کد خبر: ۱۱۰۱۲
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۲- 09 June 2025
آیت الله اعرافی در دیدار ستاد عتبات و عالیات:

آمریکایی‌ها برای بر هم زدن پیوند ایران و عراق طراحی و برنامه دارند

مدیر حوزه‌های علمیه کشور تصریح کرد: اسناد فراوانی وجود دارد که نشان می‌دهد آمریکایی‌ها و دشمنان انقلاب اسلامی طراحی‌ها و برنامه هایی برای بر هم زدن پیوند استراتژیک ایران و عراق و دور کردن این دو کشور از یکدیگر داشته‌ و دارند.

آمریکایی‌ها برای بر هم زدن پیوند ایران و عراق طراحی و برنامه دارند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه کشور در دیدار با اعضای ستاد بازسازی عتبات عالیات که در دفتر مدیریت حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، ضمن قدردانی از فعالیت‌های این ستاد، آن را نهادی انقلابی خواند که در بستر انقلاب اسلامی شکل گرفته و باید از آن به عنوان یکی از نهاد‌های تأثیرگذار انقلاب یاد کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه ادامه داد: ما هم به‌عنوان فرد ایرانی و هم به‌عنوان حوزه علمیه از اهتمام ستاد عتبات عالیات تقدیر و تشکر می‌کنیم. این نهاد، یک نهاد انقلابی است که در درون و امواج انقلاب اسلامی پدید آمده و باید آن را نهاد انقلابی به شمار آورد. اجتماع علاقه‌مندان و عاشقان اهل بیت علیهم‌السلام به‌ویژه امام حسین (ع)، اجتماع ستودنی، بزرگ و عظیمی است که جای شکر دارد.

وی با اشاره به اهمیت ماه‌های محرم و صفر افزود: عظمت اهل بیت (ع) به‌ویژه امام حسین (ع) روشن است و شما این عظمت را از نزدیک لمس کرده و در میدان نقش‌آفرینی کرده‌اید. عاشورا نوری بی‌نظیر دارد و از جهات مختلف حتی نسبت به جنگ‌هایی که شخص پیامبر اعظم (ص) در آن فرمانده بود، تفوق دارد. عاشورا پیش از آنکه یک رویداد زمینی باشد، پرچمش در عالم غیب و شهود برافراشته بود.

آیت‌الله اعرافی با اشاره به ابعاد معنوی، اجتماعی و سیاسی بازسازی عتبات عالیات، تأکید کرد: این حرکت علاوه بر قداست ذاتی، بعد مهمی در تأمین اهداف انقلاب اسلامی دارد. حرکتی که ارکان انقلاب را تقویت کرده و پیام آن را عمق می‌بخشد. این فعالیت‌ها که در برابر دیدگان عراق، شیعیان و جهان اسلام قرار دارد، نقشی راهبردی ایفا می‌کند. همچنین پیوند ایران و عراق که بسیار مبارک و اثرگذار است از جمله اهداف بزرگ اسلام و تشیع به‌شمار می‌رود. پیوندی با این عمق استراتژیک در هیچ جای دیگر وجود ندارد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در ادامه تصریح کرد: تلاش‌هایی در جهت تضعیف این پیوند صورت گرفته و همچنان ادامه دارد، اما تقویت این ارتباط به‌ویژه از مسیر فعالیت‌های شما، بسیار راهبردی است. ارتباط قم و نجف نیز از همین جنس است. اسناد فراوانی وجود دارد که نشان می‌دهد آمریکایی‌ها و دشمنان انقلاب اسلامی طراحی‌هایی برای دور کردن این دو کشور از یکدیگر داشته و دارند.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت شبکه‌سازی صورت‌گرفته توسط ستاد عتبات عالیات، گفت: این اقدام کار بزرگی است و می‌تواند اصالت‌های گوناگونی را دنبال کند. ایران در تاریخ همواره پرچمدار عتبات بوده و شما امروز این پرچم را برافراشته‌اید. باید تلاش شود این پرچم در دست جریان انقلابی باقی بماند.

آیت‌الله اعرافی تأکید کرد: باید نگاهی جامع، راهبردی و کلان به مسئله عتبات داشت. عتبات برای یک قرن و دو قرن نیست، برای همه قرون است و باید برای آن نقشه راه بلندمدت، دقیق و منسجمی طراحی شود. باید همه زوایای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مدنظر قرار گیرد و این حرکت استمرار یابد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور به اهمیت نقش هنر ایرانی اسلامی اشاره کرد و افزود: معماری، شهرسازی و هنر اسلامی ایرانی در دوران انقلاب اسلامی آن‌گونه که باید منعکس نشده است. ایران مهد این هنر است و باید با خلاقیت و ابتکار، الگو‌هایی نوین در این زمینه طراحی شود. دانشگاه‌ها نیز باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشند.

آیت‌الله اعرافی با اشاره به ظرفیت‌های موجود گفت: در عراق بیش از چهار هزار فارغ‌التحصیل جامعه‌المصطفی داریم که می‌توانند در ترویج و انعکاس فعالیت‌های ستاد تأثیرگذار باشند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در پایان با ابراز امیدواری نسبت به برگزاری باشکوه‌تر اربعین امسال، اظهار داشت: با توجه به حوادث منطقه، امیدواریم اربعین پیش‌رو در راستای اهداف و ارزش‌های انقلاب اسلامی و آرمان‌های اسلامی، پیش‌برنده و تأثیرگذار باشد.

انتهای خبر/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دکتر طحان نظیف: صهیونیست‌ها خلاصی پیدا نمی‌کنند

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی در رابطه با تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی

بیانیه شورای نگهبان در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

امروز امت اسلام نیازمند وحدت، هوشیاری، درایت و حکمت مضاعف است

لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه تایید شد

قدردانی آیت‌الله جنتی از عملیات اخیر نیرو‌های امنیتی علیه رژیم صهیونیستی/ مردم‌سالاری دینی برخاسته از باور عمیق رهبران جمهوری اسلامی ایران به پیام غدیر است

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام هادی (ع)

فیلم|بازخوانی مردم‌سالاری دینی در رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای توسط اعضای شورای نگهبان در مستندِ «ره نشان»

آمریکایی‌ها برای بر هم زدن پیوند ایران و عراق طراحی و برنامه دارند

پربازدید ها

دکتر صادقی مقدم: ناظران انتخابات، مدافعان حریم مردم‌سالاری دینی‌اند

امامین انقلاب به مردم اعتماد داشته و دارند/ حمایت از مطالبات کامیون‌داران در همایش حوزوی

امام خمینی (ره) سمت درست تاریخ را نشان داد

تبریک دکتر طحان‌نظیف بمناسبت فرا رسیدن عید قربان

شورای نگهبان: «حفظ عزت ملی» و «توجه به خواست و اراده مردم» مورد تاکید امام خمینی (ره) و قانون اساسی است

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام باقر (علیه‌السلام)

ولایت‌مداری، رمز پایداری انقلاب در برابر توطئه‌ها است

او که آمد و او که رفت!

توئیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت رحلت امام خمینی(ره)

جمهوری اسلامی از برکات حوزه علمیه قم است/ تشکر از پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب