشت

آیت‌الله جنتی: حضرت زهرا (س) الگوی بی‌بدیل زندگی حق‌مدارانه است/ بهترین تجلیل از زن را دین مبین اسلام داشته است

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به سوالات صریح دانشجویان دانشگاه شهیدبهشتی: قانون اساسی دستاورد بزرگ تاریخی ملت ایران است/ در بررسی مصوبات هیچ چیز پنهانی نداریم در انتخابات نیز موارد را به داوطلبان می‌گوییم

چهارمین رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان به مرحله دوم رسید/ شرکت بیش از هزار دانشجو و طلبه در آزمون «قانون اساسی» / رقابت‌ها از ۲۴ آذر شروع می‌شود

روایت یک دیدار در قیامدشت؛ سخنگوی شورای نگهبان از شهیدانِ ناظر «محمدمرصاد مومنی» و «علی طهماسبی» تجلیل کرد/ دکتر طحان‌نظیف: شهدا چهره بدون روتوش دشمن را نشان دادند

تاکید آیت‌الله جنتی بر تقویت وحدت حوزه و دانشگاه/ شورای نگهبان از پشتوانه مجامع علمی بهره می‌برد و پژوهش نقش کلیدی در اتقان نظرات این نهاد دارد