کد خبر: ۸۳۷۸
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۷- 12 March 2022
دکتر طحان نظیف:

به محض دریافت، جداول بودجه هم بررسی می‌شود/ تلاش می‌کنیم تا اواسط هفته بررسی بودجه به پایان برسد

سخنگوی شورای نگهبان گفت: ماده واحده و تبصره لایحه بودجه چند روز قبل به شورای نگهبان ارسال شد و اعضای این شورا نیز به صورت چند نوبته در نوبت‌های صبح، عصر و شب به صورت جامع و دقیق در حال بررسی آن هستند.

به محض دریافت، جداول بودجه هم بررسی می‌شود/ تلاش می‌کنیم تا اواسط هفته بررسی بودجه به پایان برسد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، دکتر هادی طحان‌نظیف سخنگوی شورای نگهبان درباره بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ در جلسه شورای نگهبان و فرایند این کار به خبرگزاری صدا و سیما گفت: سعی ما در شورای نگهبان این است که به همه موضوعات رسیدگی کنیم تا بتوانیم بررسی جامع‌ و کاملی داشته باشیم.

وی ادامه داد: ماده واحده و تبصره لایحه بودجه چند روز قبل به شورای نگهبان ارسال شد و اعضای این شورا نیز به صورت چند نوبته در نوبت‌های صبح، عصر و شب به صورت جامع و دقیق در حال بررسی آن هستند.

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه البته هنوز جداول لایحه بودجه به شورای نگهبان ارسال نشده است، اظهار داشت: تاکید اعضای شورا این است که مجلس آنها را زودتر ارسال کنند که البته عزیزان در مجلس این قول را داده‌اند که آنها را زودتر برای ما ارسال کنند و به محض دریافت بررسی خواهد شد.

دکتر طحان نظیف ادامه داد: گاهی ذیل جداول، احکامی وجود دارد که باید بررسی شود و با شرع و قانون اساسی تطبیق داده شود.

وی ادامه داد: طبق قانون، شورای نگهبان برای بررسی لایحه بودجه ۱۰ روز فرصت دارد و حتی امکان تمدید این ۱۰ روز نیز وجود دارد، اما اگر این مدت را در نظر بگیریم این بررسی به سال آینده کشیده می‌شود، بنابراین همه اعضا با پشتوانه بررسی پژوهشکده شورا تلاش می‌کنند، در سریع‌ترین زمان ممکن لایحه بودجه ۱۴۰۱ را به مجلس تقدیم کنند، به ویژه اینکه ممکن است برای بررسی رفع ابهامات و ایرادات، رفت و برگشتی بین مجلس و شورای نگهبان وجود داشته باشد.

آیت‌الله اعرافی عضو فقهای شورای نگهبان نیز در این باره گفت: در این بودجه بحث فقرزدایی، مسئله کاهش تورم، مسئله جمعیت و مسکن را مورد توجه قرار داده‌اند.

وی یادآور شد: اگرچه لایحه بودجه ۱۴۰۱، را براساس تطبیق شرع و قانون اساسی بررسی می‌کنیم، اما در مجموع فرآیند بررسی در مسیر مصالح عامه است.

آیت‌الله اعرافی افزود: برای فرآیند بودجه‌نویسی اقدامات مناسبی صورت گرفته است، اما در عین حال معتقدیم کار اصلی باید روی اصلاح ساختار بودجه از سوی دولت و مجلس باشد.

آیت‌الله سید احمد خاتمی دیگر عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به تلاش اعضای شورا برای بررسی دقیق و سریع لایحه بودجه و ارسال آن به مجلس گفت: لایحه بودجه را باید طوری بررسی کنیم که خروجی آن فشار بیشتر بر مردم عزیز ما نداشته باشد.

وی تاکید کرد: هرچند زمان مهم است، اما اعضا دقت را فدای هیچ چیز نمی‌کنند.

دکتر سیدفضل الله موسوی نیز در این باره گفت: تغییراتی را مجلس نسبت به لایحه دولت انجام داده که البته این تغییرات باید طوری باشد که در چارچوب کلیت لایحه باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

امامین انقلاب به مردم اعتماد داشته و دارند/ حمایت از مطالبات کامیون‌داران در همایش حوزوی

از حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای کوتاه نمی‌آییم

نظام آموزش‌های رشته‌ای یک تحول عظیم است

کنش‌گران اصلی پیام مقام معظم رهبری، خود طلاب هستند

بررسی دو لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آیت‌الله جنتی: خواص جامعه در صحنه‌های سرنوشت‌ساز حضور آگاهانه داشته باشند

طرح اصلاح جزء (۳) بند «ب» ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنجساله هفتم در خصوص برقراری فوق‌العاده خاص تایید شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۷ خرداد ۱۴۰۴

پیام رهبر معظم انقلاب فصل نوینی برای حوزه‌های علمیه است

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام جواد (علیه‌السلام)

پربازدید ها

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان خبر داد؛ تایید ۷ موافقتنامه بین‌المللی/ دفاع از حقوق مردم در بررسی ۲ استعلام دیوان عدالت اداری بازخوانی شد/ آیا انتخابات‌های ریاست‌جمهوری و مجلس همزمان برگزار می‌شود؟

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

حضور دکتر پروین در نمایشگاه کتاب تهران؛ از پیگیری انتشار خاطرات آزادگان تا مشاهده جدیدترین کتاب‌های حقوقی

گزارش تصویری بازدید دکتر خیرالله پروین از نمایشگاه کتاب تهران

فیلم|نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

پیام تبریک آیت‌الله اعرافی به پاپ جدید/ تأکید بر تعاملات علمی، فرهنگی میان حوزه‌های علمیه ایران و واتیکان

پژوهشکده شورای نگهبان می‌تواند با انتشار کتب مناسب، کمبود منابع واحد‌های درسی رشته حقوق را جبران کند

بازخوانی مفهومی حقوق ملت و آزادی‌های عمومی در پرتو بینش تمدنی اسلامی-ایرانی