کد خبر: ۷۲۴۹
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۶- 14 November 2020

آخرین وضعیت بررسی یک طرح آموزش و پرورشی در شورای نگهبان

عضو شورای نگهبان آخرین وضعیت بررسی طرح تنظیم برخی از مقررات مالی، اداری و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش را تشریح کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، دکتر هادی طحان‌نظیف عضو حقوقدان شورای نگهبان پنجاه‌وچهارمین گزارش از جلسات شورای نگهبان را در صفحه شخصی اینستاگرام خود منتشر کرد که به شرح زیر است:

«چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۹ جلسه شورای نگهبان برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، آیت‌الله جنتی و سایر اعضای شورا با عنایت به کناره‌گیری آیت‌الله یزدی از عضویت شورای نگهبان، به برخی از سوابق و خصوصیات ایشان نظیر چهار بار تبعید پیش از انقلاب اسلامی، ریاست در قوه قضائیه و عضویت در شورای نگهبان اشاره و از خدمات و حضور ۲۲ ساله ایشان در شورای نگهبان تجلیل کردند و برای ایشان، آرزوی سلامتی و شفای عاجل کردند. همچنین در ادامه دبیر و سایر اعضای شورا به آیت‌الله سید احمد خاتمی که به جای آیت‌الله یزدی به عضویت شورای نگهبان منصوب شده‌اند، تبریک و خیرمقدم گفتند.
 
آخرین وضعیت بررسی یک طرح آموزش و پرورشی در شورای نگهبان

در این جلسه پنج لایحه و طرح شامل «لایحه موافقت‌نامه حمل و نقل بین‌المللی جاده‌ای مسافر و کالا بین دولت جمهوری اسلامی ایران و شورای فدرال سوئیس»، «لایحه تاسیس صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی»، «الحاق یک بند به تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور» موسوم به مصوبه قیر، «طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه سلامت» و «طرح تنظیم برخی از مقررات مالی، اداری و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش» در دستور کار شورا بودند.

دستور‌های دوم تا پنجم به خاطر وجود اشکالات و ابهاماتی در مراحل قبل به مجلس اعاده شده بودند و با توجه به اینکه بنده به نمایندگی از شورا برای تبیین نظر شورای نگهبان در خصوص آن‌ها در کمیسیون‌های تخصصی مربوطه یعنی کمیسیون اقتصادی، کمیسیون کشاورزی، کمیسیون بهداشت و کمیسیون برنامه و بودجه حاضر شده بودم، هنگام طرح هر یک به ارائه توضیحاتی در جلسه شورا پرداختم.

در خصوص مصوبات اعاده شده با مباحث مختلفی که در جلسه انجام شد، از چهار دستور مذکور، اصلاحات انجام شده در سه مصوبه مورد تایید قرار گرفت، اما در خصوص اشکال بار مالی اعمال مدرک دوم معلمان عزیز که در طرح تنظیم برخی از مقررات مالی، اداری و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ذکر شده بود، علی رغم توضیحات ارائه شده نظیر اینکه این مساله در جداول قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور آمده و مجلس نیز عین این عبارت یعنی اعمال مدرک دوم ذکر کرده است، نظر اکثریت اعضا بر این بود که وضعیت بار مالی آن برای سال‌های بعد روشن نیست و مجلس می‌بایست با جلب موافقت دولت نسبت به سال‌های بعد نیز تعیین تکلیف می‌کرد.»
 
انتهای پيام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

تبریک دکتر طحان‌نظیف بمناسبت فرا رسیدن عید قربان

ولایت‌مداری، رمز پایداری انقلاب در برابر توطئه‌ها است

امام خمینی (ره) سمت درست تاریخ را نشان داد

توئیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت رحلت امام خمینی(ره)

او که آمد و او که رفت!

شورای نگهبان: «حفظ عزت ملی» و «توجه به خواست و اراده مردم» مورد تاکید امام خمینی (ره) و قانون اساسی است

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام باقر (علیه‌السلام)

دکتر صادقی مقدم: ناظران انتخابات، مدافعان حریم مردم‌سالاری دینی‌اند

امامین انقلاب به مردم اعتماد داشته و دارند/ حمایت از مطالبات کامیون‌داران در همایش حوزوی

از حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای کوتاه نمی‌آییم

پربازدید ها

بازخوانی مفهومی حقوق ملت و آزادی‌های عمومی در پرتو بینش تمدنی اسلامی-ایرانی

چارچوب‌ها و ارزش‌های حاکم بر آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

دکتر کدخدایی: آزادی مشروع عامل رشد و تعالی جامعه و مورد تاکید قانون اساسی است

نقش زنان در ایجاد و استمرار تمدن نوین اسلامی در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی)

طرح اصلاح جزء (۳) بند «ب» ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنجساله هفتم در خصوص برقراری فوق‌العاده خاص تایید شد

لایحه عضویت دولت ایران در اتحادیه همکاری‌های تأیید صلاحیت آسیا – اقیانوسیه تایید شد

حق بر دادخواهی در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۷ خرداد ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: خواص جامعه در صحنه‌های سرنوشت‌ساز حضور آگاهانه داشته باشند

بررسی دو لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان