کد خبر: ۱۰۴۱۴
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹- 11 September 2024
در جلسه شورای نگهبان مطرح شد؛

آیت‌الله جنتی: فعالیت‌های فرهنگی در کشور نباید کم‌رنگ شود/ خواص جامعه باید خودساخته باشند

دبیر شورای نگهبان گفت: فعالیت‌های فرهنگی در کشور نباید کم‌رنگ شود.

آیت‌الله جنتی: فعالیت‌های فرهنگی در کشور نباید کم‌رنگ شود/ خواص جامعه باید خودساخته باشند

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۳) این شورا با اشاره به فرارسیدن سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) اظهار داشت: این مصیبت را به حضرت صاحب‌الزمان (عج) و همه دلبستگان آن حضرت تسلیت می‌گویم و از خداوند می‌خواهم توفیق پیروی از ایشان را به ما عنایت فرماید.

وی سپس در ادامه گفت: آشنایی با شرایط اجتماعی دوران حیات ائمه (ع)، لازمه شناخت صحیح سیره زندگی فردی و اجتماعی آن حضرات است؛ زیرا روشی که هر یک از ائمه برای دفاع از اسلام انتخاب کردند، متناسب با شرایط دوران حیات مبارک‌شان بود.

آیت‌الله جنتی خاطرنشان کرد: حفظ امید، تلاش بیشتر برای بی‌اثر کردن محدودیت‌ها و آینده‌نگری و دغدغه‌مندی برای حفظ دین خدا از مهمترین آموزه‌هایی است که مطالعه حیات پربرکت امام حسن عسکری (ع) به پیروان ایشان می‌آموزد. 

دبیر شورای نگهبان همچنین گفت: دغدغه‌مندی امام حسن عسکری (ع) نسبت به شرایط عقیدتی و فرهنگی جامعه اسلامی و مبارزه ایشان با انحرافات و بدعت‌ها، نشان می‌دهد در سخت‌ترین شرایط سیاسی و اجتماعی نیز نباید فعالیت‌های فرهنگی کم‌رنگ و فراموش شود.

وی افزود: تاکید فراوان آن حضرت بر ضرورت خودسازی و تزکیه نفس خواص، اثبات می‌کند کسانی که می‌خواهند در جهت اصلاح جامعه تلاش کنند باید ابتدا به مجاهدت با نفس بپردازند؛ به عبارت دیگر خواص جامعه باید خودساخته باشند.

آیت‌الله جنتی این موضوع را هم بیان کرد که از ایشان نامه‌های گرانبهایی به جا مانده که دارای رهنمودهای ارزنده‌ای برای دستیابی به سبک زندگی فردی و اجتماعی صحیح است. این نامه‌ها باید در مجامع علمی و فرهنگی مورد بحث قرار گیرد و ابعاد مختلف آن‌ها تبیین شود. 

دبیر شورای نگهبان در بخش پایانی صحبت‌هایش سالروز درگذشت آیت‌الله سید حسن‌ طاهری‌ خرم‌آبادی از اعضای سابق شورای نگهبان که مصادف با جمعه گذشته بود هم گرامی داشت و گفت: ایشان در زمان آغاز به کار مجمع مشورتی فقهی شورای نگهبان، ریاست این مجمع را برعهده داشتند و در این جایگاه منشأ خدمات ارزشمندی بودند. 

وی عنوان کرد: دو مجمع مشورتی فقهی و حقوقی از سرمایه‌های گرانقدر شورای نگهبان هستند که همواره بر غنای نظرات این شورا افزوده‌اند. بر خود لازم می‌دانیم از زحمات همه عزیزانی که در ادوار مختلف در این دو مجمع مشورتی فعالیت داشته‌اند، قدردانی کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

پاپ فرانسیس تلاش‌های ارزنده‌ای در جهت تقویت روابط میان ادیان الهی بویژه اسلام و مسیحیت داشت

وجه نظریه‌پردازی و اندیشمندی مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) پنهان مانده است

فیلم|اولین نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان در سال ۱۴۰۴

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۳۰ فروردین ۱۴۰۴

سخنگوی شورای نگهبان: ۵ لایحه و موافقتنامه بین‌المللی تایید و مرکز نظام ایمنی هسته‌ای کشور دارای اساسنامه شد/ «سرمایه‌گذاری برای تولید» مبتنی بر اصول متعدد قانون اساسی است

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

در مذاکرات به غیرخدا دل نبندیم/ ایران تحمیل پذیر و تسلیم پذیر نیست

هویت طلبگی، گوهر اصلی طلبه است / حوزه علمیه تهران دارای ویژگی منحصر به فردی است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

پربازدید ها

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۰ فروردین ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات کشور در گرو تحقق شعار سال است/ همه باید برای رونق و فراگیر شدن تولید تلاش کنند

کمیته تطبیق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی با شرع تشکیل شود

ملت ایران تسلیم زور و ذلت نمی‌شود / کشور نباید در برابر مذاکره دو قطبی شود

مفهوم آزادی در جمهوری اسلامی از دیدگاه آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان: ۵ لایحه و موافقتنامه بین‌المللی تایید و مرکز نظام ایمنی هسته‌ای کشور دارای اساسنامه شد/ «سرمایه‌گذاری برای تولید» مبتنی بر اصول متعدد قانون اساسی است

در مذاکرات به غیرخدا دل نبندیم/ ایران تحمیل پذیر و تسلیم پذیر نیست

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۳۰ فروردین ۱۴۰۴