کد خبر: ۱۰۴۲۲
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۲- 18 September 2024
در جلسه شورای نگهبان مطرح شد؛

آیت‌الله جنتی: نمی‌توان نسبت به انسجام امت اسلام بی‌تفاوت بود/ اولویت نخست دشمن‌شناسی و تلاش برای نابودی رژیم صهیونیستی است

دبیر شورای نگهبان گفت: اولویت نخست دشمن‌شناسی و تلاش برای نابودی رژیم صهیونیستی است.

آیت‌الله جنتی: نمی‌توان نسبت به انسجام امت اسلام بی‌تفاوت بود/ اولویت نخست دشمن‌شناسی و تلاش برای نابودی رژیم صهیونیستی است

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۳) این شورا با گرامیداشت هفته وحدت و عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن سالروز میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، اظهار داشت: در طول تاریخ، تفرقه بین مسلمانان، خواسته دشمنان امت اسلام بوده است.

وی افزود: دشمنان همواره برای ایجاد تفرقه برنامه‌ریزی کرده‌اند. رفتارهای تفرقه‌انگیزی هم که به ایجاد اختلاف در امت اسلام بینجامد، در راستای تکمیل کردن نقشه دشمنان است. دشمن‌شناسی و اولویت‌شناسی مسلمانان، زمینه‌ساز وحدت در امت اسلام است.

دبیر شورای نگهبان خاطرنشان کرد: امروز نوع مواجهه افراد با موضوع وحدت امت اسلامی، از معیارهای مهم برای سنجش بصیرت آن‌هاست. اتحاد و انسجام امت اسلام همواره مورد تاکید پیامبر اکرم (ص) و ائمه (ع) بوده است و کسانی که ادعای پیروی و محبت این بزرگواران دارند، نمی‌توانند نسبت به انسجام امت اسلام بی‌تفاوت باشند.

آیت‌الله جنتی گفت: پیامبر اکرم (ص) وجود مقدس بی‌مانندی است که بندگی محض خداوند، مهم‌ترین ویژگی اوست و همین بندگی محض، باعث شده خداوند اطاعت آن حضرت را معادل اطاعت خویش قرار دهد. اگر پیامبر و سیره ایشان به درستی معرفی شود، هر انسان آزاده و حقیقت‌طلبی شیفته او خواهد شد.

وی درخصوص امام جعفر صادق (ع) نیز بیان داشت: بررسی سیره زندگی ایشان به ما می‌آموزد حتی در شرایطی که جامعه دچار انحرافات اعتقادی و فرهنگی گسترده شده، استقامت و پایداری در راه حق و انتخاب شیوه صحیح مواجهه با آن شرایط می‌تواند زمینه‌ساز اصلاح جامعه شود.

 محکومیت جنایت غیرانسانی رژیم صهیونیستی

 دبیر شورای نگهبان در بخش پایانی صحبت‌هایش با اشاره به جنایت روز گذشته رژیم صهیونیستی در کشور لبنان عنوان کرد: اقدام ددمنشانه رژیم غاصب اشغالگر صهیونیستی که باعث به شهادت رسیدن و مجروح شدن جمعی از مردم بی‌گناه لبنان شد، بار دیگر ماهیت و خوی غیرانسانی این رژیم غیرقانونی را به اثبات رساند.

وی ادامه داد: این اقدامات نشان‌دهنده آخرین تلاش‌های مذبوحانه این رژیم کودک‌کش برای بقای خود است، ولی ان‌شالله در عمل منجر به تسریع در نابودی آن می‌شود. امت اسلام باید در مبارزه با رژیم صهیونیستی و تلاش برای نابودی آن متحد شود.

آیت‌الله جنتی همچنین سالروز درگذشت آیت‌الله خزعلی عضو سابق فقهای شورای نگهبان را گرامی داشت و عنوان کرد: درود می‌فرستیم به روان پاک این عالم متقی که با تکیه بر غیرت دینی و بصیرت، صحنه‌هایی افتخارآمیز از دفاع از حقیقت را در دوران حیات خود ترسیم کردند.

وی در پایان تاکید کرد: معرفی این شخصیت‌های ارزشمند و تبیین مجاهدت‌های آن‌ها برای جوانانی که این بزرگواران را ندیده‌اند به اثبات حقانیت انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی کمک خواهد کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

سخنگوی شورای نگهبان در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور یافت

حضور آیت‌الله جنتی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: دشمن به دنبال بازگردانی سلطه بر ایران است/ مردم در ۲۲ بهمن آنها را به عقب خواهند راند

پیروزی انقلاب اسلامی، تجلی عینی الله اکبر بود و هست

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و دعوت جهت شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

تبیین قانون اساسی و مردم‌سالاری دینی برای مخاطبان بین‌المللی یک ضرورت است

ارائه آثار بین‌المللی پژوهشکده به نخبگان خارجی، موجب شکل‌گیری نگاهی جدید نسبت به نظام حقوقی ایران شده است

جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان در حوزه بین‌الملل رونمایی شد/ دکتر کدخدایی: تبیین نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران باید توسعه یابد

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت چهل‌وهفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دعوت از ملت ایران برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر ««علیرضا شرفی‌منش» / دکتر طحان‌نظیف: دشمنان تلاش دارند با فتنه‌های گوناگون، عزم ملت ایران را در هم بشکنند

پربازدید ها

بیانیه شورای نگهبان: سپاه پاسداران نماد اقتدار ملی و نهادی برخاسته از بطن جامعه ایران است/ اتحادیه اروپا باید عواقب ماجراجویی‌اش را بپذیرد

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت چهل‌وهفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دعوت از ملت ایران برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن

آیت‌الله صافی گلپایگانی؛ فقیه عالی مقام و مرجع بصیر که دومین دبیر شورای نگهبان بود

از دانشگاه سوربن تا شورای نگهبان؛ دکتر حسن حبیبی و میراث فکری او در تثبیت قانون اساسی جمهوری اسلامی

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «سامر شریعتمدار طالقانی» / دکتر طحان‌نظیف: همدلی و انسجام مردم، دشمنان را ناکام می‌گذارد

«اساسنامه سازمان غذا و دارو» تایید شد

«اساسنامه سازمان امور اجتماعی کشور» تایید شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴

پژوهشکده شورای نگهبان عضو هیئت علمی پژوهشی جذب می‌کند