کد خبر: ۱۰۵۴۸
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۹- 04 November 2024
آیت‌الله اعرافی در دیدار رئیس کل سازمان نظام پرستاری:

قوام جامعه به داشتن یک نظام درمانی و پرستاری متعالی است

مدیر حوزه‌های علمیه گفت: قوام جامعه به داشتن یک نظام درمانی و پرستاری متعالی است، کرونا لطمه های زیادی زد، اما درس های زیادی نیز داشت، کرونا تاب آوری و همبستگی اجتماعی را نشان داد و از پیشگامان این عرصه پرستاران بودند.

قوام جامعه به داشتن یک نظام درمانی و پرستاری متعالی است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله اعرافی در دیدار دکتر احمدنجاتیان رئیس کل سازمان نظام پرستاری که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه در قم برگزار شد، در سخنانی به تبیین جایگاه نظام پرستاری پرداخت و با تبریک ایام ولادت حضرت زینب سلام الله علیها در سخنانی خاطرنشان ساخت: حضرت زینب(س) الگوی فضیلت های فراوان هستند و در ابعاد مختلف از سرآمدان روزگار و تاریخ بشر هستند؛ این بانوی با عظمت یک زن راهبر، متعال، صف شکن، خط شکن و پیام آور کم نظیر هستند.

وی افزود: کسی که به مجلس ابن زیاد و یزید که از سفاکان تاریخ هستند برود و چنان سخنرانی کوبنده ای انجام دهند، بسیار مهم است آن هم کسی که به ظاهر اسیر است که این نشان از عظمت والای زینب کبری سلام الله علیها دارد، اگر به عمق پدیده نگاه کنیم می بینیم که در عمق و لایه های زیرین، معادله معکوس می شود و قهرمان، مدیر بحران و هدایتگر حقیقی زینب کبری سلام الله علیهاست و ابن زیاد و یزید اسیر دست او و اسیر منطق زینب کبری هستند؛ سخنان فوق العاده جذاب، مواضع حکیمانه و تاریخی ایشان بسیار مهم و تاثیرگذار است.

آیت‌الله اعرافی ضمن ابراز خرسندی از دیدار با مدیران این بخش مهم از کشور گفت: من با توجه به پیشینه خانوادگی از نظام سلامت و مسایل آن دور نیستم و با بیش از ۴۰ سال سابقه کار در سطح بین‌المللی و اجرایی، دغدغه‌های عزیزان و معضلات اقتصادی کشور را درک می‌کنم.

امام جمعه قم در بخش بعدی سخنان خود با اشاره به جایگاه بالای نظام پرستاری خاطرنشان ساخت: کارهای نیک و خدمتگزاری به دیگران در اسلام بسیار خوب و احسان است، این دستگیری و کمک به دیگران عبادت است، اما همین خدمتگزاری و کار نیک برای دیگران در شرایطی ارزش مضاعف پیدا می کند، پرستاری کار و خدمت به دیگران در بحرانی ترین شرایط انسان هاست و هر چقدر شرایط خدمتگیر و سخت تر باشد ارزش مضاعف دارد.

آیت‌الله اعرافی با بیان اینکه خانم های پرستار مجاهدت مضاعفی دارند ابراز داشت: قوام جامعه به داشتن یک نظام درمانی و پرستاری متعالی است، کرونا لطمه های زیادی زد، اما درس های زیادی نیز داشت، کرونا تاب آوری و همبستگی اجتماعی را نشان داد و از پیشگامان این عرصه پرستاران بودند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تقدیر از فعالیت ها و مجاهدت های انجام شده در بخش پرستاری به ویژه در دوران کرونا افزود: می‌بایست تحقیقات و مطالعات زیادی در زمینه ارتقای جایگاه پرستاری و ارائه الگوی مناسب در این بخش انجام شود و نتایج این پژوهش ها به سوی مسایل و معضلات سوق داده شود و مطالعات لازم در هر زمینه صورت پذیرد.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به کار حساس و مهم پرستاری ابراز داشت: پرستاری هم دانش، فن و مهارت است و هم اخلاق و ادب به شمار می رود و نگاه ما به نظام پرستاری واقعا باید یک نظام جامع باشد که همه این اضلاع در آن به خوبی دیده شود.

آیت‌الله اعرافی گفت: یکی از مسائل اصلی، توجه به موضوع مهاجرت نیروهای انسانی است و باید راهبرد و راهبری بر موضوع مهاجرت وجود داشته باشد؛ به طور ویژه درباره مهاجرت نخبگان باید دغدغه داشته باشیم، زیرا دانشگاه و نخبگان پایه سعادت و پیشرفت یک کشور هستند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام رضا (ع)

شماره پنجم و ششم اساسنامه منتشر شد

حضور پژوهشکده شورای نگهبان با ۴۰ اثر جدید در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

باید معارف دینی خود را به دنیا برسانیم

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش «دادرسی اساسی و قانون‌گذاری»

دادرسی اساسی فرآیند صیانت از حاکمیت قانون اساسی در عرصه عمل است

دکتر طحان‌نظیف: زیرساخت نظامات مختلف مبتنی بر شریعت در حوزه‌های علمیه فراهم می‌شود/ ظرفیت‌سازی و پرورش نیرو‌های کارآمد متناسب با رسالت انقلابی وظیفه امروز حوزه است

حوزه و روحانیت بدون مردم معنا ندارند/ پیام و سخنرانی ۵ مرجع تقلید در همایش

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

برگزاری پنجمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع»

پربازدید ها

چهل‌وهفتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

دکتر صادقی‌مقدم: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات شورا‌ها در اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود

دکتر پروین: تقویت شورا‌ها به معنای گسترش دموکراسی مشارکتی است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حادثه بندر شهید رجایی همه را داغدار کرد؛ همدلی مردم ایران تحسین برانگیز بود/ بدون اغماض با هرگونه قصور و تقصیری در این باره برخورد شود

نباید سنت‌های کارآمد حوزه که قرن‌ها دارای نتایج درخشان بوده را فراموش کرد

پیام تسلیت سخنگوی شورای نگهبان در پی حادثه بندرعباس

پیام سخنگوی شورای نگهبان به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز دختر

فعالان رسانه‌ای اخبار صحیح، متقن و مستند را منتشر نمایند/ تقدیر از امدادگران و اهداکنندگان خون

مطرح شدن انقلاب اسلامی ایران به‌عنوان یک پدیده بی‌بدیل جهانی، ثمره مجاهدت حوزه و عالمان دینی است