کد خبر: ۹۳۰۸
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۶- 29 May 2023
آیت‌الله اعرافی:

نگاه بین‌المللی در پاسخ به شبهات لحاظ شود

مدیر حوزه‌های علمیه با تأکید بر اینکه جنگ ترکیبی متوجه اندیشه دینی، فکری و معرفتی جامعه جوان است، خاطرنشان کرد: نقش آفرینی در این صحنه مهم، حساس، دشوار و پر مشقت است.

نگاه بین‌المللی در پاسخ به شبهات لحاظ شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله علیرضا اعرافی در دیدار حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر پورامینی رئیس مرکز مطالعات و پاسخ‌گویی به شبهات حوزه‌های علمیه، ضمن تبریک دهه کرامت، اظهار کرد: در مجموعه مرکز مطالعات اتفاقات خوبی رقم خورده که باید شاهد رشد بیش‌تر و روزافزون آن‌ها باشیم.

وی با اشاره به اینکه در این مراکز عنصر اصلی منابع انسانی است، مطرح کرد: مقام معظم رهبری به موضوعات مختلفی از جمله پاسخ به شبهات و گره‌های ذهنی جوانان و مسئولیت حوزه در این راستا تأکید بسیاری دارند.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه اقدامات لازم در این راستا در توان حوزه است، عنوان کرد: اگرچه اقداماتی در این عرصه انجام شده، ولی هنوز به تراز مطلوب نرسیده است.

وی افزود: تأکید مقام معظم رهبری به این پاسخ‌گویی به شبهات، نشان از اهمیت این موضوع دارد به ویژه در شرایطی که امروز در داخل و خارج از کشور شاهد آن هستیم.

آیت‌الله اعرافی با تأکید بر اینکه جنگ ترکیبی متوجه اندیشه دینی، فکری و معرفتی جامعه جوان است، خاطرنشان کرد: نقش آفرینی در این صحنه مهم، حساس، دشوار و پر مشقت است.

وی با اشاره به اینکه نوآوری‌های خوبی را در این راستا شاهد بودیم، تصریح کرد: برای گشودن گره‌های ذهنی نسل جوان و جامعه باید چندین مرحله را طی کنیم.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه در مرحله نخست باید ناظر به پرسش و شبهه، محتوای عمیق و کامل توسط محققان برجسته حوزه تولید شود، یادآور شد: در مرحله بعدی باید محتواهای موجود مورد فرآوری قرار بگیرد به گونه‌ای که جامعه و اذهان از آن استقبال کند.

وی با اشاره به اینکه کیفیت عرضه، توزیع و گفتمان‌سازی بسیار مهم است، بیان کرد: تحقق این موضوع نیازمند نوآوری و پویایی مستمر است.

آیت‌الله اعرافی با بیان اینکه در این راستا باید تمام حوزه پای کار باشد، ابراز کرد: باید به دنبال تعامل و هم‌افزایی میان‌دستگاهی باشیم، همچنین شناسایی درست بزنگاه‌ها نیز اهمیت بسیاری در این موضوع دارد.

وی با اشاره به اینکه شناخت مسئله با دقت بالایی باید انجام شود تا نکاتی که منجر به تغییر هویت افراد است مشخص شود، اظهار داشت: حضور موثر در فضای مجازی نیز مهم است که نیازمند توسعه و عمق است.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه همچنین باید نگاه بین المللی نیز وجود داشته باشد، عنوان کرد: برای تحقق این هدف باید تعامل جدی‌تری با نهادهای بین المللی از جمله المصطفی شکل بگیرد.

وی با اشاره به اینکه بهره‌گیری از آخرین فناوری‌های پیشرفته از جمله هوش مصنوعی باید در دستور کار قرار بگیرد، مطرح کرد: مرکز مطالعات و پاسخ‌گویی به شبهات باید با استفاده از آخرین فناوری‌های پیشرفته، نقش آفرینی داشته باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری بازدید سخنگوی شورای نگهبان از نمایشگاه «به گزارش تهران تایمز...»

دکتر طحان‌نظیف از نمایشگاه «به گزارش تهران تایمز» بازدید کرد/ بازخوانی نقش آیت‌الله جنتی در ماندگاری یک روزنامه انگلیسی‌زبان

آقای سخنگو در نمایشگاه کتاب هم خواستار مطالعه قانون اساسی شد/ روایتی از گشت و گذار ۵ ساعته در غرفه‌ها؛ از حضور در یک رونمایی کتاب تا گفت‌و‌گو با مردم و رسانه‌ای‌ها

گزارش تصویری بازدید سخنگوی شورای نگهبان از نمایشگاه کتاب تهران

دکتر صادقی‌مقدم: طرح برگزاری همزمان انتخابات‌های مجلس و ریاست‌جمهوری در دست بررسی است

کتاب نظارت اساسی تطبیقی به نمایشگاه کتاب رسید

اجرای برنامه پنج‌ساله دوم حوزه‌های علمیه براساس پیام تاریخی رهبر معظم انقلاب

«ولایت فقیه» دژ مستحکم انقلاب در برابر دشمنان/ حوزه‌های علمیه سرمایه اسلام، تشیع و ایران اسلامی هستند

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام رضا (ع)

حوزه و روحانیت بدون مردم هیچ است

پربازدید ها

دکتر صادقی‌مقدم: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات شورا‌ها در اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود

دکتر پروین: تقویت شورا‌ها به معنای گسترش دموکراسی مشارکتی است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حادثه بندر شهید رجایی همه را داغدار کرد؛ همدلی مردم ایران تحسین برانگیز بود/ بدون اغماض با هرگونه قصور و تقصیری در این باره برخورد شود

برگزاری پنجمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع»

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دکتر طحان‌نظیف: زیرساخت نظامات مختلف مبتنی بر شریعت در حوزه‌های علمیه فراهم می‌شود/ ظرفیت‌سازی و پرورش نیرو‌های کارآمد متناسب با رسالت انقلابی وظیفه امروز حوزه است

پیام سخنگوی شورای نگهبان به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز دختر

حوزه علمیه خدمتگزار انقلاب و مردم است

مطرح شدن انقلاب اسلامی ایران به‌عنوان یک پدیده بی‌بدیل جهانی، ثمره مجاهدت حوزه و عالمان دینی است