کد خبر: ۷۰۲۹
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۲- 29 July 2020
آیت‌الله جنتی در جلسه امروز شورای نگهبان:

امیدوارم هرچه زودتر شر آل‌سعود به خودش برگردد/ نقش ویژه پژوهشکده شورای نگهبان در بررسی مصوبات مجلس

دبیر شورای نگهبان گفت: امیدوارم هرچه زودتر شر آل‌سعود به خودشان برگردد و با نابودی این رژیم، اوضاع مردم یمن سامان یابد.
امیدوارم هرچه زودتر شر آل‌سعود به خودش برگردد/ نقش ویژه پژوهشکده شورای نگهبان در بررسی مصوبات مجلس
 
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، جلسه امروز (چهارشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۹) شورای نگهبان با حضور فقها و حقوقدانان و به ریاست آیت‌الله احمد جنتی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه آیت‌الله جنتی ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام محمد باقر علیه‌السلام، به حادثه دردناک و جنایت آل‌سعود در کشتار حجاج ایرانی در سال ۱۳۶۶ که برای حضور در مراسم «برائت از مشرکین» شرکت کرده بودند، اشاره کرد و گفت: متأسفانه جنایات آل‌سعود ادامه دارد؛ چنانچه همچنان حملات ناجوانمردانه این رژیم به یمن و تحت فشار قرار گرفتن مردم مظلوم این کشور را شاهدیم که واقعاً اوضاع بسیار ناراحت کننده‌ای است.

وی افزود: البته صبر و مقاومت مردم یمن در مقابل شرارت‌های آل‌سعود که همه سختی‌ها را تحمل می‌کنند قابل تقدیر است و امیدواریم هرچه زودتر شر آل‌سعود به خودشان برگردد و با نابودی این رژیم، اوضاع مردم یمن سامان یابد.

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنان خود از خدمات دکتر ره‌پیک در پژوهشکده شورای نگهبان تشکر کرد.

ایشان به نقش و جایگاه ویژه پژوهشکده به عنوان بازوی مشورتی حقوقی شورای نگهبان اشاره کرد و افزود: این مجموعه علاوه بر اظهارنظر‌های کارشناسی درخصوص مصوبات، کار‌های مهم دیگری از جمله انتشار مذاکرات و نظرات استدلالی شورای نگهبان و مطالعات در حوزه‌های مربوط به وظایف شورای نگهبان را انجام می‌دهد که امیدواریم با ریاست جدید پژوهشکده که بر عهده دکتر کدخدایی است، شاهد استفاده بیشتر از ظرفیت‌های علمی کارشناسان متخصص و متعهد باشیم.

** توصیه به خواندن دعای عرفه و دعا برای رفع مشکلات اقتصادی

آیت‌الله جنتی در پایان ضمن توصیه مردم به خواندن دعای عرفه، به اهمیت این دعا و مضامین مهم آن اشاره کرد و افزود: در کنار اینکه مسئولین برای رفع مشکلات کشور تلاش می‌کنند، دعا برای رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم، سلامتی مبتلایان به بیماری کرونا و از بین رفتن این ویروس منحوس را فراموش نکنیم و برای نابودی شرّ آمریکا و اسرائیل و آل‌سعود هم دعا کنیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

حوزه علمیه پای عهد خود با مقاومت سرافراز ایستاده است / «انّا علی العهد» شعار همیشگی حوزویان

کرسی ترویجی با موضوع «در جست‌و‌جوی نظریه قانونگذاری در نظام جمهوری اسلامی ایران»

دوره تخصصی آکادمی زمستانه پژوهش حقوقی برگزار شد

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش توجیهی – بصیرتی جهاد تبیین

دکتر طحان‌نظیف: دشمنی استکبار با اهداف و ارزش‌های مندرج در قانون اساسی است/ همه باید برای تحقق اصول این قانون تلاش کنند

بنیان‌های فلسفی هوش مصنوعی

جمهوری اسلامی ایران امروز به عنوان الگوی مردم‌سالاری دینی در جهان مطرح است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱ اسفند ۱۴۰۳

مصوبه تعویق ۶ ماهه انتخابات شورا‌ها ابهاماتی دارد

حوزه علمیه قم، تئوری و اندیشه نهضت، انقلاب و نظام اسلامی را تولید کرد

پربازدید ها

بررسی مصوبه اصلاح قانون انتخابات شوراها همچنان ادامه دارد

مصوبه تعویق ۶ ماهه انتخابات شورا‌ها ابهاماتی دارد

دکتر پروین: بسیاری از مشکلات با عمل به قانون رفع خواهد شد/ صلاحیت‌ها و وظایف همه دستگاه‌ها و نهادها در قانون مشخص است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در گردهمایی بزرگ فعالان فضای مجازی و رسانه استان همدان

دکتر طحان‌نظیف: تطبیق مصوبات مجلس با شرع و قانون اساسی به پاسداری از حقوق مردم انجامیده است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در نشست علمی «چالش‌های قانونگذاری در ایران»

طرح اصلاح موادی از قانون نظارت مجلس بر رفتار نمایندگان تایید شد

بیانیه آیت‌الله مدرسی یزدی در قدردانی از راهپیمایی باشکوه یوم الله ۲۲ بهمن

حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن پاسخ دندان شکنی به دشمنان نظام است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۴ بهمن ۱۴۰۳