کد خبر: ۱۰۸۵۴
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۳- 23 March 2025

حضور سخنگوی شورای نگهبان در ستاد نوروزی هلال‌احمر/ قدردانی از عملکرد هلال‌احمر در حوزه حقوق بشردوستانه

دکتر طحان‌نظیف با حضور در ستاد خدمات نوروزی هلال‌احمر، به همه مسئولان، امدادگران، نجاتگران و داوطلبان فعال هلال‌احمر در این ایام خداقوت گفت.

حضور سخنگوی شورای نگهبان در ستاد نوروزی هلال‌احمر/ قدردانی از عملکرد هلال‌احمر در حوزه حقوق بشردوستانه

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، دکتر هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان یکشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۴ در جلسه ستاد ملی خدمات یکپارچه هلال‌احمر در نوروز ۱۴۰۴ ضمن تبریک ایام گفت: توفیقی دست داد که امروز در جمع عزیزان هلال‌احمر باشم و وظیفه خودم دانستم که به همه نیرو‌های خدمتگزار مردم در سراسر کشور خداقوت بگویم.

سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به حضور ملموس و عینی این جمعیت در موقعیت‌های مختلف داخلی و بین‌المللی گفت: هلال‌احمر یک شبکه کاملا مردمی و داوطلبانه و مبتنی بر اصول جهان‌شمول است و بر شانه‌های مردم استوار بوده و به پشتیبانی مردم، به نیازمندان و حادثه دیدگان خدمت می‌کند.

سخنگوی شورای نگهبان افزود: هلال‌احمر در ارتباط و خدمت‌رسانی به مردم استمرار دارد و این بسیار ارزشمند است. شبکه ارتباطی و خدماتی هلال‌احمر هم به لحاظ تنوع کار، بسیار گسترده است.

طحان نظیف با بیان اینکه خدمت هلال‌احمر به مردم به نوعی عبادت است، تاکید کرد: خدمات کسانی که در گرفتاری‌ها، تنگناها، آسیب‌ها و در وقت نیاز به یاری مردم می‌شتابند، در ذهن مردم ماندگار می‌شود.

سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: حدود ۱.۵ میلیون خدمت از سوی هلال احمر در این هفته انجام شده است و بسیار قابل تقدیر و افتخار است. حیطه کار جمعیت هلال احمر هم در حوزه‌های داخلی، هم در عرصه‌های بین المللی و در هم در حوزه مقاومت است.

دکتر طحان نظیف همچنین با اشاره به گستردگی و تنوع خدمات هلال‌احمر، فعال بودن این نهاد در حوزه حقوق بشردوستانه که در جنگ‌ها معنا و مفهوم پیدا می‌کند و نشان‌دهنده اصول و قوانین و ضوابطی جنگ است، را بسیار ارزشمند دانست و افزود: هلال‌احمر با استفاده از ظرفیت داخلی و بین‌المللی و تاکید بر اصول و قواعد جنگی بویژه در جنگ رژیم صهیونیستی با غزه، لبنان و سوریه، عملکرد خوبی داشته است.

وی افزود: ما یک حقوق بشر و یک حقوق بشردوستانه داریم؛ حقوق بشر دوستانه در جنگ‌ها بیشتر دیده می‌شود معنای این سخن آن است که جنگ‌ها هم قواعد و ضوابطی دارد. محلی که در آن افراد بی دفاع مانند افراد سالخورده، کودکان و زنان هستند، نباید مورد تعرض و تهاجم قرار گیرد یا اینکه نباید جلوی ورود دارو و ارائه خدمات به مردم بی دفاع گرفته شود که هلال احمر در این بخش‌ها هم حضور دارد و به مردم جهان یاری می‌رساند.

طحان نظیف ادامه داد: حاج قاسم در همین سال‌های اخیر در استان حلب در عرصه رویاروی ۲ جبهه مشخص بود که متوجه می‌شود در آن منطقه افراد بی‌دفاعی هستند؛ وی قبل آغاز درگیری این افراد را از آن منطقه خارج می‌کند و در جایی سکنی می‌دهد تا درگیر جنگ نشوند و بعد مواجهه انجام می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور است

اینفوگرافی| عملکرد یکساله انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان

حوزه‌ای که «قیام لله» را محور قرار دهد، معادلات جهانی را تغییر می‌دهد

تحول در نشر حقوق اساسی ایران با ۶۱ اثر جدید پژوهشکده شورای نگهبان/ آثار پژوهشکده شورای نگهبان به چهار زبان زنده دنیا منتشر شد

دستگاه دیپلماسی از ترامپ جنایت کار در مجامع بین‌المللی شکایت کند

دستاورد‌های برجسته انقلاب اسلامی در حوزه زن و خانواده بازنمایی و آسیب‌ها درمان شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است

مهلت ثبت نام در چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان تمدید شد

مسئولان شهری خدمت به مردم را عبادت بدانند/شهرداران صرفاً مدیر عمرانی نیستند

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

تایید لایحه اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

تایید طرح استفساریه ماده (۲۴) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران

تایید لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است

گرامیداشت ۲۵ سال خدمت انتخاباتی شهیده «الهه‌سادات میرشفیعیان» در شب شهادت حضرت زهرا (س)؛ بانویی که دغدغه‌اش دین و وطن بود/ سخنگوی شورای نگهبان: خون شهدا پرده از ریاکاری غرب برداشت