کد خبر: ۸۷۷۱
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۴- 07 September 2022
دکتر طحان نظیف در گفتگو با رادیو اربعین:

حاضران در راهپیمایی اربعین باید راویان این حماسه عظیم باشند

سخنگوی شورای نگهبان گفت: حاضران در راهپیمایی اربعین باید راویان این حماسه عظیم باشند و خاطرات و مشاهدات خود از این سفر معنوی را به جامعه منتقل کنند تا فضای جامعه به عطر معنویت آن معطر شود.

حاضران در راهپیمایی اربعین باید راویان این حماسه عظیم باشند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، دکتر هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان در گفتگوی شب گذشته با رادیو اربعین با اشاره به جایگاه اقتدار و وحدت جهان اسلام در این راهپیمایی عظیم گفت: ايام اربعين حضرت اباعبدالله الحسين (ع) نمايشگر اقتدار و وحدت جهان اسلام است و اميدواريم امسال نيز اين حماسه اميدبخش و حيات آفرين با حضور مردمان مسلمان اقصی نقاط جهان با درخشش بيشتر از گذشته خلق شود و این اجتماع میلیونی زمینه ساز وحدت بیش از پیش امت اسلامی شود.

وی افزود: حاضران در راهپیمایی اربعین باید راویان این حماسه عظیم باشند و خاطرات و مشاهدات خود از این سفر معنوی را به جامعه منتقل کنند تا فضای جامعه به عطر معنویت آن معطر شود. بايد اين زيباييها را روايت كرد و بيان نمود.

این استاد حقوق دانشگاه تاکید کرد: همچنین از ميزباني بي‌دريغ و كريمانه مردم عراق تا فضاي سراسر معنويت "طريق" بايد به زیبایی سخن گفت همان گونه كه گفته‌اند خوشا راهي كه پايانش حسين (ع) است.

سخنگوی شورای نگهبان درباره اهمیت بزرگذاشت اربعین به سخنان مقام معظم رهبری و مرحوم آیت الله بهجت(ره) اشاره داشت و گفت: رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت پاسداشت و بزرگداشت روز اربعین حسینی فرموده‌اند: «شروع جاذبه مغناطیسی حسینی در روز اربعین است، جابربن عبدالله را از مدینه بلند می‌کند و به کربلا می‌کشاند، این‌‌ همان مغناطیسی است که امروز هم با گذشت قرن‌های متمادی در دل من و شما هست».

دکتر طحان نظیف ادامه داد: مرحوم آیت‌الله العظمی بهجت (ره) نیز پیاده‌روی اربعین حسینی را به خاطر این مهم می‌دانستند که «امام زمان (عج) پس از ظهور، خود را به واسطه امام حسین (ع) به همه عالم معرفی می‌کند، بنابراین در آن زمان باید همه مردم عالم، حسین (ع) را شناخته باشند و پیاده‌روی اربعین بهترین فرصت برای این کار است».

عضو حقوق‌دان شورای نگهبان در خاتمه تصریح کرد: از طرفی این اجتماع بزرگ در اربعین حسینی، مانور و رژه عظیمی در راستای تبری جستن از اقدامات ضد حقوق بشری تکفیری‌ها و دشمنان اهل بیت (ع) به شمار می‌رود، ضمن آنکه از سویی اعلام صریح وفاداری و علاقه شدید محبان و ارادتمندان به ساحت مقدس سیدالشهدا (ع) است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دکتر صادقی مقدم: ناظران انتخابات، مدافعان حریم مردم‌سالاری دینی‌اند

امامین انقلاب به مردم اعتماد داشته و دارند/ حمایت از مطالبات کامیون‌داران در همایش حوزوی

از حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای کوتاه نمی‌آییم

نظام آموزش‌های رشته‌ای یک تحول عظیم است

کنش‌گران اصلی پیام مقام معظم رهبری، خود طلاب هستند

بررسی دو لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آیت‌الله جنتی: خواص جامعه در صحنه‌های سرنوشت‌ساز حضور آگاهانه داشته باشند

طرح اصلاح جزء (۳) بند «ب» ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنجساله هفتم در خصوص برقراری فوق‌العاده خاص تایید شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۷ خرداد ۱۴۰۴

پیام رهبر معظم انقلاب فصل نوینی برای حوزه‌های علمیه است

پربازدید ها

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

بازخوانی مفهومی حقوق ملت و آزادی‌های عمومی در پرتو بینش تمدنی اسلامی-ایرانی

چارچوب‌ها و ارزش‌های حاکم بر آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

دکتر کدخدایی: آزادی مشروع عامل رشد و تعالی جامعه و مورد تاکید قانون اساسی است

نقش زنان در ایجاد و استمرار تمدن نوین اسلامی در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی)

لایحه عضویت دولت ایران در اتحادیه همکاری‌های تأیید صلاحیت آسیا – اقیانوسیه تایید شد

تجلیل دبیر شورای نگهبان از خدمات و تلاش‌های شهید رئیسی/حماسه‌های دفاع مقدس مظهر خودباوری جوانان است

طرح اصلاح جزء (۳) بند «ب» ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنجساله هفتم در خصوص برقراری فوق‌العاده خاص تایید شد

بررسی «طرح اصلاح جزء ۳ بند «ب» ماده ۱۰۶ قانون برنامه پنجساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

حق بر دادخواهی در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی)