کد خبر: ۹۰۹۴
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۸- 12 February 2023
دکتر طحان نظیف:

مردم نشان دادند انقلاب خودشان را با هیچ چیز عوض نمی‌کنند

سخنگوی شورای نگهبان گفت: مردم با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان دادند که زمان‌شناس هستند و انقلاب خودشان را با هیچ چیز دیگری عوض نمی‌کنند.

مردم نشان دادند انقلاب خودشان را با هیچ چیز عوض نمی‌کنند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، دکتر هادی طحان‌نظیف روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ایرنا در حاشیه راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن، انقلاب اسلامی را متعلق به مردم دانست و گفت: مردم در طول این ۴۴ سال با نگاه جدیدی که این انقلاب به آنها داد دستاوردهای مهم و بزرگی را در حوزه‌ها علمی، فناوری، پزشکی و موضوعات مختلف رقم زدند.

سخنگوی شورای نگهبان، این رشد و بالندگی را محصول ولایتمداری مردم عنوان کرد و افزود: امروز یکبار دیگر تجدید بیعت مردم با آرمان‌های نظام و امام(ره) و مقام معظم رهبری و شور و نشاط و بالندگی را شاهد هستیم.

دکتر طحان نظیف عنوان کرد: مسئولان باید قدردان این حضور و شکوه باشند و بهترین قدردانی این است که خدمت خالصانه‌ای را برای مردم داشته باشیم. این حضور آثار بسیار بابرکتی دارد تا وقتی که این حضور وجود داشته باشد می‌توانیم فتنه‌های دشمن را بی‌اثر بدانیم.

وی این حضور را تاریخی عنوان و خاطرنشان کرد: یکبار دیگر مردم نشان دادند که زمان‌شناس هستند و انقلاب خودشان را با هیچ چیز دیگری عوض نمی‌کنند و مشکلاتی که داریم را با یاری و کمک خداوند و در کنار یکدیگر برطرف می‌کنیم و هر روز پیشرفت‌های بزرگی را با همین مردم رقم می‌زنیم.

سخنگوی شورای نگهبان درباره پیام راهپیمایی ۲۲ بهمن برای دشمنان ملت ایران اظهار کرد: ما در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور باشکوه و حماسی مردم را می‌بینیم و این به طرف مقابل پیام می‌دهد که اگر مشکلاتی داریم خودمان با یاری خداوند و دست در دست هم برطرف می‌کنیم و مشکلات باعث نمی‌شود که از انقلاب دست بکشیم.

دکتر طحان نظیف عنوان کرد: تا زمانی که حضور پرشور مردم باشد فتنه‌ها و دشمنی‌ها هر اندازه هم که باشد بی‌اثر خواهد بود و با یاری خداوند و دست در دست هم مشکلات را برطرف کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

اجرای برنامه پنج‌ساله دوم حوزه‌های علمیه براساس پیام تاریخی رهبر معظم انقلاب

«ولایت فقیه» دژ مستحکم انقلاب در برابر دشمنان/ حوزه‌های علمیه سرمایه اسلام، تشیع و ایران اسلامی هستند

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام رضا (ع)

حوزه و روحانیت بدون مردم هیچ است

تشکیل جمهوری اسلامی یکی از برکات حوزه علمیه قم است

وظیفه حوزویان شناخت و عمل به منشور رهبر انقلاب است/ لزوم صیانت از حوزه دربرابر هجمه‌های داخلی و خارجی

حکم فقهی رمزارز همانند پول کاغذی است

شماره پنجم و ششم اساسنامه منتشر شد

حضور پژوهشکده شورای نگهبان با ۴۰ اثر جدید در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

باید معارف دینی خود را به دنیا برسانیم

پربازدید ها

چهل‌وهفتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

دکتر صادقی‌مقدم: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات شورا‌ها در اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود

دکتر پروین: تقویت شورا‌ها به معنای گسترش دموکراسی مشارکتی است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حادثه بندر شهید رجایی همه را داغدار کرد؛ همدلی مردم ایران تحسین برانگیز بود/ بدون اغماض با هرگونه قصور و تقصیری در این باره برخورد شود

نباید سنت‌های کارآمد حوزه که قرن‌ها دارای نتایج درخشان بوده را فراموش کرد

پیام تسلیت سخنگوی شورای نگهبان در پی حادثه بندرعباس

پیام سخنگوی شورای نگهبان به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز دختر

حوزه علمیه خدمتگزار انقلاب و مردم است

مطرح شدن انقلاب اسلامی ایران به‌عنوان یک پدیده بی‌بدیل جهانی، ثمره مجاهدت حوزه و عالمان دینی است