کد خبر: ۱۰۲۹۸
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۹- 05 July 2024
در جمع خبرنگاران مطرح شد؛

سخنگوی شورای نگهبان: آرای تمامی افراد حاضر در شعب اخذ می‌شود/ نظارت شورای نگهبان تا شمارش آخرین رای ادامه خواهد داشت

دکتر طحان نظیف گفت: نظارت شورای نگهبان تا شمارش آخرین رای ادامه خواهد داشت.

سخنگوی شورای نگهبان: آرای تمامی افراد حاضر در شعب اخذ می‌شود/ نظارت شورای نگهبان تا شمارش آخرین رای ادامه خواهد داشت

به گزارش پایگاه اطلاع‌‌رسانی شورای نگهبان، دکتر هادی طحان‌نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به تراکمی که در بسیاری از شعب اخذ رای وجود دارد، زمان رای‌گیری تا ساعت ۲۴ تمدید شد.

وی افزود: بعد از ساعت ۲۴ نیز چنانچه عزیزانی در شعب اخذ رای حضور داشته باشند، برابر مقررات از آن‌ها رای‌گیری به عمل خواهد آمد؛ آرای تمامی افراد حاضر در شعب اخذ می‌شود.

دکتر طحان‌نظیف با بیان اینکه رای‌گیری همچنان در حال انجام است و حسب گزارش‌های دریافتی در بسیاری از شعب شاهد تراکم رای‌دهندگان عزیز هستیم، گفت: از رسانه‌ها، نامزدها و هواداران آنها درخواست می‌کنیم که از اعلام نتایج غیررسمی یا زودهنگام و مواردی از این دست خودداری کنند.

وی تاکید کرد: رای‌گیری تاکنون در آرامش انجام شده و این وضعیت باید تا انتهای فرآیند رای‌گیری حاکم باشد. اگر گزارشات این‌چنینی در خصوص نتایج غیررسمی و زودهنگام منتشر شود، از نظر ما هیچ‌کدام اعتبار قانونی ندارد.

آغاز شمارش آرا پس از پایان رای‌گیری

سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: بعد از اتمام فرآیند رای‌گیری، شمارش آرا بدون وقفه انجام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: همانطور که همکاران ما از ابتدای صبح در شعب اخذ رای بر فرآیند رای‌گیری نظارت داشتند، در شمارش آرا نیز حضور خواهند داشت و در خصوص شمارش آرا نیز نظارت خود را به صورت کامل انجام خواهند داد.

دکتر طحان‌نظیف بیان داشت: بعد از شمارش آرا صورتجلسه‌های شعب اخذ رای به امضای عوامل اجرایی و نظارتی می‌رسد و سپس گزارشات مربوطه به فرمانداری‌ها و در نهایت به وزارت کشور اعلام می‌شود.

سخنگوی شورای نگهبان به مردم اطمینان خاطر داد همانطور که ناظران شورای نگهبان بر فرآیند رای‌گیری نظارت کاملی داشتند، ان‌شاءالله تا شمارش آخرین رای نیز نظارت خود را خواهند داشت.

مشارکت افزایش یافته است

دکتر طحان‌نظیف در پاسخ به سوالی درباره میزان مشارکت در انتخابات تا این لحظه بیان کرد: شواهد میدانی حاکی از این است که مشارکت نسبت به هفته گذشته بیشتر بوده است. ان‌شاءالله تا یکی دو ساعت آینده که فرآیند رای‌گیری به اتمام می‌رسد، آمار و ارقام دقیق‌تر اعلام خواهد شد.

وی همچنین در پاسخ به سوال دیگری درباره چگونگی رسیدگی به تخلفات انتخاباتی خارج از شعبه‌ها عنوان کرد: دقایقی پیش گزارشی را از ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات دریافت کردیم که بر اساس آن گزارش‌های واصله به این ستاد در لحظه توسط کارگروه‌های شش‌گانه این هیئت بررسی شده است.

سخنگوی شورای نگهبان افزود: برابر قانون بعد از اعلام نتایج انتخابات فرصتی در اختیار مردم و نامزدها قرار می‌گیرد تا چنانچه شکایتی نسبت به فرآیندها داشته باشند، گزارش‌ها و موارد مستند خود را به ما منتقل کنند. ما این گزارش‌ها را در بررسی صحت انتخابات مدنظر قرار خواهیم داد.

سخنگوی شورای نگهبان در پایان درباره زمان اعلام نتایج نهایی با بیان اینکه «اعلام نتایج برعهده وزارت کشور است»، اظهار کرد: فکر می‌کنم بنا بر همان بنای هفته گذشته باشد و به هر میزانی که گزارش تهیه شده داشته باشند امکان اعلام نتایج را خواهند داشت.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

بررسی دو لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آیت‌الله جنتی: خواص جامعه در صحنه‌های سرنوشت‌ساز حضور آگاهانه داشته باشند

طرح اصلاح جزء (۳) بند «ب» ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنجساله هفتم در خصوص برقراری فوق‌العاده خاص تایید شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۷ خرداد ۱۴۰۴

پیام رهبر معظم انقلاب فصل نوینی برای حوزه‌های علمیه است

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام جواد (علیه‌السلام)

مسئله تعلیم و تربیت اولویت اول برنامه‌های دولت باشد/ حمایت از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

حق بر دادخواهی در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

لایحه عضویت دولت ایران در اتحادیه همکاری‌های تأیید صلاحیت آسیا – اقیانوسیه تایید شد

دکتر کدخدایی: آزادی مشروع عامل رشد و تعالی جامعه و مورد تاکید قانون اساسی است

پربازدید ها

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان خبر داد؛ تایید ۷ موافقتنامه بین‌المللی/ دفاع از حقوق مردم در بررسی ۲ استعلام دیوان عدالت اداری بازخوانی شد/ آیا انتخابات‌های ریاست‌جمهوری و مجلس همزمان برگزار می‌شود؟

حضور دکتر پروین در نمایشگاه کتاب تهران؛ از پیگیری انتشار خاطرات آزادگان تا مشاهده جدیدترین کتاب‌های حقوقی

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

گزارش تصویری بازدید دکتر خیرالله پروین از نمایشگاه کتاب تهران

فیلم|نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

پیام تبریک آیت‌الله اعرافی به پاپ جدید/ تأکید بر تعاملات علمی، فرهنگی میان حوزه‌های علمیه ایران و واتیکان

طلاب منشور روحانیت رهبر معظم انقلاب را مطالعه و مباحثه کنند

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

پژوهشکده شورای نگهبان می‌تواند با انتشار کتب مناسب، کمبود منابع واحد‌های درسی رشته حقوق را جبران کند