کد خبر: ۹۸۵۹
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۷- 12 February 2024
آیت‌الله خاتمی:

طاغوت ملت ایران را تحقیر می‌کردند اما امروز مردم صاحب این انقلاب هستند

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه اخلاق، عفت و حیا در مقوله طاغوت معنا نداشت، گفت: آنان ملت ایران را تحقیر می‌کردند اما امروز مردم صاحب این انقلاب هستند.

امام جمعه موقت تهران، با اشاره به حضور باشکوه گیلانی‌ها در راهپیمایی امروز ۲۲ بهمن افزود: مردم این استان در حماسه ۹ دی ۸۸ یک روز قبل از کشور بپاخاستند و ابراز ولایتمداری شان را در حساس ترین لحظه نشان دادند.

وی سیمای گیلان را وفاداری به نظام خواند و خاطرنشان کرد: نسل کوچک خان جنگلی، یعنی نسلی که بعد از سالیان از شهادتش این چنین در صحنه وفاداری و عشق به نظام مقدس جمهوری اسلامی حضور دارند بسیار ارزشمند هستند.

آیت الله خاتمی با بیان اینکه این حضور و ایستادگی مردم هشت عنوان قرآنی دارد که باید ارج گذاشته شود، افزود: حضور در مراسم یوم الله ۲۲ بهمن، امر جامع و عمل صالح است و بالاترین پشتوانه برای نظام مقدس جمهوری اسلامی می باشد.

وی حضور مردم در این راهپیمایی را تعظیم شعائر دین، بیعت با امام راحل عظیم الشأن و شهدای گرانقدر و شهید حاج قاسم سلیمانی عنوان کرد و ادامه داد: شما مردم با حضور خود بار دیگر با شهدا بیعت کردید و شهیدان می دانند که پرچمی که بلند کرده اند در اهتزاز است و این ملت نخواهند گذاشت این پرچم بر زمین افتد.

عضو فقهای شورای نگهبان در ادامه سخنانش با اشاره به ظلم دوران طاغوت و با بیان ویژگی‌های طاغوتیان اضافه کرد: دین ستیزی از ویژگی‌هایی طاغوت بود که بعد از ۵۷ سال در ۲۲ بهمن سقوط کرد.

وی استقلال و آزادی را از دیگر ویژگی‌های طاغوت خواند و خاطرنشان کرد: طاغوتیان، بردگی را به عزت و شرف ترجیح می دادند، نفس ها را بریده بودند و در بازجویی ها به ساواک می گفتند که تا مرز کشتن بزنند؛ امروز جلادها و جنایتکاران دیروز سربرآوردند و تاریخ را تحریف کرده و می گویند ما اصلا شکنجه نمی کردیم.

عضو هیات رئیسه خبرگان رهبری، با بیان اینکه اخلاق، عفت و حیا در مقوله طاغوت معنا نداشت، اضافه کرد: آنان ملت ایران را تحقیر می‌کردند اما امروز مردم صاحب این انقلاب هستند.

وی با بیان اینکه در دوران طاغوت برای رای مردم ارزش قابل نبودند، اظهار کرد: اسم افرادی را که می خواستند در مجلس بمانند، به شاه می دادند؛ هر یک را که دلشان می خواست حذف می کردند، بقیه چه رای می آوردند و یا نه؛ درهر صورت نماینده بودند.

وی در بخش دیگری از سخنانش حضور مردم در راهپیمایی را شکر نعمت دانست و خاطر نشان کرد: شُکر نعمت آزادی، استقلال، حاکمیت دین و حاکمیت مردم بر سرنوشت را باید به جا آورد و این حضور همان است.

آیت الله خاتمی با بیان اینکه شُکر، شرط ماندن نعمت ها است، افزود: حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن و شرکت در انتخابات ۱۱ اسفندماه امسال ۲ موضوع مهم در شکر این نعمت است که در این راستا راهپیمایی امروز باشکوه و گسترده برگزار شد.

وی با اشاره به در پیش بودن انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری خطاب به مردم گیلان بیان کرد: دشمنان، جنایتکاران، سلطنت طلبان در پی آن هستند که انتخابات ۱۱ اسفند را به رفراندوم ضد نظام تبدیل کنند؛ بیدار و هوشیار باشید.

عضو فقهای شورای نگهبان با بیان اینکه دشمنان می خواهند مردم در صحنه انتخابات نباشند و حضورشان کم رنگ باشد، اضافه کرد: اما من از زبان شما مردم می گویم که ۱۱ اسفند پرشور و باشکوه همانند راهپیمایی امروز در انتخابات شرکت خواهیم کرد.

وی بیان کرد: به تعبیر مرحوم آیت الله مشکینی صبح روز انتخابات وضو بگیرید، با طهارت و قربه الی الله به قصد احیای نام شهیدان و راه آنان پای صندوق های اخذ رای حاضر شوید و اصلح را برگزینید.

آیت الله خاتمی خاطر نشان کرد: پیام حضور شما مردم پای صندوق های اخذ رای در ۱۱ اسفند این است که ما تا آخرین نفس و قطره خون پای نظام ایستاده ایم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

مجنون روایت حماسه فرزندان ایران است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۷ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حضرت زینب (س) الگوی جاودان حضور عفیفانه و متعهدانه زنان در جامعه اسلامی است/ نهاد‌های فرهنگی برای معرفی جامع این شخصیت برنامه‌ریزی داشته باشند

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهیدان رشید/ پیام همدلی آیت‌الله جنتی: در غم و شادی شما شریکیم/ روایت همسر شهید رشید از فرمانده‌ای صادق؛ جایی که دیده شود را دوست نداشت

گزارش تصویری دیدار دکتر طحان‌نظیف و دکتر صادقی‌مقدم با خانواده سپهبد شهید «غلامعلی رشید»

چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان برگزار می‌شود

دکتر طحان‌نظیف: فرآیند بررسی مصوبات در شورای نگهبان یک فرایند کاملاً علمی و تخصصی است

دکتر مولابیگی: حدود ورود شورای نگهبان به نظرات کارشناسی و آثار اجرایی قوانین نیازمند تفکیک دقیق است/ ضرورت تولید ادبیات و محتوای فاخر برای حقوق اساسی

در تحلیل نظرات شورای نگهبان باید به زمینه و زمانه صدور نظرات توجه شود

ادعای دوستی ترامپ با ملت ایران دروغی آشکار است

پربازدید ها

عدم مخالفت شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی/ مصوبه به دلیل ابهامات دیگری به مجلس بازگردانده شد

آیت‌الله مدرسی یزدی از خانواده شهید پاسدار امیر حسین حسنی از شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه تجلیل کرد

بانوی شهید «حانیه نادری»؛ مربی پیش‌دبستان و عضو شبکه نظارت که «مایه برکت و افتخار» پدر و مادرش بود/ جرمش همسایگی با یک دانشمند هسته‌ای بود/ دکتر طحان‌نظیف: قطعه ۴۲ بهشت زهرا (س) نمایشگاه کینه‌توزی رژیم‌صهیونیستی نسبت به مردم ایران است

دکتر طحان‌نظیف: فرآیند بررسی مصوبات در شورای نگهبان یک فرایند کاملاً علمی و تخصصی است

آیت‌الله جنتی: رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب راهبرد پیروزی ملت‌ها در برابر استکبار است/ قدرت‌های سلطه‌گر در طول تاریخ به دنبال غارت ملت‌ها بوده‌اند

دکتر مولابیگی: حدود ورود شورای نگهبان به نظرات کارشناسی و آثار اجرایی قوانین نیازمند تفکیک دقیق است/ ضرورت تولید ادبیات و محتوای فاخر برای حقوق اساسی

بازدید اعضای شورای نگهبان از نمایشگاه جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان

دکتر مولابیگی در دیدار با خانواده شهید ناظر «بهزاد کاشفی ایمانی»: شهادت، اوج اخلاص و عشق به آرمان‌هاست

بررسی یک طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

جلسه هیات امنای پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد