کد خبر: ۹۹۰۶
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۵- 24 February 2024
آیت‌الله اعرافی در نماز جمعه قم:

شرکت در انتخابات عبادت اجتماعی است / تمام گرایش ها و گروه ها در انتخابات نماینده دارند

امام جمعه قم، حضور در انتخابات را به عنوان عبادت اجتماعی عنوان کرد و گفت: تمام گرایش‌ها، سلایق، گروه‌ها و طرز فکرها در انتخابات نماینده دارند و هیچ گونه عذر و بهانه‌ای برای رویگردانی از صندوق رأی وجود ندارد.

شرکت در انتخابات عبادت اجتماعی است / تمام گرایش ها و گروه ها در انتخابات نماینده دارند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله علیرضا اعرافی در خطبه‌های نماز جمعه قم، شرکت در انتخابات را بیعت با اسلام، رسول خدا، شهدا، ولایت و رهبری عنوان کرد و گفت: این حقیقت انتخابات است و کسانی که دل در گرو اسلام و ایران و عظمت و اقتدار ایران دارند در انتخابات مشارکت کنند.

امام جمعه قم ادامه داد: هر فرد، گروه، جریان، تشکل و طایفه باید به عنوان یک وظیفه ملی و اسلامی پای صندوق‌های رای حاضر شود.

شرکت در انتخابات عبادت اجتماعی است / بهانه‌ها کنار گذاشته شود

مدیر حوزه های علمیه کشور، حضور در انتخابات را به عنوان عبادت اجتماعی عنوان کرد و افزود: هر کس که در انتخابات حاضر می‌شود دیگران را هم بیاورد و تشویق به حضور در انتخابات نماید؛ باید نگاه به انتخابات به عنوان یک عبادت اجتماعی باشد.

آیت‌الله اعرافی خاطرنشان کرد: جهانیان به انتخابات ایران توجه می‌کنند و باید همه بهانه‌ها کنار گذاشته شود، چرا که تمام گرایش ها، سلایق، گروه‌ها و طرز فکرها در انتخابات نماینده دارند و هیچ گونه عذر و بهانه‌ای برای رویگردانی از صندوق رأی وجود ندارد.

امام جمعه قم افزود: اگر کسی انتقادی هم دارد باید با دقت تلاش نماید تا نامزد اصلح را انتخاب کند و در تایید صلاحیت‌ها کف صلاحیت‌ها تعیین شده و همه نامزدها هم باید سعی کنند با رعایت قوانین، زمینه مشارکت بالا و انتخابات خوب را فراهم کنند.

وی انتخابات را جشن ملی مردم ایران عنوان کرد و گفت: این انتخابات می‌تواند برکات بسیاری برای مردم داشته باشد و مردم هم از فرصت استفاده کنند و در این عبادت اجتماعی شرکت کنند.

سکوت و بی غیرتی حکام عرب و مجامع بین المللی عامل جنایات در غزه

آیت‌الله اعرافی در ادامه با اشاره به حمله رژیم صهیونیستی به نوارغزه، اظهار کرد: در نوار غزه شاهد یک نسل کشی بی رحمانه توسط رژیم صهیونیستی و مقاومت جانانه جوانان فلسطینی هستیم و مجروح شدن بیش از ۶۰ هزار نفر و شهادت ۳۰ هزار نفر و خاموشی و بی غیرتی حکام عرب و مجامع بین المللی این مصیبت و نسل کشی را ایجاد کرده است.

وی با تاکید بر اینکه جریان مقاومت مانند زنجیره‌ای در جبهه‌های مختلف در مقابل جبهه استکبار ایستادگی کرده است افزود: هیچ چیز این زنجیر و رشته مقاومت را قطع نخواهد کرد و جوانان جبهه مقاومت، نقشه‌های مستکبران را نقش بر آب می‌کنند و پرچمداران عالم اسلام و محور مقاومت، انتقام مقاومت را از ستمگران خواهند گرفت.

جشن‌های نیمه شعبان باشکوه برگزار شود

امام جمعه قم با گرامیداشت روز نیمه شعبان و میلاد منجی عالم بشریت از تمام تلاش‌ها و اقدامات مردم و مسئولان قم برای برگزاری این جشن بزرگ قدردانی و تشکر کرد و گفت: از دیرباز جشن‌های نیمه شعبان قم برجسته بوده است و امروز هم مردم باید تلاش کنند تا این جشن باشکوه‌تر برگزار شود.

آیت‌الله اعرافی با اشاره به لزوم توجه به معارف مهدوی در کنار جشن‌های نیمه شعبان گفت: در این جشن بزرگ باید هم شور باشد و هم معارف متعالی مهدویت به نسل‌های جدید منتقل شود و این ارزش‌ها به صورت جذاب و هنرمندانه به مردم و نسل جوان عرضه شود.

