کد خبر: ۹۱۰۲
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۴- 11 February 2023
سخنگوی شورای نگهبان با حضور در بنیاد سینمایی فارابی مطرح کرد؛

فارابی با آثارش مفاهیم انقلاب را به گوش جهانیان برساند

سخنگوی شورای نگهبان با حضور در بنیاد سینمایی فارابی به تماشای فیلم «شماره ۱۰» نشست و درباره این اثر گفت: پرداختن به موضوع دفاع مقدس نشان می‌دهد همچنان حرف‌های ناگفته زیادی درباره آن داریم. سینمای ما می‌تواند با نگاهی متفاوت فداکاری رزمندگان را نشان و امید را در جامعه گسترش دهد.

فارابی با آثارش مفاهیم انقلاب را به گوش جهانیان می‌رساند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، دکتر هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان با حضور در بنیاد سینمایی فارابی به تماشای فیلم سینمایی «شماره ۱۰» نشست.

وی بعد از دیدار با سیدمهدی جوادی مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی و تماشای آخرین ساخته حمید زرگر نژاد بیان کرد: خداقوت به عزیزان و دست اندرکاران فارابی می‌گویم. انقلاب اسلامی حرف‌های نویی برای انسان امروز دارد و سینما به دلیل بهره برداری از ابزار خوب هنر می‌تواند بیانگر این ارزش‌ها و حرف نو به جامعه امروز باشد.

فارابی با آثارش مفاهیم انقلاب را به گوش جهانیان می‌رساند

وی افزود: فضای جشنواره فیلم فجر، فضای با رونقی است و خوشبختانه به خوبی پیش می‌رود. از بنیاد سینمایی فارابی همانطور که همواره انتظار می‌رود، این دستاورد را شاهد بوده‌ایم که با اتکا به سوابق مطلوب و حرفه‌ای خود مفاهیم انقلاب را به گوش جهانیان برساند. میدان دادن به نسل جوان فیلمساز و فیلم اولی‌ها با ابتکاراتی که دارند، حتما اتفاقات خوبی را رقم خواهد زد.

سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: سینمای ما همچنین می‌تواند در حوزه قانون اساسی نیز توفیقات خود را تکرار کند.

البته پیش از این نیز تلاش‌هایی شده است اما بسترها و ایده‌های بسیار زیادی درباره قانون اساسی وجود دارد؛ برای مثال درباره سیر تصویب قانون اساسی، چهره‌های معتبر تدوین کننده قانون اساسی جای کار زیادی برای فیلمسازای و شناساندن این چهره‌ها به مردم وجود دارد. همچنین به مفاهیم و مبانی قانون اساسی می توان در سینما پرداخت و ما نیز در شورای نگهبان که حوزه کاری‌اش مشخصا قانون اساسی است، آماده هرگونه همکاری و کمک هستیم. آنچه که در جشنواره امسال می‌بینیم، رونقی است که به ویژه به واسطه فعالیت فیلمسازان جوان ایجاد شده است. عدالت فرهنگی دارد جای خود را بیش از پیش در فضای سینما و اقدامات فارابی باز می‌کند.

فارابی با آثارش مفاهیم انقلاب را به گوش جهانیان می‌رساند

دکتر طحان نظیف خاطر نشان کرد: توفیق این را داشتم که دو سه فیلم را تاکنون کنار مردم در جشنواره فیلم فجر تماشا کنم. امشب نیز فیلم «شماره ۱۰» را دیدم و به نظرم هر فیلمی که حرف‌های تازه‌ای از دفاع مقدس بزند، برایم دلنشین است. پرداختن به این موضوع نشان می‌دهد همچنان حرف‌های ناگفته زیادی درباره دفاع مقدس داریم. سینمای ما می‌تواند با نگاهی متفاوت فداکاری رزمندگان را نشان و امید را در جامعه گسترش دهد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

حوزه علمیه پای عهد خود با مقاومت سرافراز ایستاده است / «انّا علی العهد» شعار همیشگی حوزویان

کرسی ترویجی با موضوع «در جست‌و‌جوی نظریه قانونگذاری در نظام جمهوری اسلامی ایران»

دوره تخصصی آکادمی زمستانه پژوهش حقوقی برگزار شد

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش توجیهی – بصیرتی جهاد تبیین

دکتر طحان‌نظیف: دشمنی استکبار با اهداف و ارزش‌های مندرج در قانون اساسی است/ همه باید برای تحقق اصول این قانون تلاش کنند

بنیان‌های فلسفی هوش مصنوعی

جمهوری اسلامی ایران امروز به عنوان الگوی مردم‌سالاری دینی در جهان مطرح است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱ اسفند ۱۴۰۳

مصوبه تعویق ۶ ماهه انتخابات شورا‌ها ابهاماتی دارد

حوزه علمیه قم، تئوری و اندیشه نهضت، انقلاب و نظام اسلامی را تولید کرد

پربازدید ها

بررسی مصوبه اصلاح قانون انتخابات شوراها همچنان ادامه دارد

مصوبه تعویق ۶ ماهه انتخابات شورا‌ها ابهاماتی دارد

دکتر پروین: بسیاری از مشکلات با عمل به قانون رفع خواهد شد/ صلاحیت‌ها و وظایف همه دستگاه‌ها و نهادها در قانون مشخص است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در گردهمایی بزرگ فعالان فضای مجازی و رسانه استان همدان

دکتر طحان‌نظیف: تطبیق مصوبات مجلس با شرع و قانون اساسی به پاسداری از حقوق مردم انجامیده است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در نشست علمی «چالش‌های قانونگذاری در ایران»

طرح اصلاح موادی از قانون نظارت مجلس بر رفتار نمایندگان تایید شد

بیانیه آیت‌الله مدرسی یزدی در قدردانی از راهپیمایی باشکوه یوم الله ۲۲ بهمن

حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن پاسخ دندان شکنی به دشمنان نظام است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۴ بهمن ۱۴۰۳