کد خبر: ۹۲۷۵
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۸- 14 May 2023
بعد از ظهر امروز صورت گرفت؛

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از نمایشگاه کتاب و گفتگو با ناشران و نویسندگان/ دکتر طحان‌نظیف «خاتون و قوماندان» خرید و به گلایه‌ مردم از گرانی کتاب گوش داد

دکتر هادی طحان‌نظیف بعد از ظهر امروز یکشنبه از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، دکتر هادی طحان‌نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان بعد از ظهر امروز (یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲) از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران که در مصلی امام خمینی (ره) برپا شده است، بازدید کرد.

«مکتب حاج قاسم»، «انتشارات انقلاب اسلامی» و «نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور» نخستین غرفه‌هایی بودند که مورد بازدید سخنگوی شورای نگهبان قرار گرفت و دکتر طحان‌نظیف ضمن اطلاع از تازه‌های نشر به گفتگو با مسئولان و غرفه‌داران پرداخت.

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از نمایشگاه کتاب و گفتگو با ناشران و نویسندگان/ دکتر طحان‌نظیف «خاتون و قوماندان» خرید و به گلایه‌ مردم از گرانی کتاب گوش داد

وی سپس به غرفه انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان رفت و آثار پژوهشی منتشر شده توسط این انتشاراتی را بررسی کرد و در جریان میزان استقبال بازدیدکنندگان از این غرفه و نیازهای مطالعاتی و پژوهشی مخاطبان قرار گرفت.

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از نمایشگاه کتاب و گفتگو با ناشران و نویسندگان/ دکتر طحان‌نظیف «خاتون و قوماندان» خرید و به گلایه‌ مردم از گرانی کتاب گوش داد

دکتر طحان نظیف از غرفه انتشارات «سوره مهر» که یکی از پرمخاطب‌ترین غرفه‌های نمایشگاه است هم بازدید کرد و ضمن آگاهی از مهمترین و تازه‌های نشر، از دست‌اندرکاران این انتشارات و نویسندگانی که با این انتشارات همکاری دارند و در راستای تقویت هنر و ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گام برمی‌دارند، قدردانی کرد و گفت: کتاب‌های متعددی از سوره مهر مطالعه کرده‌ام و تقریظ‌های رهبری بر آثار این انتشارات نشان از جایگاه و نقش مهم این نشر در حوزه هنر و ادبیات انقلاب اسلامی دارد.

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از نمایشگاه کتاب و گفتگو با ناشران و نویسندگان/ دکتر طحان‌نظیف «خاتون و قوماندان» خرید و به گلایه‌ مردم از گرانی کتاب گوش داد

سخنگوی شورای نگهبان که در پنجمین روز از برگزاری نمایشگاه به مصلی امام خمینی (ره) رفته بود، از غرفه انتشارات «آستان قدس رضوی» نیز بازدید کرد و در گفتگو با غرفه‌داران، جدیدترین کتاب‌های این انتشارات را مورد بررسی و تورق قرار داد.

وی در این غرفه ضمن ادای احترام به امام رضا (ع) ابراز امیدواری کرد که با تلاش‌های آستان قدس رضوی و بخش‌های فرهنگی و انتشاراتی این آستان، مردم بزرگ و شریف ایران اسلامی بیش از پیش با اندیشه‌های والای این امام هُمام آشنا شوند.

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از نمایشگاه کتاب و گفتگو با ناشران و نویسندگان/ دکتر طحان‌نظیف «خاتون و قوماندان» خرید و به گلایه‌ مردم از گرانی کتاب گوش داد

دکتر طحان نظیف در گفتگو با ناشران و مسئولان انتشاراتی‌ها در جریان مسائل و مشکلات حوزه نشر و بازار کتاب نیز قرار گرفت و به گلایه برخی از بازدیدکنندگان درباره گرانی کتاب گوش سپرد.

«نشر معارف» هم که در حوزه‌های دین، سیره اهل بیت (ع)، غرب‌شناسی، سبک زندگی و دفاع مقدس کتاب منتشر می‌کند، غرفه آن مورد بازدید این عضو حقوقدان شورای نگهبان قرار گرفت. وی در این بازدید با برخی از نویسندگان گفتگو کرد و با محتوای کتاب‌های پرفروش و تازه منتشر شده این انتشاراتی آشنا شد.

در این غرفه دکتر طحان‌نظیف از سوی غرفه‌دار مورد سوال قرار گرفت که آیا به تازگی آثاری از این انتشاراتی خوانده‌اید که وی گفت "تاوان عاشقی" اثر محمدعلی جعفری و "ستاره‌ها چیدنی نیستند" اثر محمدعلی حبیب‌اللهیان را اخیرا خوانده‌ام. غرفه‌داران ضمن ابراز خرسندی از این پاسخ، عنوان کردند که کتاب "ستاره‌ها چیدنی نیستند" امروز مورد توجه رهبر انقلاب نیز قرار گرفت.

گفتنی است دکتر طحان‌نظیف در نگارش تعدادی از کتاب‌های نشر معارف مشارکت داشته که در گفتگو با مسئولان این انتشارات به شرح چگونگی نگارش و آماده‌سازی آن کتاب‌ها پرداخت.

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از نمایشگاه کتاب و گفتگو با ناشران و نویسندگان/ دکتر طحان‌نظیف «خاتون و قوماندان» خرید و به گلایه‌ مردم از گرانی کتاب گوش داد

سخنگوی شورای نگهبان از غرفه‌های انتشارات دانشگاه امام صادق (ع)، انتشارات خبرگزاری فارس و نشر شهید احمد کاظمی نیز بازدید کرد و کتاب‌هایی که توسط این انتشاراتی‌ها در حوزه‌های حقوق، رسانه، دفاع مقدس، حکمرانی، مدیریت، فرهنگ، سیاست، تاریخ، دیپلماسی، فقه و... به چاپ رسیده است، دیدن کرد.

دکتر طحان نظیف در جریان حضور در نمایشگاه کتاب از برخی غرفه‌ها همچون نشر ستاره‌ها کتاب‌هایی چون «خاتون و قوماندان» خاطرات خانم ام‌البنین حسینی همسر شهید علیرضا توسلی (ابوحامد) که رهبر معظم انقلاب بر آن تقریظ نوشتند و به تازگی در مراسم پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت باحضور جمعی از مقامات در مشهد مقدس رونمایی شد، تهیه کرد.

همچنین لازم به یادآوری است که سخنگوی شورای نگهبان در روزی به نمایشگاه کتاب رفت که صبح آن روز غرفه‌داران، مسئولان انتشاراتی‌ها و جمعی از نویسندگان میزبان رهبر معظم انقلاب بودند که آن‌ها در دیدار با دکتر طحان‌نظیف به بازدید رهبری اشاره کردند و جملاتی در مورد توجه رهبر معظم انقلاب به کتاب‌ بیان داشتند.

آخرین بخش حضور دکتر طحان‌نظیف در نمایشگاه بین‌المللی کتاب گفتگو با رسانه‌ها بود که وی در گفتگو با شبکه کتاب اظهار داشت: استقبال مردم از نمایشگاه کتاب خوب بوده و حضور مردم نشان می‌دهد که علاقه‌مندان به فرهنگ و کتاب اجازه نمی‌دهند نمایشگاه کتاب کم‌رونق باشد.

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از نمایشگاه کتاب و گفتگو با ناشران و نویسندگان/ دکتر طحان‌نظیف «خاتون و قوماندان» خرید و به گلایه‌ مردم از گرانی کتاب گوش داد

وی همچنین در پاسخ به سوالی اظهار داشت: مصوباتی که در شورای نگهبان بررسی می‌شود در رابطه با موضوعات مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و... است. از این رو کارشناسی‌های بسیاری توسط بازوی فقهی مشورتی، پژوهشکده شورای نگهبان و اعضا صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: اعضای شورای نگهبان برای اینکه بتوانند درباره مصوبات نظر کارشناسی و دقیق ارائه بدهند باید مطالعات و بررسی‌های بسیاری داشته باشند و در این رابطه کتاب‌های بسیاری مورد مطالعه و بررسی اعضا قرار می‌گیرد.

گفتنی است؛ دکتر طحان‌نظیف در حاشیه این بازدید با مردم و برخی از چهره‌ها که در این نمایشگاه حضور پیدا کرده بودند هم دیدار و گفتگو کرد. در ابتدای حضور در نمایشگاه نیز در دیدار با مسئولان برگزارکننده در جریان اقدامات انجام شده و میزبان استقبال مردم قرار گرفت.

سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران که با مشارکت ۲ هزار و ۸۰۰ ناشر از بیستم اردیبهشت در مصلی امام خمینی (ره) آغاز شده است تا سی‌ام اردیبهشت ادامه خواهد داشت و پذیرای علاقه‌مندان به فرهنگ و کتاب خواهد بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام باقر (علیه‌السلام)

دکتر صادقی مقدم: ناظران انتخابات، مدافعان حریم مردم‌سالاری دینی‌اند

امامین انقلاب به مردم اعتماد داشته و دارند/ حمایت از مطالبات کامیون‌داران در همایش حوزوی

از حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای کوتاه نمی‌آییم

نظام آموزش‌های رشته‌ای یک تحول عظیم است

کنش‌گران اصلی پیام مقام معظم رهبری، خود طلاب هستند

بررسی دو لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آیت‌الله جنتی: خواص جامعه در صحنه‌های سرنوشت‌ساز حضور آگاهانه داشته باشند

طرح اصلاح جزء (۳) بند «ب» ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنجساله هفتم در خصوص برقراری فوق‌العاده خاص تایید شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۷ خرداد ۱۴۰۴

پربازدید ها

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

بازخوانی مفهومی حقوق ملت و آزادی‌های عمومی در پرتو بینش تمدنی اسلامی-ایرانی

چارچوب‌ها و ارزش‌های حاکم بر آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

دکتر کدخدایی: آزادی مشروع عامل رشد و تعالی جامعه و مورد تاکید قانون اساسی است

نقش زنان در ایجاد و استمرار تمدن نوین اسلامی در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی)

لایحه عضویت دولت ایران در اتحادیه همکاری‌های تأیید صلاحیت آسیا – اقیانوسیه تایید شد

طرح اصلاح جزء (۳) بند «ب» ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنجساله هفتم در خصوص برقراری فوق‌العاده خاص تایید شد

تجلیل دبیر شورای نگهبان از خدمات و تلاش‌های شهید رئیسی/حماسه‌های دفاع مقدس مظهر خودباوری جوانان است

حق بر دادخواهی در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

دشمنان در تلاش‌اند تا حافظه تاریخی ملت ایران را تضعیف کنند