کد خبر: ۹۰۰۴
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۳- 04 January 2023
آیت‌الله جنتی در جلسه شورای نگهبان:

کسانی که در ترور شهید سلیمانی نقش داشتند حتما تقاص پس خواهند داد/ پایداری در راه ولایت درس مهمی است که باید از حضرت ام‌البنین(س) فرا گرفت

دبیر شورای نگهبان گفت: کسانی که در ترور شهید سلیمانی و همراهانش نقش داشته‌اند حتما تقاص این اقدام غیرانسانی خود را پس خواهند داد.

کسانی که در ترور شهید سلیمانی نقش داشتند حتما تقاص پس خواهند داد/ پایداری در راه ولایت درس مهمی است که باید از حضرت ام‌البنین(س) فرا گرفت

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان عصر امروز (چهارشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۱) با اشاره به ۱۳ دی سالروز شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همراهان او گفت: یاد و خاطره این شهید بزرگوار را گرامی می‌داریم و از همه کسانی که این روزها در ایران، عراق و سایر کشورها در جهت بزرگداشت شهید سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس و یاران‌شان تلاش کردند، تشکر می‌کنیم.

وی افزود: شهید سلیمانی دشمن برجسته جریان‌های تروریستی بود و آنان‌که او را ناجوانمردانه ترور کردند نشان دادند پدرخوانده‌های تروریست‌ها هستند.

آیت‌الله جنتی با بیان اینکه آزادگان جهان خونخواه این شهدا هستند، تاکید کرد: کسانی که در ترور شهید سلیمانی و همراهانش نقش داشته‌اند حتما تقاص این اقدام غیرانسانی خود را پس خواهند داد.

وی تصریح کرد: پرورش مومنان مجاهدی مانند شهید سلیمانی که هم در بصیرت و شناخت به موقع جبهه حق موفقند و در دفاع از حق استقامت نشان می‌دهند از برکات حیات طیبه معصومین(ع) و از دستاوردهای درخشان انقلاب اسلامی است.

دبیر شورای نگهبان تاکید کرد: ترس دشمنان از شهید سلیمانی و مکتب او باعث شده، ترور رسانه‌ای این شهید را در دستور کار خود قرار دهند و با استبداد رسانه‌ای نگذارند مردم جهان با این شخصیت تاثیرگذار آشنا شوند.

وی ادامه داد: همانطور که یزیدیان نتوانستند مانع گسترش پیام سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله(ع) شوند، دشمنان امروز اسلام ناب نیز نمی‌توانند باعث فراموشی مکتب شهید سلیمانی شوند.

آیت‌الله جنتی ضمن قدردانی از همه کسانی که در جهت معرفی ابعاد مختلف شخصیت شهید سلیمانی تلاش می‌کنند، افزود: تجربه نشان می‌دهد دشمنان انقلاب اسلامی برای تحریف شخصیت قهرمانانی که قابلیت الگوشدن برای جوانان دارند برنامه‌ریزی می‌کنند و فعالان فرهنگی و رسانه‌ای دلسوز انقلاب باید برای خنثی کردن این توطئه دشمنان تدبیر کنند.

وی ادامه داد: تاسی به مکتب شهید سلیمانی که در امتداد مکتب اسلام اصیل است، وظیفه ارادتمندان آن شهید و راه فراگیر کردن این مکتب است.

آیت‌الله جنتی در بخش دیگری از سخنان خود سالروز وفات حضرت ام ‏البنین، همسر امام علی(ع) و مادر گرامی حضرت اباالفضل العباس(ع) را تسلیت گفت و اظهارداشت: این روز که در آستانه آن قرار داریم، روز تکریم مادران و همسران شهداست.

وی ولایتمداری، هزینه دادن و پایداری در راه ولایت را درس مهمی دانست که باید از حضرت ام‌البنین(س) فرا گرفت.

دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه تربیت الهی فرزندان حماسه‌ای است که مادران مومن در خلق آن نقش تاثیرگذاری دارند، خاطرنشان کرد: مادران و همسران شهدای انقلاب اسلامی حافظان فرهنگ ایثار و شهادت هستند.

وی در خاتمه از متولیان رسانه‌ها و نهادهای فرهنگی خواست تا مجاهدت گرانقدر و عظیم مادران و همسران شهدا را به تصویر بکشند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری بازدید دکتر کدخدایی از غرفه انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان

بازدید دکتر کدخدایی از غرفه انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان در نمایشگاه کتاب

محتوای قانون اساسی باید از سطح نخبگان به سطح جامعه برسد

سخنگوی شورای نگهبان به «خانه روزنامه‌نگاران شهر» رفت/ دکتر طحان‌نظیف: نشست با رسانه‌ای‌ها شیرین و آموزنده است

امیدوارم روزی پژوهشکده شورای نگهبان به عنوان مرجع حوزه حقوق عمومی کشور شناخته شود

فیلم|بازدید سخنگوی شورای نگهبان از نمایشگاه کتاب تهران

عرضه آثار تخصصی در حوزه قانون اساسی، انتخابات و حقوق تطبیقی در غرفه پژوهشکده شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: پیام اخیر رهبری نقشه راه حوزه‌های علمیه است/ شهید رئیسی مرد خدمت بود؛ او با مردم صادقانه سخن گفت و با کرامت رفتار کرد

حقوق ملت؛ از انقلاب مشروطه تا انقلاب اسلامی

پربازدید ها

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حادثه بندر شهید رجایی همه را داغدار کرد؛ همدلی مردم ایران تحسین برانگیز بود/ بدون اغماض با هرگونه قصور و تقصیری در این باره برخورد شود

برگزاری پنجمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع»

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دکتر طحان‌نظیف: زیرساخت نظامات مختلف مبتنی بر شریعت در حوزه‌های علمیه فراهم می‌شود/ ظرفیت‌سازی و پرورش نیرو‌های کارآمد متناسب با رسالت انقلابی وظیفه امروز حوزه است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش «دادرسی اساسی و قانون‌گذاری»

دادرسی اساسی فرآیند صیانت از حاکمیت قانون اساسی در عرصه عمل است

حضور پژوهشکده شورای نگهبان با ۴۰ اثر جدید در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

حوزه علمیه خدمتگزار انقلاب و مردم است

مطرح شدن انقلاب اسلامی ایران به‌عنوان یک پدیده بی‌بدیل جهانی، ثمره مجاهدت حوزه و عالمان دینی است