کد خبر: ۸۴۷۷
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۸- 07 May 2022
آیت الله اعرافی در دیدار سرپرست مجلس علمای شیعیان لبنان:

مطیع سخنان رهبر معظم انقلاب در مسئله فلسطین هستیم/ تشکیل مجلس علمای اسلام امری لازم است

مدیر حوزه های علمیه با اشاره به مسئله فلسطین گفت: سخن ما در مسئله فلسطین حرف رهبرمان حضرت آیت الله خامنه ای است؛ جمهوری اسلامی ایران در هر حال پشتیبان امت اسلام می باشد و امیدواریم به فضل الهی بزودی شاهد پیروزی مسلمانان فلسطین برای احیای کلمة الله باشیم.

مطیع سخنان رهبر معظم انقلاب در مسئله فلسطین هستیم/ تشکیل مجلس علمای اسلام امری لازم است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه در دیدار سرپرست مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان گفت: حوزه های علمیه شیعی در کشور لبنان قطعاً در تاریخ اسلام و جهان دارای وجوه متمایزی هستند.

وی افزود: لبنان و حوزه های علمیه آن در شرایط و زمانه مهم و حساسی هستند.

آیت الله اعرافی خاطرنشان کرد: حوزه علمیه قم در ادوار اخیر دارای تطورات و پیشرفت های مختلفی بوده است.

وی حوزه علمیه قم را تولید کننده صدها هزار کتاب در دهه های گذشته دانست و گفت: حوزه علمیه قم در زمینه علوم انسانی اسلامی پیشگام بوده و بیش از ۱۰۰ مجله علمی پژوهشی را داراست.

مدیر حوزه های علمیه تصریح کرد: حوزه علمیه قم دارای بیش از هزار مدرسه، دانشگاه، شعبه و مؤسسه مختلف در داخل و خارج از ایران است.

وی با اشاره به خدمات حوزه علمیه قم به نظام جمهوری اسلامی ایران افزود: این حوزه در عین توجه به میراث گذشته خود به دنبال تولید علم و پاسخگویی به نیازهای روز جامعه اسلامی است.

آیت الله اعرافی بیان داشت: ما بر اساس تحقیقاتمان بیش از ۵۰ باب فقهی مرتبط با نیازهای روز استخراج کرده ایم و برای آن ها کرسی های درس خارج نیز در حال راه اندازی هستند.

وی گفت: رشته های مختلفی در عرصه های علوم عقلی و فقه مقارن تعریف نموده ایم تا جوانان جویای علم بتوانند با تفکر فلسفی و عقلی به استدلالات فقهی بپردازند؛ این عرصه ها بین ۵۰ تا ۱۰۰ رشته تحصیلی را شامل می شوند.

مدیر حوزه های علمیه اظهار کرد: حوزه علمیه قم علمای بزرگی همچون شهید صدر و شهید مطهری را تحویل جامعه اسلامی داده است؛ این حوزه در زمینه علوم انسانی و اجتماعی دغدغه دارد.

وی با تأکید بر لزوم تدریس تخصص های گوناگون عرصه تفسیر قرآن کریم عنوان داشت: در زمینه علوم قرآنی و تفسیر رشته های متنوعی در حوزه علمیه قم تعریف شده است تا به تربیت متخصصین مختلفی در این عرصه بپردازد.

آیت الله اعرافی گفت: تشکیل مجلس علمای اسلام امری لازم و شدنی است؛ این موضوع را من در مکاتبات مختلف و در مجلات مختلف مطرح کرده ام.

وی با اشاره به مسئله فلسطین تصریح کرد: حرف ما در مسئله فلسطین حرف رهبرمان حضرت آیت الله خامنه ای است؛ جمهوری اسلامی ایران در هر حال پشتیبان امت اسلام می باشد و امیدواریم به فضل الهی بزودی شاهد پیروزی مسلمانان فلسطین برای احیای کلمة الله باشیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

حوزه علمیه پای عهد خود با مقاومت سرافراز ایستاده است / «انّا علی العهد» شعار همیشگی حوزویان

کرسی ترویجی با موضوع «در جست‌و‌جوی نظریه قانونگذاری در نظام جمهوری اسلامی ایران»

دوره تخصصی آکادمی زمستانه پژوهش حقوقی برگزار شد

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش توجیهی – بصیرتی جهاد تبیین

دکتر طحان‌نظیف: دشمنی استکبار با اهداف و ارزش‌های مندرج در قانون اساسی است/ همه باید برای تحقق اصول این قانون تلاش کنند

بنیان‌های فلسفی هوش مصنوعی

جمهوری اسلامی ایران امروز به عنوان الگوی مردم‌سالاری دینی در جهان مطرح است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱ اسفند ۱۴۰۳

مصوبه تعویق ۶ ماهه انتخابات شورا‌ها ابهاماتی دارد

حوزه علمیه قم، تئوری و اندیشه نهضت، انقلاب و نظام اسلامی را تولید کرد

پربازدید ها

بررسی مصوبه اصلاح قانون انتخابات شوراها همچنان ادامه دارد

مصوبه تعویق ۶ ماهه انتخابات شورا‌ها ابهاماتی دارد

دکتر پروین: بسیاری از مشکلات با عمل به قانون رفع خواهد شد/ صلاحیت‌ها و وظایف همه دستگاه‌ها و نهادها در قانون مشخص است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در گردهمایی بزرگ فعالان فضای مجازی و رسانه استان همدان

دکتر طحان‌نظیف: تطبیق مصوبات مجلس با شرع و قانون اساسی به پاسداری از حقوق مردم انجامیده است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در نشست علمی «چالش‌های قانونگذاری در ایران»

طرح اصلاح موادی از قانون نظارت مجلس بر رفتار نمایندگان تایید شد

بیانیه آیت‌الله مدرسی یزدی در قدردانی از راهپیمایی باشکوه یوم الله ۲۲ بهمن

حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن پاسخ دندان شکنی به دشمنان نظام است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۴ بهمن ۱۴۰۳