کد خبر: ۱۰۳۶۱
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۹- 03 August 2024
آیت‌الله خاتمی تأکید کرد؛

عملیاتی سخت‌تر از وعده صادق، در انتظار صهیونیست‌ها

نماینده مجلس خبرگان رهبری تعبیر خونخواهی را به عنوان یک تکلیف قطعی برشمرد و گفت: رژیم صهیونیستی از الان خوابش نمی‌برد و بدانند عملیاتی سخت تر از وعده صادق در انتظارشان است.

عملیاتی سخت‌تر از وعده صادق، در انتظار صهیونیست‌ها

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری رسا، آیت‌الله سید احمد خاتمی نماینده مجلس خبرگان رهبری در مراسم بزرگداشت شهید مقاومت، شهید القدس حاج اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس که از سوی دفتر مقام معظم رهبری در قم، آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه – سلام الله علیها -، دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و شورای عالی و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه جمعه شب پس از اقامه نماز مغرب و عشاء در شبستان امام خمینی، حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها برگزار شد، گفت: مقاومت مثل سرو ایستاده و قدم به قدم به سوی نابودی اسرائیل پیش می رود.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری شهید هنیه را به عنوان مجاهد خستگی ناپذیر فلسطینی ستوده اند، ابراز داشت: شهید هنینه فرزندان و عزیزانش را در این راه تقدیم کرد و بالاخره جانش را آماده فدا کردن در راه ملت مظلوم کرده بود و امروز ما با افتخار باید بگوییم که حوزه علمیه پیشگام در دفاع از مقاومت فلسطین بوده است.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه آیت‌الله خوانساری طلاب را برای حمایت از مظلومین بسیج کرده بود، اظهار داشت: این عالم در مقابل چون و چراها می فرمود ما باید در مقابل مظلوم وظیفه خود را انجام دهیم و این از افتخارات حوزه علمیه است.

خونخواهی تکلیف قطعی ماست

نماینده مجلس خبرگان رهبری با اشاره به پیام مقام معظم رهبری در شهادت اسماعیل هنیه گفت: تعبیر وظیفه و تکلیف یعنی ما این کار را قطعا خواهیم کرد.

وی افزود: رژیم صهیونیستی از الان خوابش نمی برد و بداند عملیاتی سخت تر از وعده صادق در انتظارشان است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه قرآن خداوند را "عزیزٌ ذوانتقام" می خواند، تصریح کرد: ما باید به اخلاق خدایی متخلق شویم و آنجایی که جای انتقام است باید سخت انتقام بگیریم و جایی که باید رحمت داشت با لطف و رحمت برخورد کنیم.

شعار مرگ بر اسرائیل یک‌ حکم فقهی است

آیت‌الله خاتمی ادامه داد: جنایتی که در تهران اتفاق افتاد و مهمانمان را کنار گوشمان شهید کردند، این جنایت دو بُعد دارد، بُعد اول مباشر این جنایت یعنی رژیم جنایتکار آدم‌کش صهیونیستی است که چهار عنوان فقهی قاتل، مفسد، محارب و باغی را با خود به همراه دارد و شعار مرگ بر اسرائیل یک‌ حکم فقهی است.

وی ضمن گلایه از سازمان حقوق بشر و اینکه در مفسد بودن این رژیم برای هیچ عاقلی شک و تردیدی نیست، اذعان کرد: سازمان های حقوق بشری خفه خون گرفته اند و تنها یک بیانیه بی ارزش داده اند، در کنگره هم یک وحشی صحبت کرده و پنجاه بار تشویقش می کنند، مرگتان باد.

نماینده مجلس خبرگان رهبری سبب اقوای از مباشر را رژیم‌ مستکبر آمریکا قلمداد کرد و ابراز داشت: با همه این جنایات هنوز آمریکا پشت اسرائیل ایستاده و تاسف بار این جاست در نظام ما هنوز عده ای به دنبال تطهیر آمریکا هستند، هرکجا جنایتی است سبب اقوای از مباشر آمریکاست و حق آمریکا شعار مرگ بر آمریکا است.

انتقام صدای واحد و یکپارچه ملت

وی با بیان اینکه غرب گرایان به دنبال تطهیر آمریکا هستند و این یعنی شریک جنایات آنان هستند، خاطرنشان کرد: امروز ایران را توصیه می کنند که واکنش نشان ندهید اما یک صدا از مردم و رهبر ما طنین انداز شده است و این صدا محکم می گوید: انتقام انتقام.

عضو فقهای شورای نگهبان با بیان اینکه هر صدایی غیر از صدای انتقام در این عرصه بلند شود صدای باطل است، اظهار کرد: مردم ما منتظر انتقام هستند و این صدای واحد نظام‌ و‌ ملت است.

آیت‌الله خاتمی با اشاره به کیفیت و زمان انتقام بیان کرد: مردمی که به حق می گویید انتقام بدانید به فضل خدا نظام مصمم بر انتقام است اما این انتقام تدبیر می‌خواهد.

با تدبیر و در زمان مناسب انتقام خواهیم گرفت

وی اضافه کرد: در عملیات وعده صادق این تدبیر به خوبی شکل گرفت و تدبیر در انتقام پیش رو هم به خوبی شکل خواهد گرفت.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه فرهنگ ما ایرانیان مهمان نوازی است، گفت: در این حادثه دل رهبر و ملت مهمان نواز ما سوخت و انتقام‌ مهمانمان را به فضل الهی خواهیم گرفت.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

کتاب نظارت اساسی تطبیقی به نمایشگاه کتاب رسید

اجرای برنامه پنج‌ساله دوم حوزه‌های علمیه براساس پیام تاریخی رهبر معظم انقلاب

«ولایت فقیه» دژ مستحکم انقلاب در برابر دشمنان/ حوزه‌های علمیه سرمایه اسلام، تشیع و ایران اسلامی هستند

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام رضا (ع)

حوزه و روحانیت بدون مردم هیچ است

تشکیل جمهوری اسلامی یکی از برکات حوزه علمیه قم است

وظیفه حوزویان شناخت و عمل به منشور رهبر انقلاب است/ لزوم صیانت از حوزه دربرابر هجمه‌های داخلی و خارجی

حکم فقهی رمزارز همانند پول کاغذی است

شماره پنجم و ششم اساسنامه منتشر شد

حضور پژوهشکده شورای نگهبان با ۴۰ اثر جدید در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

پربازدید ها

چهل‌وهفتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

دکتر صادقی‌مقدم: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات شورا‌ها در اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود

دکتر پروین: تقویت شورا‌ها به معنای گسترش دموکراسی مشارکتی است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حادثه بندر شهید رجایی همه را داغدار کرد؛ همدلی مردم ایران تحسین برانگیز بود/ بدون اغماض با هرگونه قصور و تقصیری در این باره برخورد شود

نباید سنت‌های کارآمد حوزه که قرن‌ها دارای نتایج درخشان بوده را فراموش کرد

پیام تسلیت سخنگوی شورای نگهبان در پی حادثه بندرعباس

پیام سخنگوی شورای نگهبان به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز دختر

حوزه علمیه خدمتگزار انقلاب و مردم است

مطرح شدن انقلاب اسلامی ایران به‌عنوان یک پدیده بی‌بدیل جهانی، ثمره مجاهدت حوزه و عالمان دینی است