کد خبر: ۹۰۴۸
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۱- 20 January 2023
آیت‌الله شب‌زنده‌دار:

امروزه باید بر جهاد تبیین اهتمام ویژه داشت

عضو فقهای شورای نگهبان گفت: امروزه باید بر جهاد تبیین و زندگی خدایی اهتمام ویژه وجود داشته و در زندگی دارای ورع، اجتهاد و عفت باشیم.

امروزه باید بر جهاد تبیین اهتمام ویژه داشت

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله مهدی شب‌زنده‌دار در اجلاسیه اساتید و مشاوران اخلاقی معاونت تهذیب و تربیت حوزه های علمیه که در سالن سلمان مدرسه علمیه امام کاظم(ع) قم برگزار شد با اشاره به دستور جهاد تبیین توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: امروزه باید بر جهاد تبیین و زندگی خدایی اهتمام ویژه وجود داشته و در زندگی دارای ورع، اجتهاد و عفت باشیم.

عضو فقهای شورای نگهبان افزود: ورع داشتن داعیان دین، منجر به دعوت مردم به دین می شود و حوزه های علمیه از صدر و ذیل، آنچه جاذبه دارند و موجب هدایت مردم می شود، داشتن ورع بین علما و داعیان دین است.

استاد حوزه علمیه قم اظهار داشت: سیره علما و بزرگان در تربیت شاگردان و تهذیب طلاب علوم، کنشگری و عملکرد مناسب به تربیت نفوس و تهذیب آنان بود؛ چراکه تاثیر و سازندگی کنشگری و عملکرد اساتید از هزار حرف بالاتر است و نتایج بسیار خوبی را برجای خواهد گذاشت.

وی با اشاره به جمله ای از امیرالمومنین علیه السلام که فرمود «اَعینونی بِوَرَعٍ وَ اجتِهادٍ وَ عِفَّةٍ وَ سُدادٍ» اظهار داشت: بزرگانی از جمله علامه مجلسی و برخی از علما براین اعتقاد هستند که منظور حضرت از این کلام این است که ما می خواهیم شما را شفاعت کنیم و شما یک آبرومندی داشته باشید تا ما بتوانیم شما را شفاعت کنیم.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: آبرومندی به این معنا است که ما با کمک گرفتن از ورع، اجتهاد، عفت و سداد که در روایت به آن‌ها اشاره شده است، زمینه‌های شفاعت ائمه معصومین علیهم السلام از ما را فراهم سازیم.

آیت‌الله شب‌زنده‌دار بیان داشت: مفهوم دیگری که برای این حدیث بیان شده این است که مخاطب «اعینونی»، امرایی هستند که امیرالمومنین علیه السلام آنان را در مناصب، نصب کرده بودند و یا اینکه عموم مخاطبان منظور بوده است و باید همه ما ائمه معصوم علیه السلام کمک کنیم و آنان را در شفاعت خود یاری رسانیم.

وی با اشاره به معنای ممکن دیگر لفظ اعینونی در روایت امیرالمومنین علیه السلام و یا اعینونا در روایت امام باقر علیه السلام ابراز کرد: معنای این یعنی اینکه امامان معصوم علیهم السلام می فرمایند ما را در اهداف و مقاصد یاری کنید و هدف این است که به آرمان های اسلامی و اهداف و مقاصد آن دست پیدا کرده و شریعت را در جامعه پیاده کنیم.

عضو فقهای شورای نگهبان گفت: یاور و معین ائمه معصومین علیهم السلام امروزه در لباس استاد اخلاق جلوه می کند و از کلام امیرالمومنین علیه السلام چنین استفاده می شود که آن چیزی که اثر آکد داشته و خیلی نیز مهم است، پیاده کردن مرضات الهی برای خود و دیگران است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

کتاب «ریاست جمهوری در قانون اساسی» منتشر شد

قانون اصلاح نشود انتخابات شورا‌ها سال آینده برگزار می‌شود/ نظر شورای نگهبان درباره میزان تسهیلات ازدواج، «FATF» و ساماندهی استخدام کارکنان دولت

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳ بهمن ۱۴۰۳

آیت‌الله جنتی: مقاومت تنها راه پایان ظلم‌های استکباری و رژیم صهیونیستی است/ انقلاب اسلامی با ترورها متوقف نمی‌شود

برگزاری نشست علمی«بنیان‌های فلسفی هوش مصنوعی» در پژوهشکده شورای نگهبان

گزارش تصویری بازدید سخنگوی شورای نگهبان از خبرگزاری میزان

کتاب «رویه‌های شورای نگهبان» منتشر شد

سخنگوی شورای نگهبان از خبرگزاری میزان بازدید کرد

بررسی اصلاحات صورت گرفته توسط مجلس در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

بیانیه شورای نگهبان در پی شهادت دو قاضی برجسته

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف تشریح کرد؛ مهمترین ایرادات شورای نگهبان نسبت به بودجه ۱۴۰۴ و مهمترین احکامی که تایید شدند

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۸ دی ۱۴۰۳

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۱۹ دی ۱۴۰۳

فیلم|تشریح مهمترین ایرادات شورای نگهبان به بخش اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور

دشمن می‌خواهد هویت تاریخی ایرانی‌ها را حذف کند

زمانی که شبهات متنوع و فراوان است باید رشته‌های تخصصی ایجاد شود

پس از برگزاری ۱۸ جلسه، بررسی بخش اول لایحه بودجه ۱۴۰۴ در شورای نگهبان به پایان رسید

مردم را در صدر اولویت‌هایمان قرار دهیم / انقلاب در دست همه ما امانت است

دومین شماره ماهنامه خبری پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

تبادل ذخائر علمی حوزوی میان قم و نجف بسیار مهم است / ایجاد دوقطبی ایران و عراق تلاش همیشگی دشمن است