کد خبر: ۸۲۵۱
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۵- 12 January 2022
آیت‌الله جنتی در جلسه شورای نگهبان:

رسانه‌ها و سازمان‌های فرهنگی برای شناخت صحیح نسل جوان از تاریخ انقلاب برنامه‌ریزی کنند

دبیر شورای نگهبان گفت: رسانه‌ها و سازمان‌های فرهنگی باید برای شناخت صحیح نسل جوان از تاریخ انقلاب برنامه ریزی کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز چهارشنبه (۲۲ دی ۱۴۰۰) طی سخنانی در جلسه شورای نگهبان با اشاره به قیام خونین مردم قم در سال ۱۳۵۶ مقابل رژیم ظالم پهلوی گفت: این قیام آغازگر اعتراضات گسترده مردمی بود و به پیروزی انقلاب اسلامی ختم شد.

وی ادامه داد: این اتفاق در سیر پیروزی انقلاب بسیار مهم است و به همین دلیل در مقدمه قانون اساسی با عنوان عامل سریعتر شدن شکست رژیم پهلوی به آن اشاره شده است.

آیت‌الله جنتی با بیان اینکه در نوزدهم دی ماه ۱۳۵۶ با تعطیل شدن بازار قم در حمایت از حوزه و محکوم کردن اقدام رژیم پهلوی و نیز ادامه تعطیلی دروس حوزه، جمعیت زیادی در مسجد اعظم گرد آمدند، اضافه کرد: حرکت به منازل مراجع عظام و روحانیون بزرگ قم در حمایت از امام راحل باعث تقویت روحیه انقلابی مردم شد.

وی با تاکید بر اینکه از مراجع، روحانیت و مردم شریف قم به دلیل پیشگام بودن و بصیرت‌شان تشکر می‌کنم، اظهار داشت: انقلاب از قم شروع شد و ادامه پیدا کرد و مردم قم ارادت خود را به امام راحل و انقلاب اسلامی نشان دادند.

دبیر شورای نگهبان درباره ضرورت آشنایی نسل جوان با ارزش‌های انقلاب گفت: رسانه‌ها و سازمان‌های فرهنگی باید برای شناخت صحیح نسل جوان از تاریخ انقلاب برنامه ریزی کنند.

آیت‌الله جنتی با بیان اینکه انقلاب ۵۷ همیشه زنده است و باید زنده بماند، تاکید کرد: این حرکت باید طوری به نسل جوان منتقل شود که انگار در صحنه حاضر بوده‌اند و برای رسیدن به این هدف باید از ابزارهای هنری استفاده شود.

وی گفت: امام راحل حق بزرگی به اسلام و مسلمین، مردم ایران و بچه‌های انقلاب داشت، خداوند روح ایشان را شاد فرماید.

دبیر شورای نگهبان با تاکید بر ضرورت زنده نگه داشتن یاد و نام امام خمینی (ره) اظهار داشت: خداوند ما را قدردان وجود شریف امام خمینی (ره) قرار دهد تا بتوانیم راهشان را ادامه دهیم.

آیت‌الله جنتی در پایان با بیان اینکه جوان در فطرت خود ضد ظلم است، گفت: باید از فطرت و روحیه ضد ظلم جوانان بر ضد ظالم و در حمایت از مظلوم استفاده کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

حوزه علمیه پای عهد خود با مقاومت سرافراز ایستاده است / «انّا علی العهد» شعار همیشگی حوزویان

کرسی ترویجی با موضوع «در جست‌و‌جوی نظریه قانونگذاری در نظام جمهوری اسلامی ایران»

دوره تخصصی آکادمی زمستانه پژوهش حقوقی برگزار شد

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش توجیهی – بصیرتی جهاد تبیین

دکتر طحان‌نظیف: دشمنی استکبار با اهداف و ارزش‌های مندرج در قانون اساسی است/ همه باید برای تحقق اصول این قانون تلاش کنند

بنیان‌های فلسفی هوش مصنوعی

جمهوری اسلامی ایران امروز به عنوان الگوی مردم‌سالاری دینی در جهان مطرح است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱ اسفند ۱۴۰۳

مصوبه تعویق ۶ ماهه انتخابات شورا‌ها ابهاماتی دارد

حوزه علمیه قم، تئوری و اندیشه نهضت، انقلاب و نظام اسلامی را تولید کرد

پربازدید ها

بررسی مصوبه اصلاح قانون انتخابات شوراها همچنان ادامه دارد

مصوبه تعویق ۶ ماهه انتخابات شورا‌ها ابهاماتی دارد

دکتر پروین: بسیاری از مشکلات با عمل به قانون رفع خواهد شد/ صلاحیت‌ها و وظایف همه دستگاه‌ها و نهادها در قانون مشخص است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در گردهمایی بزرگ فعالان فضای مجازی و رسانه استان همدان

دکتر طحان‌نظیف: تطبیق مصوبات مجلس با شرع و قانون اساسی به پاسداری از حقوق مردم انجامیده است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در نشست علمی «چالش‌های قانونگذاری در ایران»

طرح اصلاح موادی از قانون نظارت مجلس بر رفتار نمایندگان تایید شد

بیانیه آیت‌الله مدرسی یزدی در قدردانی از راهپیمایی باشکوه یوم الله ۲۲ بهمن

حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن پاسخ دندان شکنی به دشمنان نظام است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۴ بهمن ۱۴۰۳