کد خبر: ۸۷۳۵
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۴- 21 August 2022
آیت‌الله اعرافی در دیدار سخنگوی وزارت خارجه مطرح کرد

دستگاه دیپلماسی به گفتمان معرفتی فلسفی و اندیشه الهی و دینی توجه کند

مدیر حوزه‌های علمیه گفت: درک جامع و درست از معادلات بین‌المللی بین حوزویان موجب ارتباط و اتصال قوی تر با دستگاه دیپلماسی خواهد شد تا به موجب آن گام های بزرگتر و کار جدی‌تری در زمینه تحقق دیپلماسی دینی و معرفتی داشته باشند.

دستگاه دیپلماسی به گفتمان معرفتی فلسفی و اندیشه الهی و دینی توجه کند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه آیت الله اعرافی در دیدار دکتر ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه که در دفتر مدیر حوزه های علمیه در قم برگزار شد، با تسلیت ایام اسارت اهل بیت(ع) گفت: دستگاه دیپلماسی دارای شرایط حساس و پرکاری است که با عنایت خداوند با جامعیت و نگاه کامل و درست، امید است از مسائل مطرح در جامعه به بهترین نحو عبور کند و انتظار می رود، دستگاه دیپلماسی در صحنه های حساس و مواقع ویژه و با نگاه به نیازها و مصالح کشور و انقلاب نقش آفرینی کند.

عضو فقهای شورای نگهبان در ادامه بیان کرد: امروزه گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا، نیازمند محتوایی است که عقلی و وحیانی و جامع و دقیق باشد و نیز جاذبه های حماسی و شور و نشاط انقلابی در آن محفوظ بماند، لذا دستگاه دیپلماسی در صورتی می تواند به رسالت خود عمل کند که درون‌مایه فکری و بنیادی از حیث گفتمان معرفتی، فلسفی، اندیشه الهی و دینی مستحکم و قوی بوده و دائما نوآوری داشته باشد.

آیت الله اعرافی خاطرنشان ساخت: اتصال وزارت خارجه با بخش های فکری و معرفتی حوزه که محتوای لازم برای جلوگری گفتمان انقلاب اسلامی دنیا تأمین می کند یک ضرورت است، لذا غنای محتوایی و نرم افزاری دستگاه دیپلماسی نیازمند یک رابطه قوی با نهادی فکری و معرفتی افزون بر دانشگاه ها است و این غنای محتوایی لازمه تحقق ارتباط فایده دو سویه را در خود دارد.

مدیر حوزه های علمیه، گفت: غنای گفتمانی دینی معرفتی و نقش آفرینی حوزویان در سطوح مختلف، زمانی می تواند به خوبی عمل کند که به ابعاد مختلف سیاسی و بین المللی آگاه باشند، لذا این امر مهم نیاز به تعامل قوی و برداشتن گام های بلندی است.

وی خاطرنشان ساخت: درک جامع و درست از معادلات بین المللی بین حوزویان موجب ارتباط و اتصال قوی تر با دستگاه دیپلماسی خواهد شد تا به موجب آن گام‌های بزرگتر و کار جدی‌تری در زمینه تحقق دیپلماسی فکر دینی معرفتی داشته باشیم و این امر مستلزم تحقق طرح هایی می باشد. .

آیت الله اعرافی ضمن تاکید بر توجه حوزه بر تعامل با ادیان و مذاهب ابراز داشت: در حوزه ادیان و مذاهب باید ظرفیت تعاملی حوزه به سبب همراهی وزارت خارجه افزایش یابد.

وی در پایان خاطرنشان ساخت: دستگاه دیپلماسی در راستای اهداف بین المللی خود می تواند از ظرفیت های بین الملل حوزه و فعالان در این عرصه با ارتباط جدی تری بهره بگیرد و میطلبد در عرصه رسانه و بین الملل با خبرگزاری حوزه که یک جهت رسمی است ارتباط مستمر و قوی داشته باشید.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پاپ فرانسیس تلاش‌های ارزنده‌ای در جهت تقویت روابط میان ادیان الهی بویژه اسلام و مسیحیت داشت

وجه نظریه‌پردازی و اندیشمندی مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) پنهان مانده است

فیلم|اولین نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان در سال ۱۴۰۴

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۳۰ فروردین ۱۴۰۴

سخنگوی شورای نگهبان: ۵ لایحه و موافقتنامه بین‌المللی تایید و مرکز نظام ایمنی هسته‌ای کشور دارای اساسنامه شد/ «سرمایه‌گذاری برای تولید» مبتنی بر اصول متعدد قانون اساسی است

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

در مذاکرات به غیرخدا دل نبندیم/ ایران تحمیل پذیر و تسلیم پذیر نیست

هویت طلبگی، گوهر اصلی طلبه است / حوزه علمیه تهران دارای ویژگی منحصر به فردی است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

مفهوم آزادی در جمهوری اسلامی از دیدگاه آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

پربازدید ها

کتاب گویای ترجمه قانون اساسی به زبان انگلیسی منتشر شد

نهج‌البلاغه نسخه‌ای کارآمد برای حل مشکلات جامعه است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۰ فروردین ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات کشور در گرو تحقق شعار سال است/ همه باید برای رونق و فراگیر شدن تولید تلاش کنند

وجدان‌های بیدار به داد مظلومان غزه برسند

ملت ایران تسلیم زور و ذلت نمی‌شود / کشور نباید در برابر مذاکره دو قطبی شود

کمیته تطبیق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی با شرع تشکیل شود

مفهوم آزادی در جمهوری اسلامی از دیدگاه آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات