کد خبر: ۱۰۵۵۵
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۹- 09 November 2024
آیت‌الله مدرسی یزدی:

حزب‌الله لبنان مقتدرانه مقابل رژیم جعلی صهیونیستی ایستاده است

عضو فقهای شورای نگهبان گفت: جبهه مقاومت و حزب الله لبنان با عزت و اقتدار، دشمن صهیونیستی و حامیان آنها را در منطقه زمین‌گیر کرده است.

حزب‌الله لبنان مقتدرانه مقابل رژیم جعلی صهیونیستی ایستاده است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از ایرنا، آیت‌الله " سید محمدرضا مدرسی " در خطبه‌های نمازجمعه این هفته شهر یزد افزود: رفع کمبودها و رسیدگی به مشکلات پرستاران توسط دولت به جد پیگیری شود.

وی با تبریک میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار ادامه داد: موازین قانونی و اسلامی جزو موارد مهمی است که باید توسط جامعه پرستاران و همچنین بیمارستان‌ها رعایت شود.

عضو فقهای شورای نگهبان به اربعین شهادت سید حسن نصرالله و جبهه مقاومت اشاره کرد و گفت: حزب الله لبنان مقتدرانه مقابل رژیم جعلی صهیونیستی ایستاده است.

آیت‌الله مدرسی یزدی افزود: جبهه مقاومت و حزب الله لبنان با عزت و اقتدار، دشمن صهیونیستی و حامیان آنها را در منطقه زمین‌گیر کرده است.

وی به تحولات منطقه و توطئه دشمنان علیه مسلمین و جبهه مقاومت اشاره کرد و گفت: جهان در آستانه تحول عظیمی است و به امید خدا به نفع اسلام و مسلمین به پایان می رسد.

عضو فقهای شورای نگهبان افزود: یک روزی ایران، ضعیف‌ترین کشور از لحاظ استقلال و نیروی نظامی بود ولو کشورهای بیگانه ابزار را هم داده بودند اما در بعضی از ابزارها اختیار با خودشان بود، امروز فناوری ایران در سلاح‌های نظامی پشت دشمن را می‌لرزاند و خواب را از چشم آنها می‌گیرد.

امام جمعه موقت یزد همچنین به دیدار اعضای مجلس خبرگان با مقام معظم رهبری اشاره و بر اهمیت ولایتمداری و فرهنگ مقاومت در جامعه تاکید کرد.

مدرسی از اینکه برخی افراد و گروه‌ها به دنبال ترویج تز دو دولتی در قبال مردم فلسطین هستند انتقاد کرد و گفت: راه عزت همان مقاومت و پیروزی نهایی مردم غزه و فلسطین است.

وی یادآور شد: وعده صادق ۲ غوغایی بود که رسانه‌های استکباری اجازه ندادند حقیقت آن به درستی و دقیق منتشر شود و آنهایی که اهل فن هستند بیان می‌کنند که با آن همه امکاناتی که تکنولوژی دنیا و فناوری تمام جبهه استکبار از آمریکا، انگلیس، فرانسه و حتی آلمان در اختیار رژیم صهیونیستی گذاشته است نتوانسته است در مقابل موشک‌های جمهوری اسلامی که برای دفاع و در پاسخ تجاوز دشمن شلیک شده است مقاومت کند.

وی گفت: چیز ساده‌ای نیست که حدود ۲۰۰ موشک پرتاب شود و به اعتراف دشمنان حدود ۸۰ و بلکه به آمار ظاهراً صحیح‌تر ۹۰ درصد آن به اهداف اصابت کند.

امام جمعه موقت یزد با اشاره به سالروز تصویب قانون اساسی گفت: این قانون یکی از افتخارات این انقلاب و این مردم و یکی از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مصمم به پیگیری آرمان فلسطین است/ طرح «تشدید مجازات جاسوسی» پس از اصلاح، مجدد بررسی می‌شود

نهاد‌های بین‌المللی قتل و کشتار علمای شیعه در سوریه را محکوم کنند/ عاملان و حامیان منطقه‌ای این جنایت باید بازخواست شوند

ابهامات و ایرادات طرح «تشدید مجازات جاسوسی» قابل رفع است/ دغدغه همه ما تدوین قوانین جامع، دقیق و قابل اجراست/ لایحه سامان‌دهی پهپاد‌های غیرنظامی در حال بررسی است

آزادیِ بدون هویت و آزادیِ ریشه‌دار در الگوی غربی و ایرانی

ایران از همه ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری و مطالبه خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده خواهد کرد

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

تقدیر آیت‌الله مدرسی یزدی از حضور آگاهانه و پرشور مردم در عزاداری‌های دهه اوّل محرم و هشداری جدی نسبت به توطئه‌های دشمن صهیونی

چهل‌وهشتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است

تجاوز رژیم صهیونیستی نقض آشکار منشور ملل متحد بود

پربازدید ها

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

بررسی طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دکتر طحان‌نظیف: پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» تلنگری است تا با الگوبرداری از مکتب عاشورا، روحیه بخشش و دستگیری را در جامعه تقویت کنیم

دکتر کدخدایی: باید برآورد دقیقی از خسارات برای پیگیری‌های بین‌المللی صورت بگیرد/ لزوم تکرار قطعنامه ۴۸۷ علیه رژیم‌صهیونیستی توسط شورای امنیت

حضور پرشور امروز مردم نمایش وحدت مقابل دشمنان بود

امروز دوست و دشمن فهمیدند که ملت ایران از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند

فیلم|حضور دکتر کدخدایی در برنامه تلویزیونی «سلام صبح بخیر»

تقدیر و سپاس آیت‌الله اعرافی از مراجع تقلید/ تأکید همه حوزویان و بزرگان اسلام بر احکام و اجماع بر محتوا و مستندات حکم محارب

مطالبه جبران خسارات وارده به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای؛ حق مسلم و مشروع ایران

تجاوز رژیم صهیونیستی نقض آشکار منشور ملل متحد بود