کد خبر: ۹۸۴۱
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۲- 01 February 2024

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: انقلاب اسلامی «مردم» را وارد صحنه تصمیم‌گیری کشور کرد/ انتخابات یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب است

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات گفت: یکی از دستاوردها و ویژگی‌های مهم انقلاب اسلامی، انتخابات و انتخاب مهمترین ارکان نظام توسط مردم است.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: انقلاب اسلامی «مردم» را وارد صحنه تصمیم‌گیری کشور کرد/ انتخابات یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب است

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله سید محمدرضا مدرسی‌یزدی عضو فقیه شورای نگهبان و رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات با اشاره به فرارسیدن دهه فجر انقلاب اسلامی و سالروز بازگشت امام خمینی (ره) به کشور اظهار داشت: امام خمینی (ره)، ایران اسلامی را از چنگال بیگانگان و دست‌نشاندگان آن‌ها خارج کرد؛ آن‌ها بر تمامی مقدرات کشور مسلط بودند.

وی افزود: مردم به رهبری امام خمینی (ره) و با تلاش بسیاری از علما، دانشمندان، مراجع دینی، فضلای حوزه علمیه، اساتید، دانشجویان و اقشار مختلف توانستند، رژیم وابسته و دست‌نشانده استعمار را سرنگون کنند.

این عضو فقیه شورای نگهبان خاطرنشان کرد: مردم با هدایت‌های امام خمینی (ره)، نظامی بر پایه‌ اسلام استوار کردند و به کشور حیات بخشیدند. وضعیت کشور پیش از پیروزی انقلاب اسلامی شبیه به یک مُرده بود؛ بدین معنا که عموم مردم از صحنه‌های سیاسی و اجتماعی دور بودند و به ندرت روشنگری‌ها و تبیین‌هایی صورت می‌گرفت.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی همچنین گفت: مردم پیش از پیروزی انقلاب اسلامی نسبت به تصمیمات کشور اطلاعی نداشتند و نمی‌توانستند در تصمیم‌گیری‌ها نقشی داشته باشند. در چنین وضعیتی دشمنان هر چیزی می‌خواستند انجام می‌دادند؛ استکبار به دولت‌های دست‌نشانده خود تا آن اندازه اجازه دخالت در أمور کشور می‌دادند که با منافع آنها تضادی نداشته باشد. 

وی عنوان کرد: پیش از انقلاب، ارزش‌های دینی و انسانی مردم نادیده گرفته می‌شد و بلکه در بسیاری از مسائل اسرائیلی‌ها و اعضای فرقه ضاله بهائیت نقش‌آفرین و تصمیم‌گیر اصلی بودند؛ شریان عمده دولت در دست بهائی‌ها و أمثال آنها بود و در ارتش و اقتصاد نفوذ داشتند. آن‌ها برنامه‌هایشان را به مردم تحمیل می‌کردند.

این عضو فقیه شورای نگهبان در ادامه بیان کرد: استکبار برای اینکه این طعمه لذیذ را دوباره در اختیار قرار بگیرد، تلاش‌های بسیاری انجام داده و می‌دهد، اما علی‌رغم همه توطئه‌ها کشور حفظ شده و در بسیاری از حوزه‌ها پیشرفت‌های چشم‌گیری داشته است.

وی البته به برخی کمبودها و مشکلات هم اشاره و تاکید کرد که در پدید آمدن بسیاری از مشکلات توطئه‌ها و فشارهای دشمنان نقش داشته است.

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات در بخش پایانی صحبت‌هایش گفت: یکی از دستاوردها و ویژگی‌های مهم انقلاب اسلامی، انتخابات و انتخاب مهمترین ارکان نظام توسط مردم است.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی بیان کرد: تلاش داریم تا انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری با رعایت کامل قانون و اصل بی‌طرفی و در راستای راهبردهای اعلامی رهبر معظم انقلاب برگزار شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

از حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای کوتاه نمی‌آییم

نظام آموزش‌های رشته‌ای یک تحول عظیم است

کنش‌گران اصلی پیام مقام معظم رهبری، خود طلاب هستند

بررسی دو لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آیت‌الله جنتی: خواص جامعه در صحنه‌های سرنوشت‌ساز حضور آگاهانه داشته باشند

طرح اصلاح جزء (۳) بند «ب» ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنجساله هفتم در خصوص برقراری فوق‌العاده خاص تایید شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۷ خرداد ۱۴۰۴

پیام رهبر معظم انقلاب فصل نوینی برای حوزه‌های علمیه است

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام جواد (علیه‌السلام)

مسئله تعلیم و تربیت اولویت اول برنامه‌های دولت باشد/ حمایت از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

پربازدید ها

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان خبر داد؛ تایید ۷ موافقتنامه بین‌المللی/ دفاع از حقوق مردم در بررسی ۲ استعلام دیوان عدالت اداری بازخوانی شد/ آیا انتخابات‌های ریاست‌جمهوری و مجلس همزمان برگزار می‌شود؟

حضور دکتر پروین در نمایشگاه کتاب تهران؛ از پیگیری انتشار خاطرات آزادگان تا مشاهده جدیدترین کتاب‌های حقوقی

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

گزارش تصویری بازدید دکتر خیرالله پروین از نمایشگاه کتاب تهران

فیلم|نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

پیام تبریک آیت‌الله اعرافی به پاپ جدید/ تأکید بر تعاملات علمی، فرهنگی میان حوزه‌های علمیه ایران و واتیکان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

طلاب منشور روحانیت رهبر معظم انقلاب را مطالعه و مباحثه کنند

پژوهشکده شورای نگهبان می‌تواند با انتشار کتب مناسب، کمبود منابع واحد‌های درسی رشته حقوق را جبران کند