کد خبر: ۱۰۶۲۹
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷- 18 December 2024
در جلسه شورای نگهبان مطرح شد؛

آیت‌الله جنتی: قانون اساسی نگاه متعالی نسبت به زنان دارد/ شورای نگهبان برخوردار از پشتیبانی دو مجمع مشورتی فقهی و حقوقی است

دبیر شورای نگهبان گفت: قانون اساسی نگاه متعالی نسبت به زنان دارد.

آیت‌الله جنتی: قانون اساسی نگاه متعالی نسبت به زنان دارد/ شورای نگهبان برخوردار از پشتیبانی دو مجمع مشورتی فقهی و حقوقی است

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۳) این شورا فرارسیدن سالروز میلاد پربرکت حضرت زهرا (س) را به همه ارادتمندان آن حضرت تبریک گفت و اظهار داشت: توفیق درس‌آموزی از سیره زندگی آن بزرگوار را که الگویی کامل برای زندگی خداباورانه در حوزه‌های فردی و اجتماعی است از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

وی خاطرنشان کرد: جایگاه رفیع حضرت زهرا (س) نزد پیامبر مکرم اسلام، امیرمؤمنان و سایر ائمه، بی‌اعتبارکننده شبهاتی است که دشمنان درباره دیدگاه اسلام نسبت به زنان مطرح می‌کنند.

آیت‌الله جنتی همچنین عنوان کرد: در نگاه کاسب‌کارانه قدرت‌های استکباری، انسان‌ها چیزی بیش از ابزار برای کسب منافع نیستند و اولین چیزی که در این نگاه قربانی شده، کرامت انسانی افراد و به‌ویژه زنان است.

وی تاکید کرد: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران نگاهی متعالی نسبت به زنان دارد و این نگاه با توجه به آسیب‌شناسی تاریخی از وضعیت زنان در دوران مختلف حاصل شده است.

ضرورت حل مشکلات کشور با همراهی مجامع علمی

دبیر شورای نگهبان همچنین با اشاره به اینکه در هفته پژوهش قرار داریم، این هفته را به همه پژوهشگرانی که دغدغه پیشرفت ایران اسلامی دارند تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که مسائل و مشکلات کشور با همراهی مجامع علمی و دستگاه‌های اجرایی با سرعت بیشتری حل شود.

وی بیان کرد: ارائه راه‌حل برای مشکلات کشور باید اولویت اصلی مجموعه‌های علمی و پژوهشی کشور باشد و نهاد‌های اجرایی نیز باید از مجموعه‌های پژوهشی به مثابه یک سرمایه گرانقدر بهره ببرند.

آیت‌الله جنتی در همین رابطه به این موضوع هم اشاره کرد که شورای نگهبان بیش از دو دهه است که از پشتیبانی دو مجموعه علمی یعنی مجمع مشورتی فقهی و پژوهشکده شورای نگهبان بهره‌مند است که این دو مجموعه در طول سال‌های گذشته منشأ خدمات ارزشمندی برای شورای نگهبان بوده‌اند.

وی افزود: ارتباط سازمان‌یافته و مداومی که شورای نگهبان از طریق این دو مجموعه پژوهشی با کارشناسان حوزه‌های مختلف برقرار می‌کند، بر اتقان نظرات این شورا افزوده است.

دبیر شورای نگهبان در پایان صحبت‌هایش از زحمات محققانی که در طول سال‌های گذشته در مجمع مشورتی فقهی و نیز پژوهشکده شورای نگهبان (مجمع مشورتی حقوقی) منشا اثر بوده‌اند، قدردانی کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

بازخوانی نقش سیدحسن نصرالله در ارتقای سطح سیاسی و نظامی حزب‌الله لبنان توسط دکتر پروین

چهارمین شماره اساسنامه منتشر شد

دشمن می‌خواهد مردم را نسبت به حکومت دینی بی‌اعتنا کند

لایحه موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا و کشورهای عضو آن تایید شد

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت حلول ماه مبارک رمضان

برگزاری نخستین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع»

رونمایی از چهل اثر علمی پژوهشکده شورای نگهبان با حضور وزیر علوم و اعضای شورای نگهبان

دکتر طحان‌نظیف: شورای نگهبان ابهام و ایرادی نسبت به تعویق ۱۰ ماهه انتخابات شورا‌ها ندارد

آیت‌الله مومن ۲ بار درس ولایت‌فقیه ارائه کرد؛ هرچه می‌گذشت انتخاب خبرگان در سال ۶۸ را بیشتر تحسین می‌کرد/ ماجرای حذف تاییدنامه برای انتخابات خبرگان؛ مراجع درخواست کردند

تشییع شهید نصرالله انسجام درون جامعه لبنانی را تقویت کرد

پربازدید ها

بررسی«جداول تفصیلی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دکتر طحان‌نظیف: شورای نگهبان ابهام و ایرادی نسبت به تعویق ۱۰ ماهه انتخابات شورا‌ها ندارد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱ اسفند ۱۴۰۳

جمهوری اسلامی ایران امروز به عنوان الگوی مردم‌سالاری دینی در جهان مطرح است

دکتر طحان‌نظیف: دشمنی استکبار با اهداف و ارزش‌های مندرج در قانون اساسی است/ همه باید برای تحقق اصول این قانون تلاش کنند

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش توجیهی – بصیرتی جهاد تبیین

بنیان‌های فلسفی هوش مصنوعی

توسعه آموزش‌های مهارتی نیاز امروز جامعه و جوانان است

راز محبوبیت جریان مقاومت

روزی تاریخی و ذخیره‌ای برای مقاومت