کد خبر: ۱۰۴۵۹
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۶- 02 October 2024
در جلسه شورای نگهبان مطرح شد؛

آیت‌الله جنتی: جبهه مقاومت پیروز نهایی نبرد با رژیم‌صهیونیستی است/ نیروهای مسلح تکیه‌گاه مظلومان عالم هستند/ ظالمان سرنوشتی جز سرافکندگی و ذلت ندارند

دبیر شورای نگهبان گفت: جبهه مقاومت پیروز نهایی نبرد با رژیم‌صهیونیستی است.

آیت‌الله جنتی: جبهه مقاومت پیروز نهایی نبرد با رژیم‌صهیونیستی است/ نیروهای مسلح تکیه‌گاه مظلومان عالم هستند/ ظالمان سرنوشتی جز سرافکندگی و ذلت ندارند

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳) این شورا با قرائت آیه «بَلْ نَقْذِفُ بِالْحَقِّ عَلَى الْبَاطِلِ فَیَدْمَغُهُ فَإِذَا هُوَ زَاهِقٌ» (۱۸ سوره انبیا) اظهار داشت: خداوند متعال را بابت نعمات بی‌شمار او شاکریم به ویژه نعمت برخورداری از نیرو‌های مسلح مومن مجاهد که در عصر حاضر تصویرگر جهاد فی سبیل الله شده و مایه عزت و امید مردم ایران اسلامی و تکیه‌گاه مظلومان عالم هستند.

وی خاطرنشان کرد: حملات غیرتمندانه و پیروزی‌آفرین دیشب نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به رژیم سفاک غیرقانونی صهیونیستی، بار دیگر اثبات کرد غافلان از خداوند تکیه‌شان بر خانه عنکبوت است و راهی جز نابودی پیش روی‌شان نیست.

دبیر شورای نگهبان بیان داشت: بهترین لطفی که حامیان رژیم‌صهیونیستی می‌توانند در حق این رژیم کودک‌کش بکنند این است که آن را از این مهلکه بیرون بکشند تا نابودی پیش از موعدش را به تماشا ننشیند.

جبهه حق پیروز نهایی نبرد است

آیت‌الله جنتی همچنین گفت: اتفاقاتی که این روزها در منطقه شاهد آن هستیم، تقابل جبهه حق و جبهه باطل است که همواره به اشکال مختلف وجود داشته و بر اساس سنت‌های تخلف‌ناپذیر الهی، جبهه حق پیروز نهایی این نبرد است.

وی عنوان کرد: رژیم صهیونیستی و حامیان آن چون اتکای‌شان به قدرت‌های مادی است تصور می‌کنند با حذف افراد و ضربه زدن به امکانات پیروز می‌شوند، غافل از اینکه در عالم، محاسبات و مناسباتی به نام سنّت‌های الهی وجود دارند که آن‌ها قادر به درکشان‌ نیستند و بر اساس این سنت‌های الهی، ظالمان سرنوشتی جز سرافکندگی و ذلت ندارند.

دبیر شورای نگهبان ادامه داد: مجاهدان جبهه حق با تقویت ایمان خود و با اعتقاد به «حَسبُنَا اللهُ وَ نِعمَ الوَکیل» مجاهدت می‌کنند و نصرت خداوند متعال، پاداش جهاد مومنانه آنان است.

نابودی رژیم صهیونیستی؛ تنها راه آرامش منطقه

آیت‌الله جنتی در بخش دیگری از صحبت‌هایش اعلام کرد: جنایات وحشیانه سران رژیم صهیونیستی نشان‌دهنده اقتدار آن‌ها نیست، بلکه تلاش برای پنهان کردن رعب و ترسی است که بر اثر شرک آن‌ها، بر دل‌های‌شان افکنده شده و حقیقت این است که این رژیم نامشروع، در این نبرد نیز همچون گذشته، مغلوب نهایی خواهد بود.

وی افزود: جنایات و فجایعی که این روزها در غزه و لبنان شاهد آن هستیم نتیجه بی‌توجهی دولت‌ها و مجامع بین‌المللی به ضوابط است. محکومیت اقدامات مشروع نیز دفاع از ظلم و جنایات صهیونیسم است و به جای خود محکوم است.

این عضو فقیه شورای نگهبان اظهار داشت: سران کشورهای اسلامی باید عزت و امیدی که پس از حمله مجاهدان اسلام در چشم مردم‌شان می‌درخشید را ببینند و باور کنند تنها راه برقراری آرامش در منطقه، نابودی رژیم صهیونیستی است.

دبیر شورای نگهبان تاکید کرد: امروز جهان سلطه در کنار جنگ سخت، در عرصه جنگ نرم نیز به شدت فعال است و بر همین اساس، وظیفه جهاد تبیین بسیار بااهمیت است و دلسوزان انقلاب اسلامی نباید از آن غفلت کنند. هر کسی باید در این مصاف حق و باطل، وظیفه خود را بشناسد و به درستی به آن عمل کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

تاکید سخنگوی شورای نگهبان به هیئت‌های نظارت انتخاباتی: دفاعیات داوطلبان شنیده و دلایل به آنها توضیح داده شود

دکتر صادقی‌مقدم: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد

هر اقدام علیه نظام اسلامی پاسخی قاطع در پی خواهد داشت

ضرورت بازخوانی عالمانه میراث فقهی و اصولی آیت‌الله میلانی

سیره علمی و اخلاقی آیت‌الله میلانی (ره) راهنمای نسل آینده طلاب و فضلای حوزه است

آیت‌الله میلانی از پیشگامان حمایت از نهضت امام خمینی(ره) بود

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «جواد پور رجبی»

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «جواد پوررجبی» که خانوادگی ناظر انتخابات بودند/ دکتر طحان‌نظیف: سبک زندگی شهیدانِ جنگ ۱۲ روزه الگوی عملی برای آینده‌سازان وطن است

از نجف تا شورای نگهبان؛ نگاهی به نقش آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی در پاسداری از اسلامیت و جمهوریت نظام

«لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» تایید شد

پربازدید ها

«احمد علیزاده»؛ از یاران شهید بهشتی و هم‌سنگر برادرش در شورای نگهبان

اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند/ برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در ۵ حوزه و انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان در ۳ حوزه

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

آیت‌الله جنتی درگذشتِ «احمد علیزاده» را تسلیت گفت

«احمد علیزاده» عضو پیشین حقوقدان شورای نگهبان درگذشت

چهارمین رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان به مرحله دوم رسید/ شرکت بیش از هزار دانشجو و طلبه در آزمون «قانون اساسی» / رقابت‌ها از ۲۴ آذر شروع می‌شود

روایت یک دیدار در قیامدشت؛ سخنگوی شورای نگهبان از شهیدانِ ناظر «محمدمرصاد مومنی» و «علی طهماسبی» تجلیل کرد/ دکتر طحان‌نظیف: شهدا چهره بدون روتوش دشمن را نشان دادند

تاکید آیت‌الله جنتی بر تقویت وحدت حوزه و دانشگاه/ شورای نگهبان از پشتوانه مجامع علمی بهره می‌برد و پژوهش نقش کلیدی در اتقان نظرات این نهاد دارد

پژوهش حقوقی؛ ضرورت حکمرانی مبتنی بر قانون

پیام سخنگوی شورای نگهبان درباره حضورش در دانشگاه‌ها؛ دانشگاه محل پیوند نقد و مطالبه‌گری با قانون اساسی است