کد خبر: ۹۵۳۹
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۰- 30 August 2023
آیت‌الله حسینی خراسانی در گفت‌وگو با رسا مطرح کرد؛

اربعین؛ اجتماع میلیونی ملیت‌های مختلف با محوریت ارادت به امام حسین(ع)

عضو فقهای شورای نگهبان با بیان اینکه می‌توان اربعین را معجزه نامید، اجتماع عظیم ده ها میلیونی از ملیت‌های مختلف با گویش‌ها، سلایق و نژادهای گوناگون را با محوریت ارادت به امام حسین (ع) دانست.

اربعین؛ اجتماع میلیونی ملیت‌های مختلف با محوریت ارادت به امام حسین(ع)

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله سید احمد حسینی خراسانی عضو فقهای شورای نگهبان در گفت‌وگو با خبرگزاری رسا، با اشاره به بابرکت بودن خون امام حسین علیه السلام و ایمان، اخلاص و فداکاری ایشان و یاران آن حضرت در کربلا اظهار داشت: می بایست اربعین را به یک معنا، معجزه نامید؛ رستاخیز و حرکت الهی که شرق و غرب و جنوب و شمال عالم را به هم پیوند زده است.

وی افزود: اربعین حسینی اجتماع عظیم ده ها میلیونی از ملیت‌های مختلف با گویش‌ها، سلایق، نژادها و حتی تفکرات گوناگون با محوریت حقیقت واحد که همان ارادت به امام حسین علیه السلام است که هر کسی به هر نحوی، همچون بیان خود، مال و جان، امکانات و حتی تبلیغات خود، می تواند در هرچه باشکوه‌تر برگزار شدن، در عین حال هدفمندتر و با امنیت تر برگزار شدن مراسم اعجاز گونه اربعین حسینی تلاش کند.

عضو فقهای شورای نگهبان در توصیه ای به مسئولان و زائران اربعین حسینی بیان داشت: طبیعی است که مسئولان مربوطه در همه ستادها همانند انسان‌های خداجو و موحد، محب اهل بیت عصمت و طهارت و حسین بن علی علیه السلام که نیات آنان الهی و خدایی است، در راستای روانسازی، آسان سازی و آرام سازی برگزاری مراسم اربعین تلاش و کوشش کنند؛ چراکه این تلاش ها از لوازم نیت خدایی داشتن است.

آیت‌الله حسینی خراسانی افزود: باید مسئولان مربوطه با دقت و وسواس بیشتری مسائل و مشکلات زیارت اربعین حسینی را رصد و شناسایی کنند تا موانع مسیر زائران امام حسین علیه السلام را از لحاظ سهولت رفت و آمد، ترافیک و کثرت جمعیت برطرف کرده و اطلاع رسانی لازم برای زائران، پیشاپیش اعلان شود تا زائران کربلا فرصت کافی برای برنامه ریزی و تصمیم گیری لازم جهت تغییر مسیر را داشته باشند.

عضو فقهای شورای نگهبان در پایان از مسئولان مربوطه و کسانی که در راستای خدمت رسانی به مردم و زائران امام حسین در ایام اربعین تلاش و کوشش کرده و مقدمات زیارت راحت عاشقان سید و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین علیه السلام را فراهم می کنند تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری حضور دکتر پروین در همایش «قانون اساسی بزرگ‌ترین دستاورد حقوقی انقلاب اسلامی»

دکتر پروین: قانون اساسی نماد وحدت و وفاق در کشور است/ هیچ نهادی نمی‌تواند برخلاف این قانون عمل کند

گزارش تصویری دیدار دکتر پروین با نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین

دیدار دکتر پروین با نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین

گزارش تصویری بازدید سخنگوی شورای نگهبان از کارخانه صنایع سرگرمی دیجیتال مهوا

دکتر طحان نظیف: پیشرفت‌های حوزه انیمیشن و بازی‌های دیجیتال حاصل اعتماد به جوانان ایرانی است

جانبازان حماسه‌های عاشورای حسینی را زنده کردند

بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

سومین شماره ماهنامه پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

انقلاب اسلامی حقیقتا پدیده‌ای بی‌نظیر در تاریخ است/ مناجات شعبانیه یک دوره معارف الهی و خودشناسی است

پربازدید ها

قانون اصلاح نشود انتخابات شورا‌ها سال آینده برگزار می‌شود/ نظر شورای نگهبان درباره میزان تسهیلات ازدواج، «FATF» و ساماندهی استخدام کارکنان دولت

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

نظر شورای نگهبان درباره لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور (بخش اول) «سقف منابع عمومی دولت و مفروضات منابع و مصارف»

گزارش تصویری بازدید سخنگوی شورای نگهبان از خبرگزاری میزان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳ بهمن ۱۴۰۳

پژوهشکده شورای نگهبان و مرکز ملی هوش مصنوعی ایران تفاهمنامه‌ همکاری امضا کردند

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره مرحله دوم بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴؛ بیشتر ایرادات برطرف شد/سال آینده انتخابات شورا‌ها برگزار نشود، انتخابات میان‌دوره‌ای هم برگزار نخواهد شد

آمریکا مذاکره را برای مقابله با انقلاب می خواهد/ هشدار درمورد خطر نفوذ

گزارش تصویری نشست خبری دکتر طحان نظیف ۶ بهمن ۱۴۰۳

فیلم|نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۶ بهمن ۱۴۰۳