کد خبر: ۳۰۴۲
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۰- 05 May 2013
آیت‌الله یزدی:

وحدت ضروری‌ترین نیاز انقلاب بحرین است

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: ضروری است جلساتی به صورت منظم و مدون بین علما در بحرین برگزار شود تا همچنان وحدت میان مردم و علما و بزرگان حفظ شود.



به گزارش خبرگزاری فارس از قم آیت‌الله محمد یزدی شنبه در دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمجید المشعل رئیس مجلس علمای شیعه بحرین با اشاره به انقلاب مردم این کشور اظهار کرد: شرایط بین‌المللی و تجربه انقلاب ایران نشان می‌دهد این حرکت حق‌طلبانه و طبیعی است زیرا حق گرفتنی است.
وی افزود: کشورهای استکباری در اقصی نقاط جهان به دنبال این هستند که مردم را از دستیابی به حقوق خود محروم سازند.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه روحانیون و حوزه‌های علمیه وظیفه دارند حقوق از دست رفته اهل بیت(ع) و شیعیان را استیفا کنند گفت: زمینه‌سازی برای این مهم دارای شرایط مختلفی است که در درجه نخست باید ارتباطی تشکیلاتی در میان بزرگان و گروه‌های موثر در جامعه ایجاد شود.
وی ادامه داد: زمانی که در یک قیام مردمی رهبر وجود داشته باشد آنگاه اقشار مختلف جامعه از تفرقه مصون خواهند بود؛ اختلاف بزرگ‌ترین عامل شکست بوده و دشمنان اسلام همواره از این حربه یعنی اختلاف‌افکنی، به ویژه زمانی که علما و بزرگان دینی در حال وحدت بوده‌اند سود برده‌اند.
آیت‌الله یزدی رعایت وحدت به ویژه از سوی رهبران قیام و علمای اسلام را مورد توجه قرار داد و گفت: گزارش رئیس مجلس علمای شیعه بحرین نشان می‌دهد وحدت در میان این افراد وجود دارد و سبب تقویت انقلاب خواهد شد.
استاد برجسته حوزه علمیه قم اضافه کرد: ضروری است جلساتی به صورت منظم و مدون بین علما در بحرین برگزار شود و خروجی این برنامه‌ها هم تصمیم‌هایی برای پیشبرد انقلاب باشد تا همچنان وحدت میان مردم و علما و بزرگان حفظ شود.
وی با بیان اینکه نسل جوان به اقتضای دوره جوانی خواستار حرکت‌های تند و استقلال‌طلبی است گفت: ممکن است این کارها مشکلاتی برای تصمیم‌گیرندگان اصلی انقلاب به وجود بیاورد بنابراین باید با استفاده صحیح از این نیروی اجتماعی، زمینه‌ای را فراهم آورد که آنها میدان را به کلی در اختیار نگیرند و بدانند بزرگان در پی خیر و صلاح جامعه هستند.
آیت‌الله یزدی با اشاره به استفاده بهینه از نیروی نسل جوان در پیروزی انقلاب اسلامی ایران خاطرنشان کرد: شاهد بودیم که پس از انقلاب حتی در مجلس قانون‌گذاری هم از جوانان استفاده می‌شد بنابراین با توجه به اینکه فشار زیاد بر روی جوانان تاثیر منفی می‌گذارد باید برخی از امور را هم به دست آنان سپرد ضمن اینکه انجام بعضی کارها تنها از عهده جوانان بر می‌آید.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم شرایط امروز بحرین را مورد توجه قرار داد و افزود: در حال حاضر حکومت بحرین تجمعات و خواسته‌های مردمی را با تندترین برخوردها جواب می‌دهد؛ در این میان حرکت‌های مردمی با رهبری واحد و توجه به شرایط زمان و مکان گامی مثبت در راستای موفقیت خواهد بود و هرچه شناخت صحیح‌تری از اوضاع وجود داشته باشد اهداف اصلی و قابل اعلام هم روشن‌تر می‌شوند.
وی بیان داشت: برخورد مستقیم با حکومت در همه شرایط قابل بیان نیست زیرا حاکمان هم از همه قدرت خود برای سرکوب استفاده می‌کنند؛ عقلانیت در این میان به کار می‌آید زیرا تا زمانی که قدرت مردمی زیر 50 درصد باشد امکان تغییر وجود ندارد و تنها می‌توان به تقویت بنیه انقلاب اندیشید.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: رهبران انقلاب بحرین نباید هراسی از طولانی و مشکل بودن مسیر داشته باشند زیرا راهی که در پیش گرفته‌اند مسیر الهی و درستی است ولی باید از خنثی شدن آن جلوگیری کرد به این ترتیب که تا وقتی قدرت انقلاب به حداقل 70 درصد نرسیده نمی‌توان وارد فاز بعدی شد اما مطمئن هستم روزی مردم بحرین به حقوق خود خواهند رسید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر ایجاد ارتباط با سازمان‌های بین‌المللی از سوی انقلابیون بحرین عنوان داشت: البته نباید به کمک‌های گسترده آنها امید بست اما می‌توان خواسته‌ها و مطالبات خود را به گوش آنها رساند و به کمک‌های حداقلی اندیشید ضمن اینکه این کار سبب می‌شود سکوت برخی مجامع در مورد جنایات علیه شیعیان شکسته شود.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

نظام‌های انتخاباتی معاصر در دنیا نیاز به پوست اندازی دارند

نقض آشکار حاکمیت سوریه توسط رژیم صهیونیستی و حقوق بین‌الملل

پژوهش در رأس سنت‌های کارآمد حوزوی قرار دارد

آغاز به کار نشست مدیران ستادی و روسای دفاتر استانی شورای نگهبان

دکتر طحان نظیف: قانون اساسی زمینه حکمرانی اسلامی را در ایران فراهم کرد

آیت‌الله شاهرودی جایگاهی را بالاتر از کارگزاری در نظام اسلامی نمی‌دانست

حضور رییس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه درجلسه مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دکتر کدخدایی: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران دولت مدرن را بر اساس آموزه‌های اسلامی پیش‌بینی کرده است

قانون اساسی نگاه چندبعدی به نقش زنان در جامعه دارد

تاکید آیت‌الله اعرافی بر گشودن گره‌های ذهنی جوانان / حضرت زهرا (س) مرجعیت معرفتی و دانشی داشتند

پربازدید ها

آغاز بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور در شورای نگهبان

جوانان سوری وطن خود را نجات می دهند/ رژیم صهیونیستی خطری برای امنیت جهانی

امکان‌سنجی اعطای شخصیت حقوقی به هوش مصنوعی و شناسایی مسئولیت آن

نشست جمعی از اعضای مکتب سیاسی مجلس اعلای عراق با دکتر کدخدایی و دکتر طحان‌نظیف

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۸ آذر ۱۴۰۳

آیت‌الله جنتی: قانون اساسی نگاه متعالی نسبت به زنان دارد/ شورای نگهبان برخوردار از پشتیبانی دو مجمع مشورتی فقهی و حقوقی است

قانون اساسی نگاه چندبعدی به نقش زنان در جامعه دارد

تاکید آیت‌الله اعرافی بر گشودن گره‌های ذهنی جوانان / حضرت زهرا (س) مرجعیت معرفتی و دانشی داشتند

دکتر کدخدایی: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران دولت مدرن را بر اساس آموزه‌های اسلامی پیش‌بینی کرده است

آیت‌الله شاهرودی جایگاهی را بالاتر از کارگزاری در نظام اسلامی نمی‌دانست