کد خبر: ۹۸۵۸
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۸- 12 February 2024

تشکر آیت الله اعرافی از حماسه آفرینی ملت وفادار / بیداری ایمانی و انقلابی مردم راز پیشرفت ایران است

مدیر حوزه‌های علمیه با تشکر از حماسه آفرینی ملت ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن، تصریح کرد: این حماسه بزرگ و رستاخیز مردمی در شرایط حساس منطقه و به رغم همه کینه افروزی دشمنان ایران و اسلام و با وجود همه سختی ها فصلی نو رقم زد و امیدی مضاعف برانگیخت؛ باید از اعماق وجود و سویدای قلب اشک شوق ریخت و بر این مردم آگاه و هوشیار درود فرستاد.

تشکر آیت الله اعرافی از حماسه آفرینی ملت وفادار / بیداری ایمانی و انقلابی مردم راز پیشرفت ایران است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، مشروح پیام تقدیر و تشکر آیت الله علیرضا اعرافی از حماسه آفرینی مردم انقلابی و وفادار ایران اسلامی بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم و ایاه نستعین، انه خیر ناصر و معین .

ملت شریف و جوانان عزیز ایران و حوزویان و روحانیت محترم .

با سلام و درود بر پیامبر اعظم (ص) و مولودهای مبارک ماه شعبان علیهم السلام و شهدای گرانقدر و امام شهیدان ره و با تبریک مناسبت های ماه شریف شعبان و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی.

به یاری خداوند مهربان و قادر متعال امروز شاهد شکوه حضور جوانان و نوجوانان و زنان و مردان سرافراز و مردم شجاع و هوشیار و بیدار و حماسه آفرین و ملت عزیز ایران و مسلمانان و مستضعفان در سراسر جهان بودیم و مردم فداکار و وفادار و سهامدار انقلاب در آینه زلال و افق روشن اسلام و ایران شاداب و با نشاط و با شور و هیجان خوش درخشیدند.

با تماشای جلوه ها و صحنه‌های حضور طیف رنگارنگ مردم عزیزمان و آفرینش تابلو وحدت و انسجام و روح ایثار و مقاومت در هر بیننده منصف حس غرور و افتخار بر انگیخته می شد.

این حماسه بزرگ و رستاخیز مردمی در شرایط حساس منطقه و به رغم همه کینه افروزی دشمنان ایران و اسلام و با وجود همه سختی ها فصلی نو رقم زد و امیدی مضاعف برانگیخت؛ باید از اعماق وجود و سویدای قلب اشک شوق ریخت و بر این مردم آگاه و هوشیار درود فرستاد و آفرین و سپاس گفت و پیشانی خضوع و شکر بر آستانه ذات کبریایی حضرت حق سایید.

این روح جهادی و فرهنگ حماسی و رویکرد هم افزایی و وحدت در انتخابات پیش رو و در تحقق همه برنامه‌های کشور و رشد و پیشرفت گسترده تر آن ساری و جاری گردد و مسؤولان خدوم از این سرمایه بزرگ مردمی قدردانی و بر خدمت بهتر و بیشتر بیافزایند.

این امواج انسانی و فریاد های آسمانی و بیداری ایمانی و آتشفشان انقلابی نقطه قوت و پشتوانه اقتدار و راز پیشرفت ملت بزرگ ایران و امت اسلام و سرمایه ای عظیم برای فائق آمدن بر چالش ها و مشکلات پیش روی میهن و انقلاب اسلامی است و هموار کننده مسیر پیمایش گام دوم انقلاب که در بیانیه رهبری معظم انقلاب اسلامی مدظله‌العالی ترسیم شده است، بشمار می آید و رجاء واثق است این حضور خردمندانه و شکوهمند در انتخابات اسفند ماه برگی زرین دیگری در کارنامه قطور انقلاب اسلامی رقم بزند و به پشتوانه این اقتدار محور مقاومت و امت اسلام بر استکبار و صهیونیزم جهانی شاهد پیروزی فزونتر باشد. بفضله و منه.

از همه طبقات و گروه های مختلف ملت به ویژه دانشجویان و دانش آموزان و جوانان عزیز و روحانیون و مبلغان و حوزویان ارجمند و گروه های جهادی و تبلیغی تقدیر و تشکر می نمایم.

درود خدا و فرشتگان آسمان بر همه فجر آفرینان و حماسه سازان بهمن و اسفند سال۱۴۰۲.

ولله الحمد اولا و آخرا

علی رضا اعرافی
۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۲
۱ شعبان المعظم ۱۴۴۵

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۲ اسفند ۱۴۰۳

انتشار کتاب «نظریه مردم‌سالاری دینی»؛ پژوهشی نوین در تبیین مبانی حکمرانی اسلامی

مروری بر ابهامات و اشکالات شورای نگهبان به جداول بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور

مجموعه سه جلدی «قانونگذاری و قانون اساسی» منتشر شد

برگشت بخش دوم لایحه بودجه به مجلس به‌دلیل برخی ابهامات و اشکالات

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ اسفند ۱۴۰۳

تایید طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران

فروش ویژه نوروزی انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان با ۱۵٪ تخفیف

کتاب «قوه مجریه و قانون اساسی» منتشر شد

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف: شورای نگهبان ابهام و ایرادی نسبت به تعویق ۱۰ ماهه انتخابات شورا‌ها ندارد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ اسفند ۱۴۰۳

فقه باید با شفافیت به نیازهای روزمره جامعه پاسخ دهد

بر همه ما واجب است به فریضه جهاد تبیین جامه عمل بپوشانیم

بازخوانی نقش سیدحسن نصرالله در ارتقای سطح سیاسی و نظامی حزب‌الله لبنان توسط دکتر پروین

جلسه هیات امنای پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد

تشییع شهید نصرالله انسجام درون جامعه لبنانی را تقویت کرد

دشمن می‌خواهد مردم را نسبت به حکومت دینی بی‌اعتنا کند

نتایج علمی همایش باید در سیاست‌های اجرایی کشور اعمال شود

لایحه موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا و کشورهای عضو آن تایید شد