لزوم مطالعه و بررسی منشور روحانیت

وی در ادامه با گرامیداشت سوم اسفند سالروز صدور منشور روحانیت گفت: به همه روحانیت و مردم توصیه می‌کنم به این منشور و سایر تعالیم امام(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی را مدنظر و مورد توجه قرار دهند.

خطیب جمعه قم افزود: در این منشور محورهای مهمی در رابطه با نظام، انقلاب و روحانیت بیان شده است که وظایف روحانیت در توجه و عمل به این منشور را سنگین تر می‌کند.

ضرورت طراحی الگوی معماری بر اساس ارزش‌های ایرانی اسلامی

آیت‌الله اعرافی در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت روز مهندس و یاد و نام خواجه نصیر الدین طوسی به عنوان عالِم، متکلم، ریاضی دان و فیزیک دان بزرگ ایرانی گفت: این شخصیت بزرگ در بسیاری از علوم تحول ایجاد کرد و در علوم مختلف جزء شخصیت‌های برجسته تاریخ بشر است.

وی با بیان اینکه رشته معماری و شهرسازی تاثیرات فرهنگی در کشور دارد افزود: در چند دهه گذشته مراکز علمی و مهندسی ما الگوهای نو در معماری و شهرسازی بر اساس ارزش‌ها اسلامی تولید نکرده اند و هنوز در شهرسازی از غرب الگوبرداری می‌شود.

خطیب جمعه قم تاکید کرد: معماری خط و مسیر فرهنگی می‌دهد و باید دانشگاه و حوزه تلاش کنند الگوهای معماری و شهرسازی منطبق با ارزش‌های ایرانی و اسلامی تولید کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پژوهشکده شورای نگهبان می‌تواند با تولید ادبیات و محتوای فاخر، به صورت علمی و عملی برای حقوق اساسی منبع‌سازی کند

ادعای دوستی ترامپ با ملت ایران دروغی آشکار است

خشیت الهی، رمز فهم عمیق دین در سیره علمی و عملی مرحوم میرزای نائینی بود

احیای آثار بزرگان، هدایتگر حوزه‌های‌علمیه و الهام بخش نسل جوان است

هدف ما تبدیل انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان به مرجع بین‌المللی نشر در حوزه حقوق اساسی است

جوانی، سلامت و نشاط از بزرگ‌ترین سرمایه‌های الهی است

دکتر مولابیگی در دیدار با خانواده شهید ناظر «بهزاد کاشفی ایمانی»: شهادت، اوج اخلاص و عشق به آرمان‌هاست

گزارش تصویری دیدار دکتر مولابیگی با خانواده شهید ناظر «بهزاد کاشفی ایمانی»

آیت‌الله جنتی: رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب راهبرد پیروزی ملت‌ها در برابر استکبار است/ قدرت‌های سلطه‌گر در طول تاریخ به دنبال غارت ملت‌ها بوده‌اند

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳۰ مهر ۱۴۰۴

پربازدید ها

عدم مخالفت شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی/ مصوبه به دلیل ابهامات دیگری به مجلس بازگردانده شد

از کشتی تا وزنه‌برداری؛ قهرمانی و پهلوانی عادت ایرانیان است

دکتر طحان‌نظیف: دشمن صهیونی با حمله به بیمارستان و زندان نشان داد به هیچ یک از قواعد اخلاقی و قانونی پایبند نیست/ «یاحسین (ع)»؛ آخرین کلام شهید ناظر/ ضمانت آزادی یک زندانی، یک روز قبل از شهادت

آیت‌الله مدرسی یزدی از خانواده شهید پاسدار امیر حسین حسنی از شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه تجلیل کرد

بانوی شهید «حانیه نادری»؛ مربی پیش‌دبستان و عضو شبکه نظارت که «مایه برکت و افتخار» پدر و مادرش بود/ جرمش همسایگی با یک دانشمند هسته‌ای بود/ دکتر طحان‌نظیف: قطعه ۴۲ بهشت زهرا (س) نمایشگاه کینه‌توزی رژیم‌صهیونیستی نسبت به مردم ایران است

برگزاری مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان با حضور نمایندگانی از مجلس و بانک مرکزی

بازدید اعضای شورای نگهبان از نمایشگاه جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان

جلسه هیات امنای پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد

بررسی یک طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آیت‌الله جنتی: رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب راهبرد پیروزی ملت‌ها در برابر استکبار است/ قدرت‌های سلطه‌گر در طول تاریخ به دنبال غارت ملت‌ها بوده‌اند