کد خبر: ۷۲۰۴
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۴- 28 October 2020
آیت الله اعرافی:

رئیس جمهور فرانسه باید عذرخواهی کند

مدیر حوزه‌های علمیه گفت: حرکت مکرون محکوم است و این محکومیت صدای واحد همه حوزه اعم از برادران، خواهران، ایرانی، غیر ایرانی و همه طبقات و سطوح و مرجعیت معظم حوزه‌های علمیه است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه آیت الله اعرافی در جلسه مسئولان کمیته‌های تخصصی ستاد حوزوی بحران و حوادث غیرمترقبه که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه در قم برگزار شد، ضمن تبریک سالروز آغاز امامت حضرت صاحب الزمان (عج) و موالید ربیع الاول به تبیین اهمیت و جایگاه مهم ستاد حوزوی بحران و اولویت‌های پیش روی این ستاد پرداخت.

وی در ابتدای سخنان خود با اشاره به گستاخی‌های اخیر رئیس جمهور فرانسه در توهین به نبی مکرم اسلام (صلی الله علیه و آله) گفت: حرکت مکرون رئیس جمهور فرانسه محکوم است و این محکومیت، صدای واحد همه حوزه اعم از برادران، خواهران، ایرانی، غیر ایرانی و همه طبقات و سطوح و مرجعیت معظم حوزه‌های علمیه است.

عضو فقهای شورای نگهبان افزود: این اصرار جاهلانه و احمقانه رئیس جمهور سبک مغز فرانسه با هیچ قاعده و منطق و قانون بشری سازگار نیست، چرا که همین مکرون در برابر یک انتقاد ساده که از او شد پرخاش کرد و عصبانی شد، اما در برابر توهین به نبی مکرم اسلام (صلی الله علیه و آله) و چهره مبارک و نورانی آن وجود مقدس که جلوه گاه اسماء و صفات خدای متعال است، ساکت است و این کار ننگین را تائید هم می‌کند که این خود تناقض و پارادوکسی آشکار در کار‌ها و اعمال او است.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه کار مکرون از داعش هم بدتر است خاطرنشان ساخت: اگر شخصی جاهلانه معلمی را مورد تعرض قرار می‌دهد و ما نیز کار او را نمی‌پسندیم، اما مکرون و امثال او از آن شخص نیز بدتر هستند که عامدانه و عالمانه به مقدسات حدود ۲میلیارد نفر توهین می‌کنند که امیدواریم مکرون و امثال او دست از این کار برداشته و عذرخواهی کند و سوگمندانه باید گفت که اگر امت اسلام متحد بود و برخی حکام زبون و ضعیف نبودند کسی جرات این کار را به خود نمی‌داد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دکتر طحان‌نظیف عید قربان، عید بندگی و اخلاص را تبریک گفت

امام خمینی (ره) سمت درست تاریخ را نشان داد

توئیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت رحلت امام خمینی(ره)

او که آمد و او که رفت!

شورای نگهبان: «حفظ عزت ملی» و «توجه به خواست و اراده مردم» مورد تاکید امام خمینی (ره) و قانون اساسی است

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام باقر (علیه‌السلام)

دکتر صادقی مقدم: ناظران انتخابات، مدافعان حریم مردم‌سالاری دینی‌اند

امامین انقلاب به مردم اعتماد داشته و دارند/ حمایت از مطالبات کامیون‌داران در همایش حوزوی

از حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای کوتاه نمی‌آییم

نظام آموزش‌های رشته‌ای یک تحول عظیم است

پربازدید ها

بازخوانی مفهومی حقوق ملت و آزادی‌های عمومی در پرتو بینش تمدنی اسلامی-ایرانی

چارچوب‌ها و ارزش‌های حاکم بر آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

دکتر کدخدایی: آزادی مشروع عامل رشد و تعالی جامعه و مورد تاکید قانون اساسی است

نقش زنان در ایجاد و استمرار تمدن نوین اسلامی در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی)

طرح اصلاح جزء (۳) بند «ب» ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنجساله هفتم در خصوص برقراری فوق‌العاده خاص تایید شد

لایحه عضویت دولت ایران در اتحادیه همکاری‌های تأیید صلاحیت آسیا – اقیانوسیه تایید شد

حق بر دادخواهی در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۷ خرداد ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: خواص جامعه در صحنه‌های سرنوشت‌ساز حضور آگاهانه داشته باشند

پیام رهبر معظم انقلاب فصل نوینی برای حوزه‌های علمیه است