کد خبر: ۱۰۴۱۴
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹- 11 September 2024
در جلسه شورای نگهبان مطرح شد؛

آیت‌الله جنتی: فعالیت‌های فرهنگی در کشور نباید کم‌رنگ شود/ خواص جامعه باید خودساخته باشند

دبیر شورای نگهبان گفت: فعالیت‌های فرهنگی در کشور نباید کم‌رنگ شود.

آیت‌الله جنتی: فعالیت‌های فرهنگی در کشور نباید کم‌رنگ شود/ خواص جامعه باید خودساخته باشند

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۳) این شورا با اشاره به فرارسیدن سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) اظهار داشت: این مصیبت را به حضرت صاحب‌الزمان (عج) و همه دلبستگان آن حضرت تسلیت می‌گویم و از خداوند می‌خواهم توفیق پیروی از ایشان را به ما عنایت فرماید.

وی سپس در ادامه گفت: آشنایی با شرایط اجتماعی دوران حیات ائمه (ع)، لازمه شناخت صحیح سیره زندگی فردی و اجتماعی آن حضرات است؛ زیرا روشی که هر یک از ائمه برای دفاع از اسلام انتخاب کردند، متناسب با شرایط دوران حیات مبارک‌شان بود.

آیت‌الله جنتی خاطرنشان کرد: حفظ امید، تلاش بیشتر برای بی‌اثر کردن محدودیت‌ها و آینده‌نگری و دغدغه‌مندی برای حفظ دین خدا از مهمترین آموزه‌هایی است که مطالعه حیات پربرکت امام حسن عسکری (ع) به پیروان ایشان می‌آموزد. 

دبیر شورای نگهبان همچنین گفت: دغدغه‌مندی امام حسن عسکری (ع) نسبت به شرایط عقیدتی و فرهنگی جامعه اسلامی و مبارزه ایشان با انحرافات و بدعت‌ها، نشان می‌دهد در سخت‌ترین شرایط سیاسی و اجتماعی نیز نباید فعالیت‌های فرهنگی کم‌رنگ و فراموش شود.

وی افزود: تاکید فراوان آن حضرت بر ضرورت خودسازی و تزکیه نفس خواص، اثبات می‌کند کسانی که می‌خواهند در جهت اصلاح جامعه تلاش کنند باید ابتدا به مجاهدت با نفس بپردازند؛ به عبارت دیگر خواص جامعه باید خودساخته باشند.

آیت‌الله جنتی این موضوع را هم بیان کرد که از ایشان نامه‌های گرانبهایی به جا مانده که دارای رهنمودهای ارزنده‌ای برای دستیابی به سبک زندگی فردی و اجتماعی صحیح است. این نامه‌ها باید در مجامع علمی و فرهنگی مورد بحث قرار گیرد و ابعاد مختلف آن‌ها تبیین شود. 

دبیر شورای نگهبان در بخش پایانی صحبت‌هایش سالروز درگذشت آیت‌الله سید حسن‌ طاهری‌ خرم‌آبادی از اعضای سابق شورای نگهبان که مصادف با جمعه گذشته بود هم گرامی داشت و گفت: ایشان در زمان آغاز به کار مجمع مشورتی فقهی شورای نگهبان، ریاست این مجمع را برعهده داشتند و در این جایگاه منشأ خدمات ارزشمندی بودند. 

وی عنوان کرد: دو مجمع مشورتی فقهی و حقوقی از سرمایه‌های گرانقدر شورای نگهبان هستند که همواره بر غنای نظرات این شورا افزوده‌اند. بر خود لازم می‌دانیم از زحمات همه عزیزانی که در ادوار مختلف در این دو مجمع مشورتی فعالیت داشته‌اند، قدردانی کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری حضور سخنگوی شورای نگهبان در نخستین همایش مدیران جوان کمیته امداد امام خمینی (ره)

سخنگوی شورای نگهبان: تحقق عدالت مورد تاکید قانون اساسی است/ پیوست عدالت در قوانین و مقررات باید دنبال شود

طرح آمریکا در غزه؛ همدستی در جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی

شادی میلاد حضرت ولیعصر (عج) تبسمی است بر لب‌های مشتاق که پر از آرزوی امید و روشنی است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۴ بهمن ۱۴۰۳

آیت‌الله جنتی: قدردانی از حضور آگاهانه و پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن/ امیدواری به نصرت حق از ویژگی‌های منتظران ظهور است

طرح اصلاح موادی از قانون نظارت مجلس بر رفتار نمایندگان تایید شد

بیانیه آیت‌الله مدرسی یزدی در قدردانی از راهپیمایی باشکوه یوم الله ۲۲ بهمن

حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن پاسخ دندان شکنی به دشمنان نظام است

فرهنگ مقاومت انقلاب اسلامی را زنده نگه داشته است

پربازدید ها

واکاوی اصل ششم قانون اساسی در سلسله جلسات شرح مبسوط قانون اساسی

بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

سومین شماره ماهنامه پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی دبیر اسبق شورای نگهبان؛ استوانه حوزه و امین امام خمینی (ره)

دکتر پروین: قانون اساسی نماد وحدت و وفاق در کشور است/ هیچ نهادی نمی‌تواند برخلاف این قانون عمل کند

دکتر طحان نظیف: پیشرفت‌های حوزه انیمیشن و بازی‌های دیجیتال حاصل اعتماد به جوانان ایرانی است

گزارش تصویری حضور دکتر پروین در همایش «قانون اساسی بزرگ‌ترین دستاورد حقوقی انقلاب اسلامی»

دیدار دکتر پروین با نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین

گزارش تصویری بازدید سخنگوی شورای نگهبان از کارخانه صنایع سرگرمی دیجیتال مهوا

گزارش تصویری دیدار دکتر پروین با نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین