کد خبر: ۹۳۲۵
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷- 12 June 2023
آیت‌الله اعرافی در دیدار دبیر کل مجلس علمای هند:

حوزه علمیه هند تقویت شود/هویت واحد وحدت اسلامی تعامل با اهل سنت است

آیت‌الله اعرافی با اشاره به اینکه امروز با عظمت و شکوه علما و بزرگان هند فاصله گرفته‌ایم،گفت: هند یکی از قطب‌های بزرگ حوزه شیعه بوده است که متاسفانه از آن روزها فاصله گرفته‌ایم.

حوزه علمیه هند تقویت شود/هویت واحد وحدت اسلامی تعامل با اهل سنت است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله علیرضا اعرافی در دیدار حجت الاسلام والمسلمین سید کلب جواد نقوی دبیر کل مجلس علمای هند که در دفتر مدیر حوزه های علمیه در قم برگزار شد، با بیان این که باید برای حفاظت از مسلمانان و تشیع در هند برنامه‌ریزی صورت بگیرد، گفت: این برنامه‌ریزی باید کامل و جامع باشد.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه با بیان این که اقدامات خوبی در این راستا انجام شده است، ولی می‌توان با برنامه‌ریزی اثرگذاری این اقدامات بیش‌تر شود افزود: باید برنامه‌ریزی بلند مدت دیده شود، امسال شصتمین سالگرد آغاز نهضت امام خمینی(ره) است؛ ایشان از همان شصت سال گذشته برای امروز و آینده جمهوری اسلامی برنامه داشتند.

آیت‌الله اعرافی با اشاره به اینکه امروز با عظمت و شکوه علما و بزرگان هند فاصله گرفته‌ایم، خاطرنشان کرد: هند یکی از قطب‌های بزرگ حوزه شیعه بوده است که متاسفانه از آن روزها فاصله گرفته‌ایم.

وی ادامه داد: در مجموعه مدیریت حوزه‌های علمیه آمادگی لازم برای کمک به تقویت حوزه علمیه لکهنو و هند وجود دارد.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه مقام معظم رهبری به فعالیت‌های دانشگاهی تاکید بسیاری دارند، تصریح کرد: انجام اقداماتی مانند هوش مصنوعی، نانو و ... از اهمیت بسیاری برخوردار هستند که باید به آن‌ها توجه شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه می‌توان از ظرفیت مدارس و دانش آموزان نخبه استفاده کرد، یادآور شد: هوشمندی سیاسی یک موضوع بسیار مهم است که باید در مسائل مختلف به آن توجه شود.

آیت‌الله اعرافی با بیان اینکه باید با اهل سنت تعامل خوبی داشته باشیم، ابراز کرد: اگرچه هویت واحد وحدت اسلامی حاکی از تعامل با اهل سنت است؛ اما باید عقاید خود را حفظ کرده و به فرزندان خود اصول را بیاموزیم.

در ابتدای این دیدار نیز حجت الاسلام والمسلمین سید کلب جواد نقوی دبیرکل مجلس علمای هند در سخنانی اظهار کرد: در تلاش هستیم در هند مسلمانان و تشیع محفوظ بمانند.

وی با اشاره به اینکه در پارلمان نماینده مسلمان داریم، ولی نماینده شیعه نداریم، مطرح کرد: اقدامات بسیاری در هندوستان در راستای حفظ اسلام و تشیع انجام شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پاپ فرانسیس تلاش‌های ارزنده‌ای در جهت تقویت روابط میان ادیان الهی بویژه اسلام و مسیحیت داشت

وجه نظریه‌پردازی و اندیشمندی مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) پنهان مانده است

فیلم|اولین نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان در سال ۱۴۰۴

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۳۰ فروردین ۱۴۰۴

سخنگوی شورای نگهبان: ۵ لایحه و موافقتنامه بین‌المللی تایید و مرکز نظام ایمنی هسته‌ای کشور دارای اساسنامه شد/ «سرمایه‌گذاری برای تولید» مبتنی بر اصول متعدد قانون اساسی است

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

در مذاکرات به غیرخدا دل نبندیم/ ایران تحمیل پذیر و تسلیم پذیر نیست

هویت طلبگی، گوهر اصلی طلبه است / حوزه علمیه تهران دارای ویژگی منحصر به فردی است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

مفهوم آزادی در جمهوری اسلامی از دیدگاه آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

پربازدید ها

کتاب گویای ترجمه قانون اساسی به زبان انگلیسی منتشر شد

نهج‌البلاغه نسخه‌ای کارآمد برای حل مشکلات جامعه است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۰ فروردین ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات کشور در گرو تحقق شعار سال است/ همه باید برای رونق و فراگیر شدن تولید تلاش کنند

وجدان‌های بیدار به داد مظلومان غزه برسند

ملت ایران تسلیم زور و ذلت نمی‌شود / کشور نباید در برابر مذاکره دو قطبی شود

کمیته تطبیق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی با شرع تشکیل شود

مفهوم آزادی در جمهوری اسلامی از دیدگاه آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات