کد خبر: ۹۵۷۴
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۳- 30 September 2023
اولین گردهمایی هیات‌های نظارت انتخابات-۳/

وزیر کشور: همه طیف‌های فکری در پیش ثبت‌نام انتخابات مجلس شرکت کردند

دکتر احمد وحیدی گفت: همه طیف‌های فکری در پیش ثبت‌نام انتخابات مجلس شرکت کردند.

وزیر کشور: همه طیف‌های فکری در پیش ثبت‌نام انتخابات مجلس شرکت کردند

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، دکتر احمد وحیدی وزیر کشور پیش از ظهر پنج‌شنبه ۶ مهر ۱۴۰۲ در همایش اعضای هیئت‌های نظارت استانی سراسر کشور که با عنوان «انتخابات قوی، منظم و موثر» در مشهد مقدس برگزار شد، با بیان این‌که امسال قله حرکت ما بحث انتخابات است، گفت: انتخابات‌ها رویدادهای حساسی در سرنوشت کشور هستند و همیشه انتخابات اهمیت زیادی پیدا می‌کند اما امسال این انتخابات یک ویژگی خاصی دارد.

وی ادامه داد: چهار راهبرد انتخاباتی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بسیار مهم است، اما بحث مشارکت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وزیر کشور با بیان اینکه بحمدالله مجریان و ناظران تعامل خوبی با یکدیگر دارند، گفت: امروز مسئولیت بزرگی (انتخابات) بر گردن ما قرار گرفته که انجام این امر نیازمند مجاهدت بزرگی است.

براساس گزارش پایگاه‌ اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، دکتر وحیدی به برخی ادعاها مبنی بر اینکه مردم از انتخابات ناامید و منزوی شده‌اند، اشاره و تاکید کرد: ثبت‌نام‌ حدود ۴۹ هزار نفر در مرحله پیش ثبت‌نام که از همه طیف‌های فکری هستند، نشان داد که اینگونه نیست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بندهایی از سیاست‌های کلی انتخابات ابلاغی رهبر معظم انقلاب گفت: بسترسازی برای اجرایی شدن این سیاست‌ها از وظایف ماست که باید در این راستا تلاش کنیم.

وزیر کشور تاکید کرد: باید هنجارهای انتخابات را در فرهنگ عمومی نهادینه کنیم؛ چراکه نظام ما یک نظام مردم‌سالار و موجب افتخار ماست.

دکتر وحیدی در پایان انتخابات را امانت سنگینی دانست و خاطرنشان کرد: این امانت سنگین امروز برعهده ماست که ان‌شاءالله امین خوبی باشیم و انتخابات نمونه‌ای برگزار کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

توییت دکتر طحان نظیف به مناسبت روز جمهوری اسلامی

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از بیمارستان خیریه بیماران سرطانی امام حسن مجتبی (ع)

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت عید سعید فطر

همدستی غرب در جنایت‌های رژیم صهیونیستی و بحران مشروعیت نظم بین‌المللی

ایران اسلامی تا آخر در کنار مردم فلسطین ایستاده است

پیام روز قدس به بیگانگان عظمت و شکوه ملت ایران و محور مقاومت است

حضور پرشور مردم در راهپیمایی توطئه دشمنان را خنثی کرد

فلسطین و مقاومت نیازمند حمایت همه‌جانبه ملت‌های مسلمان و آزادی‌خواه‌ست

فیلم|حضور دکتر طحان نظیف در جلسه ستاد ملی خدمات یکپارچه هلال‌احمر

پربازدید ها

انتخابات، تجلی عملی جایگاه مردم در جمهوری اسلامی‌

پالایش نفس و رسیدن به لقاءالله با بهره‌برداری از ضیافت الهی

سرمایه گذاری برای تولید، ترجمان اصول اقتصادی قانون اساسی است

حضور سخنگوی شورای نگهبان در ستاد نوروزی هلال‌احمر/ قدردانی از عملکرد هلال‌احمر در حوزه حقوق بشردوستانه

مبارزه با فقر و حل مشکلات معیشتی مردم سفارش دین است/ دولت برای رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری تلاش کند

فلسطین و مقاومت نیازمند حمایت همه‌جانبه ملت‌های مسلمان و آزادی‌خواه‌ست

فیلم|حضور دکتر طحان نظیف در جلسه ستاد ملی خدمات یکپارچه هلال‌احمر

ایران اسلامی تا آخر در کنار مردم فلسطین ایستاده است

حضور پرشور مردم در راهپیمایی توطئه دشمنان را خنثی کرد

پیام روز قدس به بیگانگان عظمت و شکوه ملت ایران و محور مقاومت است