کد خبر: ۸۰۹۴
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۸- 16 October 2021
سخنگوی شورای نگهبان:

تحقق سیاست‌های کلی انتخابات نیازمند اراده همه نهادهاست/ شورای نگهبان آماده همکاری است

دکتر طحان نظیف گفت: در شورای نگهبان این آمادگی را داریم تا تمام ظرفیت‌های کارشناسی حقوقی و مشورتی و نظارتی خودمان را برای تحقق سیاست‌های کلی انتخابات به کار بگیریم و آماده همکاری با مجلس شورای اسلامی و دولت در این خصوص هستیم.

تحقق سیاست‌های کلی انتخابات نیازمند اراده همه نهادهاست/ شورای نگهبان آماده همکاری است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، دکتر هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان صبح امروز شنبه (۲۴ مهر ۱۴۰۰) در خلال نشست خبری خود با اصحاب رسانه، طی سخنانی با بیان اینکه امروز پنجمین سالروز ابلاغ سیاست‌های کلی انتخابات است سیاست‌هایی که هم آسیب‌شناسی وضعیت نظام انتخاباتی موجود است و هم در دل خود راهکار‌هایی را برای سامان‌بخشی آن ارائه داده است، گفت: دستگاه‌های مختلفی مخاطب این سیاست‌ها بودند، اما متاسفانه در این پنج سال، اقداماتی که برآیند و نتیجه خروجی آن، در حد انتظار و توقع باشد، انجام نشد. البته ما در شورای نگهبان به سهم خود تلاش‌ها و اقداماتی برای تحقق بند ۵-۱۰ انجام داده‌ایم.

وی افزود: بر مبنای سیاست‌های کلی انتخابات، مردم باید بتوانند شناخت بیشتری از نامزدهای انتخابات پیدا کرده و داوطلبان در رقابت‌های انتخاباتی باید فرصت‌های برابر در صداوسیما و فضای مجازی و امکانات عمومی و دولتی داشته باشند.

سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: بر مبنای سیاست‌های کلی انتخابات، باید در منابع و هزینه‌های انتخاباتی، شفاف‌سازی صورت گیرد. بر مبنای سیاست‌های کلی انتخابات، باید زمینه‌های فعالیت قانون‌مند و مسؤولانه احزاب و تشکل‌های سیاسی فراهم شود.

دکتر طحان نظیف اضافه کرد: اینها بعضی از مواردی است که‌ در سیاست‌های کلی انتخابات به آنها اشاره است و بايد مجلس محترم آنها را در قانون انتخابات ببيند و انتظار می رود قوانين انتخاباتی نيز بر مبنای اين سياست ها اصلاح شود كه طبعا تحقق آنها خشنودی و رضایت‌مندی مردم را در پی خواهد داشت.

وی خاطر نشان کرد: البته انصاف این است که بگویم در این پنج سال، تلاش‌هایی شده و زحماتی کشیده شده است و برخی موارد مثل اصلاح برخی قوانین تا جاهایی هم پیش رفته است اما گاهی این تلاش‌ها به نتیجه نهایی و به سرانجام نرسیده و از این مهمتر متأسفانه نگاه جامعی به همه بندهای این سیاست‌ها وجود نداشته است.

سخنگوی شورای نگهبان در ادامه اظهار داشت: تحقق سیاست‌های کلی انتخابات با فعالیت یک نهاد، ممکن نیست و نیازمند تلاش، همت و اراده همه دستگاه‌ها و قوا خصوصا مجلس محترم است. ما در شورای نگهبان این آمادگی را داریم تا تمام ظرفیت‌های کارشناسی حقوقی و مشورتی و نظارتی خودمان را برای تحقق سیاست‌های کلی انتخابات به کار بگیریم و آماده همکاری با مجلس شورای اسلامی و دولت در این خصوص هستیم.

دکتر طحان نظیف همچنین گفت: امیدوارم با نگاه مثبتی که در مجلس محترم و دولت محترم وجود دارد، برای اصلاح نظام انتخاباتی و افزایش مشارکت عمومی در عرصه انتخابات گام‌های موثری برداشته شود و این اقدامات و این همت جمعی، در نهایت به تحقق حداکثری سیاست‌های کلی انتخابات منجر شود و اثربخش باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری بازدید دکتر کدخدایی از غرفه انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان

بازدید دکتر کدخدایی از غرفه انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان در نمایشگاه کتاب

محتوای قانون اساسی باید از سطح نخبگان به سطح جامعه برسد

سخنگوی شورای نگهبان به «خانه روزنامه‌نگاران شهر» رفت/ دکتر طحان‌نظیف: نشست با رسانه‌ای‌ها شیرین و درس‌آموز است

امیدوارم روزی پژوهشکده شورای نگهبان به عنوان مرجع حوزه حقوق عمومی کشور شناخته شود

فیلم|بازدید سخنگوی شورای نگهبان از نمایشگاه کتاب تهران

عرضه آثار تخصصی در حوزه قانون اساسی، انتخابات و حقوق تطبیقی در غرفه پژوهشکده شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: پیام اخیر رهبری نقشه راه حوزه‌های علمیه است/ شهید رئیسی مرد خدمت بود؛ او با مردم صادقانه سخن گفت و با کرامت رفتار کرد

حقوق ملت؛ از انقلاب مشروطه تا انقلاب اسلامی

پربازدید ها

دکتر صادقی‌مقدم: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات شورا‌ها در اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود

دکتر پروین: تقویت شورا‌ها به معنای گسترش دموکراسی مشارکتی است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حادثه بندر شهید رجایی همه را داغدار کرد؛ همدلی مردم ایران تحسین برانگیز بود/ بدون اغماض با هرگونه قصور و تقصیری در این باره برخورد شود

برگزاری پنجمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع»

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دکتر طحان‌نظیف: زیرساخت نظامات مختلف مبتنی بر شریعت در حوزه‌های علمیه فراهم می‌شود/ ظرفیت‌سازی و پرورش نیرو‌های کارآمد متناسب با رسالت انقلابی وظیفه امروز حوزه است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش «دادرسی اساسی و قانون‌گذاری»

دادرسی اساسی فرآیند صیانت از حاکمیت قانون اساسی در عرصه عمل است

حضور پژوهشکده شورای نگهبان با ۴۰ اثر جدید در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران