کد خبر: ۱۰۵۷۵
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۷- 27 November 2024
در جلسه شورای نگهبان صورت گرفت؛

تاکید آیت‌الله جنتی بر انتقال صدای مظلومیت فلسطینیان به گوش مردم جهان/ شهید مدرس شجاعانه در برابر استکبار ایستاد

دبیر شورای نگهبان گفت: باید توجه مردم جهان را نسبت به حقوق پایمال شده مردم فلسطین جلب کرد.

تاکید آیت‌الله جنتی بر انتقال صدای مظلومیت فلسطینیان به گوش مردم جهان/ شهید مدرس شجاعانه در برابر استکبار ایستاد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۷ آذر ۱۴۰۳) این شورا با گرامیداشت فرارسیدن سالروز شهادت عالم مجاهد آيت‏‌اللّه سيدحسن مدرس اظهار داشت: ایشان با روش زندگی فردی و اجتماعی و همچنین سیاست‌ورزی مومنانه، الگوی کاملی برای نمایندگی مجلس است.

وی اضافه کرد: شهید مدرس با تکیه بر وارستگی از تعلقات دنیوی و سلامت نفس خویش، شجاعانه در برابر انحرافات ‌ایستاد و از استبداد و استکبار باکی نداشت.

آیت‌الله جنتی در همین رابطه فرارسیدن روز مجلس شورای اسلامی را به نمایندگان مجلس این تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که نمایندگان با تاسی به بزرگانی همچون شهید مدرس در انجام وظایف خویش موفق باشند و خدمات دوران نمایندگی مجلس باقیات ‌الصالحات‌شان باشد.

 

انتقاد از سکوت در برابر جنایات صهیونیست‌ها

دبیر شورای نگهبان در ادامه بیان داشت: جهان امروز زخم‌خورده سیاست‌مدارانی است که سیاست‌ورزی آن‌ها بر اساس منافع مادی و قدرت‌طلبی است. الگوی سیاست‌ورزی بر مبنای دیانت و متاثر از ارزش‌های الهی می‌تواند دنیا را از بحران‌های ایجاد شده توسط قدرت‌های استکباری رها کند.

وی با اشاره به اینکه جمعه این هفته روز جهانی همبستگی با ملت فلسطین است، عنوان کرد: اگرچه قدرت‌های حامی رژیم صهیونیستی تمام توان خود را به کار گرفته‌ تا نگذارند صدای مظلومیت مردم فلسطین شنیده شود، اما باید توجه مردم جهان را نسبت به حقوق پایمال شده این ملت جلب کرد.

آیت‌الله جنتی گفت: وضعیت امروز مردم مظلوم فلسطین و ظلمی که در حق این مردم می‌شود، محک انسانیت و آزادگی همه انسان‌هاست. بدون شک در تاریخ از افراد و نهادهایی که نسبت به این فاجعه انسانی بی‌تفاوت بودند به بدنامی یاد خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

امامین انقلاب به مردم اعتماد داشته و دارند/ حمایت از مطالبات کامیون‌داران در همایش حوزوی

از حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای کوتاه نمی‌آییم

نظام آموزش‌های رشته‌ای یک تحول عظیم است

کنش‌گران اصلی پیام مقام معظم رهبری، خود طلاب هستند

بررسی دو لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آیت‌الله جنتی: خواص جامعه در صحنه‌های سرنوشت‌ساز حضور آگاهانه داشته باشند

طرح اصلاح جزء (۳) بند «ب» ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنجساله هفتم در خصوص برقراری فوق‌العاده خاص تایید شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۷ خرداد ۱۴۰۴

پیام رهبر معظم انقلاب فصل نوینی برای حوزه‌های علمیه است

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام جواد (علیه‌السلام)

پربازدید ها

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان خبر داد؛ تایید ۷ موافقتنامه بین‌المللی/ دفاع از حقوق مردم در بررسی ۲ استعلام دیوان عدالت اداری بازخوانی شد/ آیا انتخابات‌های ریاست‌جمهوری و مجلس همزمان برگزار می‌شود؟

حضور دکتر پروین در نمایشگاه کتاب تهران؛ از پیگیری انتشار خاطرات آزادگان تا مشاهده جدیدترین کتاب‌های حقوقی

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

گزارش تصویری بازدید دکتر خیرالله پروین از نمایشگاه کتاب تهران

فیلم|نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

پیام تبریک آیت‌الله اعرافی به پاپ جدید/ تأکید بر تعاملات علمی، فرهنگی میان حوزه‌های علمیه ایران و واتیکان

پژوهشکده شورای نگهبان می‌تواند با انتشار کتب مناسب، کمبود منابع واحد‌های درسی رشته حقوق را جبران کند

بازخوانی مفهومی حقوق ملت و آزادی‌های عمومی در پرتو بینش تمدنی اسلامی-ایرانی