کد خبر: ۱۰۱۸۶
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۹- 19 June 2024
در جلسه شورای نگهبان مطرح شد؛

آیت‌الله جنتی: انتخابات عاملی برای پیشرفت کشور است/ بی‌توجهی به پیام غدیر جامعه انسانی را دچار خسران کرد

دبیر شورای نگهبان گفت:انتخابات عاملی برای پیشرفت کشور است.

آیت‌الله جنتی: انتخابات عاملی برای پیشرفت کشور است/ بی‌توجهی به پیام غدیر جامعه انسانی را دچار خسران کرد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه 30 خرداد 1403) این شورا ضمن گرامیداشت دهه امامت و ولایت و اعیاد قربان و غدیر ابراز امیدواری کرد: فعالیت‌هایی که در این دهه انجام می‌شود، زمینه‌ساز آشنایی بیشتر جامعه با مفهوم امامت شود.

وی خاطرنشان کرد: امامت یک جایگاه سیاسی و حکومتی نیست. امامت تجلی لطف خداوند متعال نسبت به عالم خلقت است و امام واسطه فیض الهی است.

آیت‌الله جنتی بر همین اساس تاکید کرد: دهه امامت و ولایت باید به جشنواره رونمایی نتایج تلاش‌های صورت گرفته برای تبیین پیام غدیر تبدیل شود.

دبیر شورای نگهبان در ادامه عنوان کرد: یکی از برنامه‌هایی که لازم است رسانه‌ها و مجامع علمی در این ایام به آن توجه بیشتری داشته باشند، تبیین ابعاد مختلف خطبه مهم پیامبر گرامی اسلام (ص) در غدیر است. 

وی افزود: این خطبه را می‌توان طولانی‌ترین خطبه پیامبر در طول حیات مبارک‌شان دانست و از طرفی به لحاظ جمعیت فراوان مخاطبان نیز بی‌مانند است. از طرفی دقت در این خطبه نشان می‌دهد که مخاطبان این خطبه فراتر از حاضران آن روز غدیر خم بوده‌اند و پیامی جاودانه برای همه تاریخ است.

آیت‌الله جنتی همچنین بیان داشت: پیام غدیر، معرفی الگوی برتر برای رسیدن به کمال است و تاریخ نشان داده است هر امتی، اولیای الهی را به عنوان الگو انتخاب نکرده است مجبور به پیروی از الگوهایی شده است که او را به ضلالت کشانده‌اند.

دبیر شورای نگهبان افزود: بی‌توجهی به پیام غدیر، نه تنها امت اسلام که جامعه انسانی را دچار خسران عظیم کرد و امروز جامعه بشری از این خسران در رنج است و به دلیل عدم شناخت امام و رهبر الهی، گرفتار ظلم و بی‌عدالتی حاصل از جاهلیت مدرن شده است. فلسفه انقلاب اسلامی، اجرای پیام غدیر و تحقق حکومت صالحان است.

وی در بخش پایانی صحبت‌هایش عنوان کرد: این روزها که فرصت تبلیغات نامزدهای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری است از نامزدها و همچنین طرفداران آنها این انتظار وجود دارد که بنای خود را بر صداقت و اخلاق بگذارند و انتظار می‌رود که مردم آگاه و شریف ایران اسلامی نیز با بررسی دقیق و ویژگی‌های نامزدها و همچنین انتخاب مسئولانه خود، این انتخابات را به عاملی برای پیشرفت سریع‌تر کشور تبدیل کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

تبریک دکتر طحان‌نظیف بمناسبت فرا رسیدن عید قربان

ولایت‌مداری، رمز پایداری انقلاب در برابر توطئه‌ها است

امام خمینی (ره) سمت درست تاریخ را نشان داد

توئیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت رحلت امام خمینی(ره)

او که آمد و او که رفت!

شورای نگهبان: «حفظ عزت ملی» و «توجه به خواست و اراده مردم» مورد تاکید امام خمینی (ره) و قانون اساسی است

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام باقر (علیه‌السلام)

دکتر صادقی مقدم: ناظران انتخابات، مدافعان حریم مردم‌سالاری دینی‌اند

امامین انقلاب به مردم اعتماد داشته و دارند/ حمایت از مطالبات کامیون‌داران در همایش حوزوی

از حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای کوتاه نمی‌آییم

پربازدید ها

بازخوانی مفهومی حقوق ملت و آزادی‌های عمومی در پرتو بینش تمدنی اسلامی-ایرانی

چارچوب‌ها و ارزش‌های حاکم بر آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

دکتر کدخدایی: آزادی مشروع عامل رشد و تعالی جامعه و مورد تاکید قانون اساسی است

نقش زنان در ایجاد و استمرار تمدن نوین اسلامی در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی)

طرح اصلاح جزء (۳) بند «ب» ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنجساله هفتم در خصوص برقراری فوق‌العاده خاص تایید شد

لایحه عضویت دولت ایران در اتحادیه همکاری‌های تأیید صلاحیت آسیا – اقیانوسیه تایید شد

حق بر دادخواهی در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۷ خرداد ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: خواص جامعه در صحنه‌های سرنوشت‌ساز حضور آگاهانه داشته باشند

بررسی دو لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان