کد خبر: ۹۰۳۷
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۱ - ۰۷:۵۳- 13 January 2023
آیت‌الله اعرافی در جمع بانوان فاطمی نجف آباد:

فاطمه(س) یک رهبر و انسان کامل در همه قلمروهاست/ عده ای درصدد القای الگوی باطل زن غربی اند

مدیر حوزه های علمیه کشور در جمع بانوان فاطمی نجف آباد گفت: فاطمه الزهرا(س) یک رهبر و یک انسان کامل در همه قلمروها بود، امروز کسانی خواهان هستند که الگوهای باطل غربی را برای زن مسلمان القا کنند، زن مسلمان دارای الگو و مدل تربیتی و اجتماعی است و زنان جامعه ما همواره پیشران عرصه تربیتی و معرفتی بودند.

فاطمه(س) یک رهبر و انسان کامل در همه قلمروهاست/ عده ای درصدد القای الگوی باطل زن غربی اند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه از اصفهان، آیت الله علیرضا اعرافی در جمع بانوان فاطمی نجف آباد در حسینیه حضرت فاطمة الزهرا (س) اظهار کرد: درباره حضرت زهرا (س) سخن گفتن هم آسان و هم مشکل است؛ آسان است چون در منابع روایی شیعه و سنی درباره حضرت زهرا (س) و عبادت، معرفت، علم و دانش، عصمت و نقش اجتماعی حضرت مطالب بسیاری داریم؛ مشکل از آن جهت است که این بانو چنان قله های معرفت و علم را در نوردیده که رسیدن به آن بسیار مشکل است.

مدیر حوزه های علمیه کشور در توصیف مقام بلند عرفانی حضرت زهرا (س) به روایتی درباره سلام رساندن خداوند به حضرت زهرا(س) در زمان رحلت مادرش و غم حضرت زهرا(س) اشاره کرد و گفت: مقام عرفانی حضرت زهرا(س) به اندازه ای بالا بود که خداوند از طریق فرشته به او پیام رساند.

وی تصریح کرد: حضرت زهرا(س) عمر کوتاهی دارد، ولی این ۱۸ سال به اندازه صدها سال ارزشمند است؛ تا دنیا هست، حضرت زهرا(س) درس آموز عبادت بشریت است. علم حضرت به اندازه ای بود که صحابه حضرت رسول الله(ص) مقابل حضرت زانو می زنند و علم و حکمت را می آموختند؛ این مقامی زنی است که اسلام برای بانوان قائل است.

وی افزود: حضرت زهرا (س) در عبادت به اندازه ای پیش رفته بود که در زمان نماز و در محراب نور معرفتش به آسمان ها بلند می شد. این دختر جوان در زمان ورودش به منزل همسر به تعبیر مولا علی (ع) اینگونه است که می فرماید «حضرت زهرا (س) بهترین یاور من در اطاعت از خداوند است».

آیت‌الله اعرافی عنوان کرد: رابطه حضرت زهرا(س) با رسول الله(ص)، مولا امیرالمومنین(ع)، فرزندان و صحابه رسول الله(ص) در همه امور الگوی بی بدیل است؛ تقوا، زهد، پارسایی، حجاب و عفاف و ... تنها بخشی از شخصیت حضرت بود؛ این بانوی دو عالم پس از رحلت رسول‌الله در قامت یک رهبر ظاهر شد و در سخت ترین شرایط سیاسی و اجتماعی راهبری کردند و تحول ایجاد کردند.

وی ابراز کرد: فاطمة الزهرا(س) یک رهبر و انسان کامل در همه قلمروها است؛ امروز کسانی خواهان هستند که الگوهای باطل غربی را برای زن مسلمان القاء کنند؛ زن مسلمان دارای الگو و مدل تربیتی و اجتماعی است و زنان جامعه ما همواره پیشران عرصه تربیتی و معرفتی بوده اند.

عضو فقهای شورای نگهبان تصریح کرد: افرادی نمی خواهند الگوی زهرایی برای مقام زن مسلمان به دنیا عرضه شود؛ بدون شک بر زنان جامعه فرض است که هم در منازل و هم در سطح جامعه این الگو را تبیین و ترویج کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

حوزه علمیه پای عهد خود با مقاومت سرافراز ایستاده است / «انّا علی العهد» شعار همیشگی حوزویان

کرسی ترویجی با موضوع «در جست‌و‌جوی نظریه قانونگذاری در نظام جمهوری اسلامی ایران»

دوره تخصصی آکادمی زمستانه پژوهش حقوقی برگزار شد

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش توجیهی – بصیرتی جهاد تبیین

دکتر طحان‌نظیف: دشمنی استکبار با اهداف و ارزش‌های مندرج در قانون اساسی است/ همه باید برای تحقق اصول این قانون تلاش کنند

بنیان‌های فلسفی هوش مصنوعی

جمهوری اسلامی ایران امروز به عنوان الگوی مردم‌سالاری دینی در جهان مطرح است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱ اسفند ۱۴۰۳

مصوبه تعویق ۶ ماهه انتخابات شورا‌ها ابهاماتی دارد

حوزه علمیه قم، تئوری و اندیشه نهضت، انقلاب و نظام اسلامی را تولید کرد

پربازدید ها

بررسی مصوبه اصلاح قانون انتخابات شوراها همچنان ادامه دارد

مصوبه تعویق ۶ ماهه انتخابات شورا‌ها ابهاماتی دارد

دکتر پروین: بسیاری از مشکلات با عمل به قانون رفع خواهد شد/ صلاحیت‌ها و وظایف همه دستگاه‌ها و نهادها در قانون مشخص است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در گردهمایی بزرگ فعالان فضای مجازی و رسانه استان همدان

دکتر طحان‌نظیف: تطبیق مصوبات مجلس با شرع و قانون اساسی به پاسداری از حقوق مردم انجامیده است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در نشست علمی «چالش‌های قانونگذاری در ایران»

طرح اصلاح موادی از قانون نظارت مجلس بر رفتار نمایندگان تایید شد

بیانیه آیت‌الله مدرسی یزدی در قدردانی از راهپیمایی باشکوه یوم الله ۲۲ بهمن

حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن پاسخ دندان شکنی به دشمنان نظام است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۴ بهمن ۱۴۰۳