کد خبر: ۱۰۷۸۸
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۰- 26 February 2025
در جلسه شورای نگهبان بیان شد؛

آیت‌الله جنتی: تشییع شهیدان نصرالله و صفی‌الدین حماسه‌ای ماندگار بود/ فرزندان جبهه جهانی مقاومت تا پیروزی نهایی ایستاده‌اند

دبیر شورای نگهبان گفت: تشییع شهیدان نصرالله و صفی‌الدین حماسه‌ای ماندگار بود.

آیت‌الله جنتی: تشییع شهیدان نصرالله و صفی‌الدین حماسه‌ای ماندگار بود/ فرزندان جبهه جهانی مقاومت تا پیروزی نهایی ایستاده‌اند

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۳) این شورا در خصوص تشییع پیکر شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اظهار داشت: تشییع عظیم و تاریخی پیکر‌های پاک مجاهدان فی سبیل‌الله حماسه‌ای ماندگار و ستودنی رقم زد.

وی افزود: این تشییع نشان داد که فرزندان جبهه جهانی مقاومت همچنان استوار بر عهد خود با قهرمانان مقاومت ایستاده‌اند تا پیروزی نهایی جبهه حق در برابر باطل را تحقق بخشند.

آیت‌الله جنتی خاطرنشان کرد: این حضور مومنانه و با صلابت، اراده و اقتدار مردم لبنان را به تصویر کشید و نشان داد خون‌های پاک شهدای جبهه جهانی مقاومت که در امتداد خون شهدای کربلا بر زمین ریخته است، شجره طیبه‌ای را آبیاری کرده که ثمره‌اش شکست نهایی ظلم و استکبار جهانی است.

دبیر شورای نگهبان بیان داشت: آنان که با نقشه‌های مختلف به دنبال سنگ‌اندازی در راه برگزاری این مراسم بودند، درسی فراموش‌ناشدنی گرفتند تا بدانند وعده خداوند که می‌فرماید: «یُرِیدُونَ أَنْ یُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَیَأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَنْ یُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ» وعده‌ای تخلف‌ناپذیر است.

وی از دکتر طحان‌نظیف که به نمایندگی از اعضای شورای نگهبان در این مراسم حضور یافته بود نیز تشکر کرد و ابراز امیدواری داشت با تحقق عاجل وعده‌های الهی، به زودی شاهد آزادی قدس شریف از دست رژیم صهیونیستی جنایتکار باشیم.

ضرورت بهره‌گیری از آخرین روز‌های شعبان

آیت‌الله جنتی همچنین در خصوص فرارسیدن ماه رمضان گفت: در روز‌های پایانی ماه شعبان هستیم و به استقبال ضیافت الهی در ماه مبارک رمضان می‌رویم که لحظه‌لحظه آن دریچه‌هایی رو به عالم ملکوت است. از خداوند مهربان می‌خواهیم توفیق بهره‌مندی از فیوضات این ماه شریف را روزی ما گرداند.

وی تاکید کرد: ایام پایانی ماه پربرکت شعبان فرصتی گرانقدر برای کسب آمادگی ورود به ماه رمضان است. مراجعه و درس‌آموزی از سیره نورانی معصومین و علمای بزرگ اسلام الگویی کارآمد برای بهره‌مندی کامل‌تر از این لحظه‌های پرمعنویت را در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

امامین انقلاب به مردم اعتماد داشته و دارند/ حمایت از مطالبات کامیون‌داران در همایش حوزوی

از حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای کوتاه نمی‌آییم

نظام آموزش‌های رشته‌ای یک تحول عظیم است

کنش‌گران اصلی پیام مقام معظم رهبری، خود طلاب هستند

بررسی دو لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آیت‌الله جنتی: خواص جامعه در صحنه‌های سرنوشت‌ساز حضور آگاهانه داشته باشند

طرح اصلاح جزء (۳) بند «ب» ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنجساله هفتم در خصوص برقراری فوق‌العاده خاص تایید شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۷ خرداد ۱۴۰۴

پیام رهبر معظم انقلاب فصل نوینی برای حوزه‌های علمیه است

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام جواد (علیه‌السلام)

پربازدید ها

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

بازخوانی مفهومی حقوق ملت و آزادی‌های عمومی در پرتو بینش تمدنی اسلامی-ایرانی

چارچوب‌ها و ارزش‌های حاکم بر آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

پژوهشکده شورای نگهبان می‌تواند با انتشار کتب مناسب، کمبود منابع واحد‌های درسی رشته حقوق را جبران کند

تجلیل دبیر شورای نگهبان از خدمات و تلاش‌های شهید رئیسی/حماسه‌های دفاع مقدس مظهر خودباوری جوانان است

دکتر کدخدایی: آزادی مشروع عامل رشد و تعالی جامعه و مورد تاکید قانون اساسی است

بررسی «طرح اصلاح جزء ۳ بند «ب» ماده ۱۰۶ قانون برنامه پنجساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

نقش زنان در ایجاد و استمرار تمدن نوین اسلامی در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی)

دشمنان در تلاش‌اند تا حافظه تاریخی ملت ایران را تضعیف کنند

لایحه عضویت دولت ایران در اتحادیه همکاری‌های تأیید صلاحیت آسیا – اقیانوسیه تایید شد