کد خبر: ۹۶۳۱
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۵- 25 October 2023
آیت‌الله اعرافی:

جبهه مقاومت جان تازه‌ای گرفته است/ مجموعه‌های مختلف در مسیر رشد جمعیت تلاش کنند

مدیرحوزه‌های علمیه گفت: انتظار داریم دستگاه‌های مختلف متناسب با وظایف خود در مسیر رشد جمعیت تلاش کنند.

جبهه مقاومت جان تازه‌ای گرفته است/ مجموعه‌های مختلف در مسیر رشد جمعیت تلاش کنند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله علیرضا اعرافی در دیدار با مدیرکل بیمه سلامت استان قم، با اشاره به اینکه همه ما غمگین حوادث غزه هستیم، اظهار کرد: از جهت دیگر خوشحال هستیم که جبهه مقاومت جان تازه‌ای گرفته است.

وی با بیان اینکه کارهای خوب در یک مواردی ارزش دوچندان پیدا می‌کند، مطرح کرد: از جمله چیزهایی که ارزش اعمال را بالا می‌برد، خدمت ویژه در شرایط خطر در جامعه است.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه اقدامات اداری در نظام اسلامی در راستای تقویت گفتمان اسلامی عیار عمل را بالا می‌برد، عنوان کرد: خوشبختانه این نکته در خصوص بیمه سلامت وجود دارد.

وی با بیان اینکه از این دولت انتظار می‌رود این ارزش‌ها روزافزون شود، خاطرنشان کرد: سلامت اداری، خدمت‌رسانی سریع، فرآیند روان، تکریم و ... ازجمله نکاتی است که باید نسبت به آن اهتمام ویژه داشت.

آیت‌الله اعرافی با اشاره به اینکه درخصوص بحث جمعیت نگرانی‌هایی وجود دارد، تصریح کرد: انتظار داریم دستگاه‌های مختلف متناسب با وظایف خود در مسیر رشد جمعیت تلاش کنند.

وی با بیان اینکه با خطر بزرگی در بحث جمعیت مواجه هستیم، یادآور شد: این خطر بزرگ در آینده می‌تواند امنیت، اقتدار و سلامت کشور را به خطر بیندازد.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در این مسیر اثرگذار هستند، بیان کرد: هر مجموعه‌ای متناسب با سهم خود باید در این مسیر اقدامات لازم را انجام دهد.

وی با بیان اینکه موضوع بیماری‌های خاص نیز بسیار مهم است، ابراز کرد: متاسفانه هستند افرادی که در چاله بیماری‌های خاص قرار می‌گیرند و طومار خانواده درهم پیچیده می‌شود.

آیت‌الله اعرافی با اشاره به اینکه در حوزه بیماری‌های خاص باید سریع اقدام شود و خدمات خوبی ارائه شود، اظهار داشت: نظام درمان باید هرچه بیش‌تر بر مسائل پیشگیری تمرکز داشته باشد.

وی با بیان اینکه این پیشگیری باید در بعد فرهنگی نیز دنبال شود، مطرح کرد: اگر بخشی از هزینه‌های درمان را به موضوع پیشگیری اختصاص دهیم بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی به جامعه اهمیت بسیاری دارد، عنوان کرد: این موضوع می‌تواند از سنین پایین و در آموزش و پرورش دنبال شود، چرا که نظام تعلیم و تربیت در این مسیر بسیار مهم است.

وی با بیان اینکه خدمات مشاوره‌ای و روان پزشکی نیز باید مورد توجه قرار بگیرد، خاطرنشان کرد: مشکلات و ناهنجاری‌های روانشناختی متاسفانه افزایش پیدا کرده است.

آیت‌الله اعرافی با اشاره به اینکه قم یک شهر بین المللی است، تصریح کرد: باید به موضوع بیمه دوستان غیر ایرانی نیز توجه شود.

وی با بیان اینکه شأن بین المللی و جهان شهری آورده‌های بسیاری برای قم دارد، یادآور شد: باید به این شأنیت توجه ویژه‌ای شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دکتر طحان‌نظیف عید قربان، عید بندگی و اخلاص را تبریک گفت

امام خمینی (ره) سمت درست تاریخ را نشان داد

توئیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت رحلت امام خمینی(ره)

او که آمد و او که رفت!

شورای نگهبان: «حفظ عزت ملی» و «توجه به خواست و اراده مردم» مورد تاکید امام خمینی (ره) و قانون اساسی است

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام باقر (علیه‌السلام)

دکتر صادقی مقدم: ناظران انتخابات، مدافعان حریم مردم‌سالاری دینی‌اند

امامین انقلاب به مردم اعتماد داشته و دارند/ حمایت از مطالبات کامیون‌داران در همایش حوزوی

از حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای کوتاه نمی‌آییم

نظام آموزش‌های رشته‌ای یک تحول عظیم است

پربازدید ها

بازخوانی مفهومی حقوق ملت و آزادی‌های عمومی در پرتو بینش تمدنی اسلامی-ایرانی

چارچوب‌ها و ارزش‌های حاکم بر آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

دکتر کدخدایی: آزادی مشروع عامل رشد و تعالی جامعه و مورد تاکید قانون اساسی است

نقش زنان در ایجاد و استمرار تمدن نوین اسلامی در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی)

طرح اصلاح جزء (۳) بند «ب» ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنجساله هفتم در خصوص برقراری فوق‌العاده خاص تایید شد

لایحه عضویت دولت ایران در اتحادیه همکاری‌های تأیید صلاحیت آسیا – اقیانوسیه تایید شد

حق بر دادخواهی در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۷ خرداد ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: خواص جامعه در صحنه‌های سرنوشت‌ساز حضور آگاهانه داشته باشند

پیام رهبر معظم انقلاب فصل نوینی برای حوزه‌های علمیه است