کد خبر: ۹۲۱۸
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۹- 13 April 2023
بیانیه شورای نگهبان به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس؛

رژیم صهیونیستی در مسیر فروپاشی و قدس در آستانه آزادی است

شورای نگهبان همزمان با فرارسیدن آخرین جمعه ماه مبارک رمضان که از سوی امام راحل به نام روز جهانی «قدس» نامگذاری شده است، بیانیه‌ای صادر کرد.

رژیم صهیونیستی در مسیر فروپاشی و قدس در آستانه آزادی است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، شورای نگهبان در بیانیه‌ای به مناسبت روز جهانی قدس بیانیه‌ای با تاکید بر شکنندگی بیش از پیش رژیم صهیونیستی و قرار گرفتن قدس شریف در آستانه پیروزی و آزادی، از مردم بزرگ ایران اسلامی خواست تا در راهپیمایی روز قدس در سراسر کشور حضور یابند.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

«امروز «اراده‌ی شکست‌ناپذیر» در فلسطین و همه‌ی منطقه‌ی غرب آسیا، جایگزین «ارتش شکست‌ناپذیر» صهیونیست شده است. امروز آن ارتش جنایتکار ناچار شده است آرایش تهاجمی خود را به تدافعی تبدیل کند.» (مقام معظم رهبری - ۹ اردیبهشت ۱۴۰۱)

امسال روز جهانی قدس در شرایطی در ایران اسلامی و شهرها و کشورهای جهان برگزار می‌شود که نیروهای مقاومت در فلسطین و کشورهای اسلامی متحدتر از گذشته هستند و دشمن صهیونیستی در تزلزل بیشتری به سر می‌برد و به مفهوم «فروپاشی» و «نابودی» نزدیک‌تر شده است.

امروز دیگر همه ملت‌های مسلمان و گروه‌های فلسطینی بدین نتیجه رسیدند که تنها راه حفظ فلسطین و آرمان قدس، مقاومت و مبارزه است و کلیدواژه «سازش» در گفتمان هیچ ملت و گروهی وجود ندارد؛ حتی برخی دولت‌های کشورهای اسلامی نیز بدین نتیجه رسیدند که سازش با صهیونیست‌ها خطای بزرگی است. بدین ترتیب صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها در طرحی که با سودجویی از نام حضرت ابراهیم (ع) به دنبال عادی‌سازی روابط با کشورهای اسلامی بودند، شکست خوردند.

بخش بزرگی از این اتفاقات که فلسطین و قدس را به پیروزی بزرگ نزدیک کرده است، مرهون تدبیر امام خمینی (ره) در نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام روز قدس و حمایت‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرزندان انقلابی‌شان که جلودار آن‌ها سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بود، از فلسطین می‌باشد.

امروز مقاومت تنها با سنگ به نبرد با دشمن صهیونیستی نمی‌رود و رزمندگان اسلام در غزه و کرانه باختری به تسلیحات خاص نظامی همچون موشک و پهپاد مجهز هستند و می‌توانند گنبد آهنین صهیونیست‌ها را در هم شکسته و به سخره بگیرند. در درگیری‌های چند روز پیش نیز همگان مشاهده کردند که رژیم صهیونیستی شکننده‌تر از هر زمان دیگری است و این اراده نیروهای مقاومت است که شکست‌ناپذیر است.

شورای نگهبان ضمن تاکید مجدد بر حقانیت و حقوق ملت مظلوم و ستمدیده فلسطین و اینکه پیروزی امت اسلام، نزدیک و وعده‌های الهی تخلف‌ناپذیر است، روز قدس و یاد شهدای عزیز فلسطین و جبهه مقاومت را گرامی داشته و از مردم بزرگ و سلحشور ایران اسلامی برای شرکت در راهپیمایی روز قدس در سراسر کشور دعوت به عمل می‌آورد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

حوزه علمیه پای عهد خود با مقاومت سرافراز ایستاده است / «انّا علی العهد» شعار همیشگی حوزویان

کرسی ترویجی با موضوع «در جست‌و‌جوی نظریه قانونگذاری در نظام جمهوری اسلامی ایران»

دوره تخصصی آکادمی زمستانه پژوهش حقوقی برگزار شد

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش توجیهی – بصیرتی جهاد تبیین

دکتر طحان‌نظیف: دشمنی استکبار با اهداف و ارزش‌های مندرج در قانون اساسی است/ همه باید برای تحقق اصول این قانون تلاش کنند

بنیان‌های فلسفی هوش مصنوعی

جمهوری اسلامی ایران امروز به عنوان الگوی مردم‌سالاری دینی در جهان مطرح است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱ اسفند ۱۴۰۳

مصوبه تعویق ۶ ماهه انتخابات شورا‌ها ابهاماتی دارد

حوزه علمیه قم، تئوری و اندیشه نهضت، انقلاب و نظام اسلامی را تولید کرد

پربازدید ها

بررسی مصوبه اصلاح قانون انتخابات شوراها همچنان ادامه دارد

مصوبه تعویق ۶ ماهه انتخابات شورا‌ها ابهاماتی دارد

دکتر پروین: بسیاری از مشکلات با عمل به قانون رفع خواهد شد/ صلاحیت‌ها و وظایف همه دستگاه‌ها و نهادها در قانون مشخص است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در گردهمایی بزرگ فعالان فضای مجازی و رسانه استان همدان

دکتر طحان‌نظیف: تطبیق مصوبات مجلس با شرع و قانون اساسی به پاسداری از حقوق مردم انجامیده است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در نشست علمی «چالش‌های قانونگذاری در ایران»

طرح اصلاح موادی از قانون نظارت مجلس بر رفتار نمایندگان تایید شد

بیانیه آیت‌الله مدرسی یزدی در قدردانی از راهپیمایی باشکوه یوم الله ۲۲ بهمن

حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن پاسخ دندان شکنی به دشمنان نظام است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۴ بهمن ۱۴۰۳