کد خبر: ۱۰۷۳۱
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱- 04 February 2025
در بازدید چند ساعته از کارخانه صنایع سرگرمی دیجیتال مهوا مطرح شد؛

دکتر طحان نظیف: پیشرفت‌های حوزه انیمیشن و بازی‌های دیجیتال حاصل اعتماد به جوانان ایرانی است

سخنگوی شورای نگهبان گفت: پیشرفت‌های حوزه انیمیشن و بازی‌های دیجیتال حاصل اعتماد به جوانان ایرانی است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، دکتر هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان روز دوشنبه (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با حضور در استودیوهای کارخانه صنایع سرگرمی دیجیتال مهوا، از آخرین دستاوردها و پروژه‌های این کارخانه نوآوری بازدید به عمل آورد.

دکتر طحان نظیف: پیشرفت‌های حوزه انیمیشن و بازی‌های دیجیتال حاصل اعتماد به جوانان ایرانی است

سخنگوی شورای نگهبان طی سخنانی با اشاره به ایام‌الله دهه فجر، ضمن ابراز خرسندی از پیشرفت‌ها و اقدامات صورت‌گرفته در زمینه انیمیشن و بازی‌های دیجیتال، این پیشرفت‌ها را در سایه خودباوری و از نتایج انقلاب شکوهمند اسلامی دانست.

دکتر طحان‌نظیف بر همراهی و پشتیبانی راهبردی و تخصصی از این مرکز به‌منظور تسهیل‌گری و مانع‌زدایی در عرصه صنایع فرهنگی، خلاق و زیست‌بوم فرهنگی و حمایت از فعالان این عرصه تاکید کرد و گفت: بزرگترین درسی که می‌توان از انقلاب اسلامی و امام عزیزمان بگیریم، خودباوری و اعتماد به جوان ایرانی است.

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه طبیعتاً هدف اولیه و اصلی‌ کار شما، بعد فرهنگی آن است که دغدغه همه ما و دغدغه نظام اسلامی است، تصریح کرد: اینکه این کار فرهنگی می‌تواند جنبه‌های تجاری و اقتصادی و صنعتی هم داشته باشد، نکته درست و خوبی است.

 دکتر طحان نظیف در این زمینه اضافه کرد: فرصت بی‌بدیلی است؛ اینکه انسان بتواند حرف درست خودش را بزند به نحوی که این کار فرهنگی جنبه تجاری و اقتصادی هم داشته باشد و به آن به عنوان یک صنعت هم نگریسته شود.

عضو حقوقدان شورای نگهبان با بیان اینکه در حوزه سرگرمی‌های دیجیتال همچون بازی‌های رایانه‌ای و انیمیشن جای کار زیادی وجود دارد، خطاب به آقای جعفری جوزانی مدیرعامل کارخانه صنایع سرگرمی دیجیتال مهوا گفت: ما در این حوزه تا وضعیت مطلوب فاصله زیادی داریم اما اینکه عزیزانی مثل شما عمر و جوانی‌ و تخصص و توان‌شان را برای این کار گذاشته‌اند، موجب افتخار و امیدواری است.

دکتر طحان نظیف: پیشرفت‌های حوزه انیمیشن و بازی‌های دیجیتال حاصل اعتماد به جوانان ایرانی است

دکتر طحان نظیف ادامه داد: اینکه مجموعه مهوا چنین اهتمامی به این موضوع دارد و با وجود مشکلات و سختی‌های این حوزه، با استفاده از ظرفیت جوان نخبه ایرانی و فکر ایرانی این کار را پیش می‌برد، حقیقتاً مصداق جهاد است و جای تقدیر و تشکر دارد.

وی در پایان تاکید کرد: در مجموع، آشنایی مستقیم با ظرفیت‌ها، امکانات، توانمندی‌ها، محصولات تولیدشده و برنامه‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت این مجموعه پویا، افق روشن و نویدبخشی را برای رونق و شکوفایی صنایع فرهنگی و خلاق جمهوری اسلامی ایران در آینده‌ای نزدیک نوید می‌دهد.

کارخانه صنایع سرگرمی مهوا با تمرکز بر تولید محتوای مؤثر در عرصه هنر و سرگرمی، در سال ۱۴۰۲ تأسیس و بهره‌برداری از آن آغاز شد. این کارخانه با هدف افزایش کیفیت و حجم تولیدات، همچنین کاهش هزینه‌ها و تسریع در فرآیند تولید محصولات فرهنگی-هنری، به ارائه خدمات تخصصی و فناورانه در این زمینه می‌پردازد.

دکتر طحان نظیف: پیشرفت‌های حوزه انیمیشن و بازی‌های دیجیتال حاصل اعتماد به جوانان ایرانی است

دکتر طحان نظیف: پیشرفت‌های حوزه انیمیشن و بازی‌های دیجیتال حاصل اعتماد به جوانان ایرانی است

 این مجموعه که از پنج مرکز «پویانمایی»، «بازی و سرگرمی»، «صدا و موسیقی»، «ایده، متن و محتوا» و «شتاب‌دهی» تشکیل شده است، بستر مناسبی برای افزایش کیفی و کمی تولید اثر، به‌کارگیری نیروهای مستعد و متخصص، شبکه‌سازی میان شرکت‌ها و فعالان، تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز مطابق با فناوری‌های روز دنیا، فعال‌سازی ظرفیت‌های مردمی و رونق بازارپردازی فرهنگی در حوزه صنایع فرهنگی و خلاق (با تمرکز بر پویانمایی و بازی) فراهم کرده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

مجموعه سه جلدی «قانونگذاری و قانون اساسی» منتشر شد

برگشت بخش دوم لایحه بودجه به مجلس به‌دلیل برخی ابهامات و اشکالات

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ اسفند ۱۴۰۳

تایید طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران

فروش ویژه نوروزی انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان با ۱۵٪ تخفیف

کتاب «قوه مجریه و قانون اساسی» منتشر شد

کتاب «نظارت شرعی بر قوانین و مقررات» منتشر شد

کتاب «سیاست‌های کلی نظام» منتشر شد

بررسی دو مصوبه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

طرح ساماندهی وضعیت حوزه‌های انتخابیه و تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی تایید شد

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف: شورای نگهبان ابهام و ایرادی نسبت به تعویق ۱۰ ماهه انتخابات شورا‌ها ندارد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ اسفند ۱۴۰۳

نتیجه حاکمیت قانون، افزایش اعتماد عمومی مردم است

فقه باید با شفافیت به نیازهای روزمره جامعه پاسخ دهد

بر همه ما واجب است به فریضه جهاد تبیین جامه عمل بپوشانیم

جلسه هیات امنای پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد

بازخوانی نقش سیدحسن نصرالله در ارتقای سطح سیاسی و نظامی حزب‌الله لبنان توسط دکتر پروین

تشییع شهید نصرالله انسجام درون جامعه لبنانی را تقویت کرد

دشمن می‌خواهد مردم را نسبت به حکومت دینی بی‌اعتنا کند

لایحه موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا و کشورهای عضو آن تایید شد