کد خبر: ۱۰۴۷۲
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۸- 08 October 2024
آیت‌الله حسینی خراسانی در گفت‌وگو با رسا تأکید کرد؛

طوفان‌الاقصی؛ پایانی بر افسانه شکست‌ناپذیری رژیم صهیونیستی

عضو فقهای شورای نگهبان ضمن تبریک سالروز عملیات طوفان الاقصی، این عملیات را امید آفرین برای همه ملت های مظلوم جهان و سبب از بین رفتن تبلیغات شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی دانست.

طوفان‌الاقصی؛ پایانی بر افسانه شکست‌ناپذیری رژیم صهیونیستی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله سید احمد حسینی خراسانی نماینده مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، ضمن حیرت آور خواندن عملیات طوفان الاقصی به عنوان یک پدیده در تاریخ جهان، سالروز انجام این عملیات را تبریک گفت و ادامه داد: طوفان الاقصی در حقیقت انعکاس و عکس العمل یک ملت از ستم به ستوه آمده و جمعیت مظلوم و تحت ستم بود؛ این ظلم و ستم و جنگ علیه مظلومان فلسطینی از حدود 80 سال پیش آغاز شد.

وی افزود: عملیات طوفان الاقصی درس های زیادی دارد؛ یکی از این درس ها این است که دفاع از سرزمین، خانه و شرف حق هر انسان و جمعیتی است، هر ملتی شرعا و قانونا می تواند از خودش دفاع کند و این عملیات در واقع عملیاتی دفاعی بود.

آیت‌الله حسینی خراسانی با اشاره به فطری بودن دفاع از خود اظهار داشت: مظلوم هیچ وقت نباید تصور کند حال که دشمن قدرتمند است نباید به فکر مقابله باشد، بلکه باید با تمام توان با دشمن مقابله کند؛ استقامت و صبر، یاری و نصرت خدا را به همراه خواهد داشت.

نماینده مجلس خبرگان رهبری، مقاومت مردم فلسطین و خصوصا عملیات طوفان الاقصی را امید آفرین برای تمام ملت های تحت ظلم جهان دانست و گفت: رژیم صهیونیستی  درنده خو و پلید با کمک حامیان خود و تبلیغات گسترده به دولت ها و ملت های منطقه باورانده بود که زوال ناپذیر است، اما طوفان الاقصی این تبلیغات دروغین را شکست و به مردم مظلوم دیگر نقاط جهان ثابت کرد مقاومت نتیجه می دهد و این رژیم خونخوار مورد حمایت آمریکا شکست پذیر است.

وی حملات وحشیانه امروز رژیم صهیونیستی را ناشی از استیصال و عدم موفقیت در عرصه میدان نبرد سیاسی و نظامی عنوان کرد و ابراز داشت: امروز کار به جایی رسیده که رژیم صهیونیستی خود را در معرض از بین رفتن می بیند و به این سبب دست به جنایات بی سابقه ای می زند و باعث کشته شدن مردم زیادی شده است و شهرهای زیادی را ویران و غیر قابل سکونت کرده و معلوم نیست چه تعداد مردم هنوز زیر آوار هستند.

آیت‌الله حسینی خراسانی یکی دیگر از جنایات های از روی استیصال این رژیم را که لازم است از نظر حقوق بین الملل پیگیری شود را انفجار دستگاه های ارتباطی و پیجرهای دست مردم ذکر کرد و افزود: استفاده از تکنولوژی برای ضربه زدن به مردم غیر نظامی حتما باید از طریق نهادهای بین المللی پیگیری شود و بی تفاوتی نهادهای بین المللی و مسلمان سبب جری شدن این رژیم و دست زدن به جنایت بیشتر و کشتار مردم جنوب لبنان شد.

وی تأکید داشت که روند زوال رژیم مشهود است و افزود: ترورهای اخیر فرماندهان حماس و حزب الله لبنان و استفاده از بمب های ممنوعه نشان از آن دارد که این رژیم در عرصه میدان به موفقیتی دست پیدا نکرده و برای پوشش شکست هایش دست به چنین جنایاتی می زند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری با تمجید از مقاومت و عملیات های بدون وقفه جبهه مقاومت و خصوصا حزب الله لبنان ابراز کرد: با استمرار صبر و مقاومت مردم فلسطین و لبنان و حمایت های جمهوری اسلامی ایران قطعا فتح و پیروزی جبهه حق نزدیک است.

وی در پایان تصریح کرد: جبهه مقاومت باید قدر رهبری مقتدر و بصیر، رهبر معظم انقلاب را بداند، چراکه این یک فرصت استثنائی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مصمم به پیگیری آرمان فلسطین است/ طرح «تشدید مجازات جاسوسی» پس از اصلاح، مجدد بررسی می‌شود

نهاد‌های بین‌المللی قتل و کشتار علمای شیعه در سوریه را محکوم کنند/ عاملان و حامیان منطقه‌ای این جنایت باید بازخواست شوند

ابهامات و ایرادات طرح «تشدید مجازات جاسوسی» قابل رفع است/ دغدغه همه ما تدوین قوانین جامع، دقیق و قابل اجراست/ لایحه سامان‌دهی پهپاد‌های غیرنظامی در حال بررسی است

آزادیِ بدون هویت و آزادیِ ریشه‌دار در الگوی غربی و ایرانی

ایران از همه ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری و مطالبه خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده خواهد کرد

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

تقدیر آیت‌الله مدرسی یزدی از حضور آگاهانه و پرشور مردم در عزاداری‌های دهه اوّل محرم و هشداری جدی نسبت به توطئه‌های دشمن صهیونی

چهل‌وهشتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است

تجاوز رژیم صهیونیستی نقض آشکار منشور ملل متحد بود

پربازدید ها

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

بررسی طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دکتر طحان‌نظیف: پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» تلنگری است تا با الگوبرداری از مکتب عاشورا، روحیه بخشش و دستگیری را در جامعه تقویت کنیم

ملت بزرگ ایران و نیرو‌های مسلح پیروز واقعی هستند

دکتر کدخدایی: باید برآورد دقیقی از خسارات برای پیگیری‌های بین‌المللی صورت بگیرد/ لزوم تکرار قطعنامه ۴۸۷ علیه رژیم‌صهیونیستی توسط شورای امنیت

امروز دوست و دشمن فهمیدند که ملت ایران از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند

حضور پرشور امروز مردم نمایش وحدت مقابل دشمنان بود

فیلم|حضور دکتر کدخدایی در برنامه تلویزیونی «سلام صبح بخیر»

عزاداری‌های محرم امسال با شکوه‌تر از گذشته برگزار شود/ حوزه‌های علمیه و روحانیت همواره بر عهد خود با مردم استوارند

تقدیر و سپاس آیت‌الله اعرافی از مراجع تقلید/ تأکید همه حوزویان و بزرگان اسلام بر احکام و اجماع بر محتوا و مستندات حکم محارب