به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، دکتر هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان در گفتوگو با خبرنگار رسانه KHAMENEI.IR در جریان سفر به بیروت گفت: در یک سال گذشته جریان مقاومت روزهای بسیار پرفراز و نشیبی را سپری کرد. افرادی را از دست داد که به راستی فقدان هر یک از آنها، خسارت بزرگی برای جریان مقاومت بود.
عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت:، اما واقعیت این است که این جریان، جریانی زنده و پویا است که از دل مردم برخاسته، برای مردم مقاومت کرده و برای مردم جان داده است.
وی خاطرنشان کرد: راز محبوبیت آنها این است که از مردم بودند، برای مردم زندگی کردند، مردمدار بودند و مردم آنها را از خودشان میدانستند. اینها انسانهایی را پرورش دادهاند که در ادامه مسیر به یاری نهضت و این مسیر قدم بردارند.
سخنگوی شورای نگهبان در بخش پایانی صحبتهایش گفت: به تعبیر سید حسن نصرالله، شهادت مزد و پاداش است. ما به این گزاره ایمان و اعتقاد داریم و مطمئنیم که انتهای این مسیر حتماً، چه شهادت و چه پیروزی، ان شاء الله از آنِ جریان حق خواهد بود که آرزوی همیشگی ماست.
انتهای پیام/