کد خبر: ۱۰۱۶۶
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۶- 08 June 2024
آیت‌الله شب زنده دار:

مردم با حضور باشکوه در انتخابات، ادامه دهنده راه امام خواهند بود

عضو فقهای شورای نگهبان با بیان اینکه مردم عزیز ایران اسلامی با حضور باشکوه در انتخابات پیش رو ادامه دهنده راه امام خواهند بود، گفت: اگر چه ملت ایران از مسئولان و دولتمردان مطالباتی دارند اما همواره زمان شناس بوده و با حضور به موقع خار چشم دشمنان انقلاب شده اند.

مردم با حضور باشکوه در انتخابات، ادامه دهنده راه امام خواهند بود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری رسا آیت‌الله شب زنده دار عضو فقهای شورای نگهبان در پایان درس خارج روز چهارشنبه با اشاره به شخصیت جامع حضرت امام خمینی (ره) گفت: هرچند معمار کبیر انقلاب امام معصوم نبوده اند، اما با مطالعه و سیر در منهج امام، ایشان در تمام امور سیاسی، اخلاقی برای ما می تواند الگو باشد.

وی خطاب به طلاب افزود: تابستان‌های امام اوقات تعطیل نبود و بسیاری از کتب ایشان در ایام تعطیل و تابستان تالیف شده است و بسیاری از مطالب نوشته شده امام در همان فصل تابستان و اوقات فراغت نگاشته شده اند، بنابراین در تعطیلی روال تحقیق عوض می شود نه اینکه کلا کار و فعالیت علمی کنار گذاشته شود.

عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به حالات معنوی امام راحل در شیوه تدریس شان اظهار داشت: ساعت تدریس امام ساعت هشت صبح بود که به صورت معمول خیلی شلوغ نمی شد یک روز به امام عرض شد ساعت را تغییر دهید و چند ساعت کلاس را به تعویق بیندازید تا کلاس شما شلوغ شود؛ امام قبول نکردند و فرمودند طلاب در انتخاب درس آزاد هستند و من ساعت را تغییر نمی دهم و به خاطر شلوغی چنین کاری نکردند.

آیت‌الله شب زنده دار ادامه داد: حضرت امام خیلی مواظبت داشتند کار برای خدا باشد و ذره ای ریا و منیت در آن نباشد و در عمل به وظیفه و برای خدا کار کردن از هیچ عملی مضایقه نکردند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه امام در راه انقلاب گام های استوار برداشتند، تصریح کرد: زیربنای عمل امام ایمان به معاد بود و به همین خاطر هم هیچگاه در برابر دستگاه ظلمه ساکت ننشستند و در راه انقلاب همواره ثابت قدم و استوار بودند.

وی ادامه داد: این انقلاب فرآورده ثمرات امام راحل و همراهی ملت ایران است، مردم ما علی رغم مشکلات و گلایه ها همواره وفادار به امام و انقلاب بوده اند و این موضوع را در تشییع شهدای خدمت نشان دادند که زمان شناس می باشند و در مواقع حساس حضور پیدا می کنند.

آیت‌الله شب زنده دار با بیان اینکه مردم در مقام انتخاب هرچقدر در انتخاب افراد دقت نظر بیشتری به خرج بدهند قطعاً به رشد انقلاب کمک خواهند کرد، اضافه کرد: به فضل الهی مردم عزیز ایران اسلامی با حضور باشکوه در انتخابات پیش رو ادامه دهنده راه امام خواهند بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۵ تیر ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: وظیفه حراست از جمهوریت و اسلامیت نظام بر عهده شورای نگهبان است/قدردانی از رای بالای مجلس به اعضای حقوقدان

سه عضو حقوقدان شورای نگهبان انتخاب شدند

ابقای سه تن از فقهای شورای نگهبان

حق ایران در سایه عهدشکنی دیگران؛ روایت حقوقی ایران از تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

با قاطعیت و شجاعت در برابر سیاست‌های زیاده‌خواهانه و جنگ‌طلبانه ایالات متحده و رژیم صهیونیستی ایستادگی کنید

آزادیِ بدون هویت و آزادیِ ریشه‌دار در الگوی غربی و ایرانی

دکتر کدخدایی: آژانس انرژی اتمی و شورای امنیت توسط آمریکا و غرب کارکردزدایی شده‌اند/ باید با همراه‌سازی کشور‌های دیگر پیگیر حقوق‌مان باشیم

دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مصمم به پیگیری آرمان فلسطین است/ طرح «تشدید مجازات جاسوسی» پس از اصلاح، مجدد بررسی می‌شود

نهاد‌های بین‌المللی قتل و کشتار علمای شیعه در سوریه را محکوم کنند/ عاملان و حامیان منطقه‌ای این جنایت باید بازخواست شوند

پربازدید ها

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

سه عضو حقوقدان شورای نگهبان انتخاب شدند

ابقای سه تن از فقهای شورای نگهبان

دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مصمم به پیگیری آرمان فلسطین است/ طرح «تشدید مجازات جاسوسی» پس از اصلاح، مجدد بررسی می‌شود

ابهامات و ایرادات طرح «تشدید مجازات جاسوسی» قابل رفع است/ دغدغه همه ما تدوین قوانین جامع، دقیق و قابل اجراست/ لایحه سامان‌دهی پهپاد‌های غیرنظامی در حال بررسی است

تجاوز رژیم صهیونیستی نقض آشکار منشور ملل متحد بود

برگزاری چهل و یکمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» با حضور حقوقدانان برجسته ایران و ایتالیا

تقدیر آیت‌الله مدرسی یزدی از حضور آگاهانه و پرشور مردم در عزاداری‌های دهه اوّل محرم و هشداری جدی نسبت به توطئه‌های دشمن صهیونی

ایران از همه ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری و مطالبه خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده خواهد کرد

آیت‌الله جنتی: وظیفه حراست از جمهوریت و اسلامیت نظام بر عهده شورای نگهبان است/قدردانی از رای بالای مجلس به اعضای حقوقدان