کد خبر: ۱۰۷۸۳
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۴- 25 February 2025

نگاهی به ویژگی‌های شخصیتی و رهبری شهید نصرالله از دیدگاه آیت الله اعرافی

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در اجلاسیه استانی نماز با تجلیل از شخصیت شهید سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان، وی را اسطوره بزرگ و احیاگر گفتمان نورانی در جهان خواند.

نگاهی به ویژگی‌های شخصیتی و رهبری شهید نصرالله از دیدگاه آیت الله اعرافی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه از یزد، آیت‌الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه در اجلاسیه استانی نماز، سید حسن نصرالله را اسطوره‌ای بزرگ و احیاگر گفتمان نورانی در جهان اسلام توصیف کرد.

وی با اشاره به خاطرات شب‌نشینی‌های طولانی با سید حسن نصرالله در ضاحیه، از جاذبه، عقل راهبردی و پیش‌بینی‌های شگفت‌انگیز او در تحلیل معادلات منطقه‌ای سخن گفت.

خاطراتی از شب‌های ضاحیه و عمق استراتژیک سید حسن نصرالله

آیت‌الله اعرافی با اشاره به خاطرات خود از نشست‌های شبانه با سید حسن نصرالله در ضاحیه لبنان، اظهار داشت: «هیچ‌گاه شب‌هایی که در زیرزمین‌های ضاحیه تا صبح با ایشان می‌نشستم را فراموش نمی‌کنم. جاذبه او، عقل راهبردی و عمق استراتژیکش حقیقتاً مثال‌زدنی بود.»

وی افزود: «در یکی از این نشست‌ها، سید حسن نصرالله از جلوه‌های الهی و امداد‌های غیبی در جنگ ۳۳ روزه سخن گفت و بیان داشت که جرأت بیان آن را ندارد، اما با همه وجود این امداد‌ها را در مبارزه با اسرائیل حس می‌کرد.»

پیش‌بینی‌های سیدحسن درباره یمن و عراق

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه سید حسن نصرالله شخصیتی بود که در طول چند ساعت جهان را تفسیر می‌کرد، تصریح کرد: «احاطه و تسلط او بر معادلات منطقه فوق‌العاده بود. ۱۵-۲۰ سال قبل، در یکی از همین جلسات، پیش‌بینی‌هایی درباره یمن و عراق داشت که بعد‌ها عیناً به وقوع پیوست.»

مقام معظم رهبری، تنها چهره استوار در برابر بوش خونخوار

آیت‌الله اعرافی با اشاره به دوران ریاست‌جمهوری جرج بوش در آمریکا، گفت: «سید حسن نصرالله می‌گفت در آن زمان، همه حکام و جریان‌های منطقه در برابر بوش، منفعل بودند. تنها یک شخصیت در عالم اسلام استوار ایستاده بود و آن، مقام معظم رهبری، حضرت امام خامنه‌ای بود.»

سید حسن نصرالله، جامع اضداد و تولیدکننده قدرت از هیچ

امام جمعه میبد، سید حسن نصرالله را انسانی جامع اضداد توصیف کرد و افزود: «اخلاق نیکو، چهره بشاش، استقامت، عبادت و شجاعت، همه در وجود او جمع بود.»

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به سخنرانی خود در چهلمین روز درگذشت سید حسن نصرالله در تهران، خاطرنشان کرد: «مهم‌ترین ویژگی سید حسن نصرالله این بود که از هیچ، قدرت تولید کرد؛ قدرتی بزرگ در سطح لبنان، منطقه و جهان. این هنر بزرگ او بود.»

پیمان با شهدا برای ادامه راه نماز و مقاومت

آیت‌الله اعرافی در پایان با اشاره به شعار "أنا علی العهد" و حضور پرشور مردم در تشییع شهدای مقاومت، اظهار امیدواری کرد که این حرکت، فصلی جدید در تاریخ منطقه باشد.

وی افزود: «ما امروز در برابر سید حسن نصرالله، سید صفی‌الدین و همه شهدای مقاومت، عهد می‌بندیم که راه نماز، راه اخلاق و معنویت، وحدت و مقاومت را از شما آموخته‌ایم و ادامه خواهیم داد.»

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مصمم به پیگیری آرمان فلسطین است/ طرح «تشدید مجازات جاسوسی» پس از اصلاح، مجدد بررسی می‌شود

نهاد‌های بین‌المللی قتل و کشتار علمای شیعه در سوریه را محکوم کنند/ عاملان و حامیان منطقه‌ای این جنایت باید بازخواست شوند

ابهامات و ایرادات طرح «تشدید مجازات جاسوسی» قابل رفع است/ دغدغه همه ما تدوین قوانین جامع، دقیق و قابل اجراست/ لایحه سامان‌دهی پهپاد‌های غیرنظامی در حال بررسی است

آزادیِ بدون هویت و آزادیِ ریشه‌دار در الگوی غربی و ایرانی

ایران از همه ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری و مطالبه خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده خواهد کرد

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

تقدیر آیت‌الله مدرسی یزدی از حضور آگاهانه و پرشور مردم در عزاداری‌های دهه اوّل محرم و هشداری جدی نسبت به توطئه‌های دشمن صهیونی

چهل‌وهشتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است

تجاوز رژیم صهیونیستی نقض آشکار منشور ملل متحد بود

پربازدید ها

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

بررسی طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دکتر طحان‌نظیف: پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» تلنگری است تا با الگوبرداری از مکتب عاشورا، روحیه بخشش و دستگیری را در جامعه تقویت کنیم

دکتر کدخدایی: باید برآورد دقیقی از خسارات برای پیگیری‌های بین‌المللی صورت بگیرد/ لزوم تکرار قطعنامه ۴۸۷ علیه رژیم‌صهیونیستی توسط شورای امنیت

حضور پرشور امروز مردم نمایش وحدت مقابل دشمنان بود

امروز دوست و دشمن فهمیدند که ملت ایران از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند

فیلم|حضور دکتر کدخدایی در برنامه تلویزیونی «سلام صبح بخیر»

تقدیر و سپاس آیت‌الله اعرافی از مراجع تقلید/ تأکید همه حوزویان و بزرگان اسلام بر احکام و اجماع بر محتوا و مستندات حکم محارب

مطالبه جبران خسارات وارده به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای؛ حق مسلم و مشروع ایران

تجاوز رژیم صهیونیستی نقض آشکار منشور ملل متحد بود