کد خبر: ۴۳۲۱
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۵- 30 April 2016
دکتر ره پیک:

پایان شمارش آرای حوزه ها

سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات از پایان شمارش آرای مرحله دوم انتخابات مجلس در 55 حوزه انتخابیه در 21 استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر ره پیک در گفتگو با بخش خبری نیمروزی سیما افزود: به لطف خدا مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی روز گذشته برگزار شد و با هماهنگی و همکاری همه دستگاه ها به پایان رسید.
وی تصریح کرد: در بخش نظارت ، هم در سطح شعب اخذ رأی از تعداد 75 هزار ناظر استفاده شد و هم هیئت های نظارت در سطح استان ، شهرستان و بخش فعال بودند و به صورت مستمر گزارش های لازم را از چگونگی برگزاری انتخابات ارائه می کردند.
ره پیک ادامه داد: بعد از مرحله اخذ رأی، شمارش آراء شروع شد و ناظران تا پایان شمارش آراء حضور داشتند و نظارت می کردند.
سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات به تشریفات و روال قانونی اشاره کرد و گفت: بعد از آنکه شمارش آراء به اتمام رسید صورت جلسات باید در شعب تنظیم شود و بعد از آن آراء شعب در یک حوزه انتخابیه تجمیع شود و به امضای هیئت های اجرایی و نظارت برسد.
وی افزود: می توانیم بگوییم تقریباً شمارش آراء به پایان رسیده است و در تعداد معدودی از حوزه ها و شمارش آراء بحث تطبیق آمار هیئت های اجرایی و نظارت را داریم و امیدواریم این موضوع نیز در ساعات آینده به پایان برسد و وضعیت 55 حوزه انتخابیه مشخص شود.
ره پیک در ادامه به موضوع روند تأیید و صدور اعتبارنامه نمایندگان اشاره کرد و گفت: بعد از مرحله اخذ رأی و شمارش آراء و تعیین تکلیف کسانی که آراء آنها در انتخابات مشخص شده است ، مراحل دیگری تا صدور اعتبارنامه وجود دارد.
وی افزود: یک مرحله مهم این است که در هر حوزه انتخابیه باید شورای نگهبان وضعیت برگزاری انتخابات را از جهت تأیید و عدم تأیید بررسی کند.
معاون اجرایی و انتخابات شورای نگهبان اظهار داشت: به همین منظور مجموعه گزارش ها و مستندات و شکایاتی که از طریق هیئت های اجرایی و شورای نگهبان در پرونده انتخاباتی هر حوزه مشخص می شود برای بررسی و اظهارنظر شورای نگهبان ملاک است.
ره پیک افزود: اگر پرونده انتخاباتی در حوزه انتخاباتی مشخص مورد بررسی قرار گفت و اشکالی در برگزاری انتخابات که موجب عدم تأیید می شود به نظر نرسید آن حوزه انتخابیه تأیید می شود.
وی ادامه داد: بعد از آن مرحله هیئت های اجرایی و هیئت های نظارت در حوزه های انتخابیه نسبت به تأیید و امضای اعتبارنامه ها اقدام می کنند و تشریفات اداری دارد که دستگاه های اجرایی باید انجام دهند تا به مجلس ارائه کنند و در مجلس هم بررسی ها صورت می گیرد.
سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات تاکید کرد: البته بررسی های مجلس در حدودی است که در شورای نگهبان اظهارنظر نشده باشد یا مدارک جدیدی که به مجلس واصل شده باشد.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: سواستفاده رژیم‌صهیونیستی از وضعیت این روزهای سوریه جنایت بزرگی است/ آمریکا و هم‌پیمانانش باید پاسخگو باشند

آیت‌الله یزدی از ابتدای نهضت اسلامی نقش مهمی در روشنگری‌ها داشت/ در مقابل انحرافات و جریان نفوذ فریاد می‌کشید

باید نسبت به رعایت احکام دین تعصب داشته باشیم/مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با رسیدن به نقطه مطلوب، الگوی خوبی برای جهان اسلام خواهد بود

بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

فیلم|حضور دکتر طحان‌نظیف در نشست علمی «حقوق ملت در قانون اساسی» در دانشگاه شهید باهنر

دکتر طحان نظیف: جریان دانشجویی همواره در تحولات اجتماعی ایران حضور موثر داشته/ قانون اساسی ترسیم کننده آرمان‌های جنبش دانشجویی است

سخنان آیت‌الله مدرسی یزدی پیرامون برخی مسائل روز

عَلَم مبارزه با استکبار از دست دانشجویان نمی‌افتد

نخستین شماره ماهنامه خبری پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

پربازدید ها

سومین دوره آزمون ملی قانون اساسی برگزار می‌شود

آزمون ملی قانون اساسی چیست؟

«حتی اعدام هم برای اینها کم است»

الزامات و بایسته‌های اصلاح ساختار بودجه

برگزاری نشست علمی«لایحه بودجه ۱۴۰۴ و پی‌ریزی اقتصاد صحیح و عادلانه» در پژوهشکده شورای نگهبان

نشست علمی«ظرفیت‌های شورای نگهبان و هیأت عالی نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی نظام در اصلاح ساختار بودجه با نگاهی بر لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور»

دکتر مولابیگی: قانون اساسی کشورمان مبتنی بر جهان‌بینی اسلامی است و اقتباسی نیست

دکتر طحان‌نظیف: «قانون اساسی» محور تعامل قوا و سند انسجام ملی است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در دانشگاه شهید باهنر کرمان

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در دانشگاه الزهرا (س)